Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.09.2011 10:47 - Илюминатите - агентите на нацистите срещу науката и болшевиките. Измамата на плеядинците.
Автор: universalnoto Категория: Други   
Прочетен: 2423 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 06.09.2011 10:57


Едни от първите на агенти на нацизма са Баварските илюминати. Те са създадени под влиянието на космонавтите нацисти дошли от бъдещето. При баварските илюминати има всичко и висшите същества(дяволите или арийските девите на нацистите - тоест самите нацистки космонавти) тоест висшават раса, и Новия световен ред.
Целта с която са създадени илюминатите е да се внедрят в комунима и социализма. Те се внетряват в комунистическото движение, завладяват ръководството на комунистическата партия и разлагат морално комунизма, което води до падането на СССР вследстие от корумпирането на Партията(КПСС) и управлението.
Това внедряване на илюминатите преследва и друда цел. Да сложи спирачка на комунизма в развитието на космическата техника. Тъй като гравитационните технологии за изкривяване на пространството за преход на космическите кораби изкривяват и времето  може да се използват за възкресение на мъртвите с хрономашини, това става идеен проблен за илюминатите. Тяхната мистична идеология се основата на гностически представи за прераждането на душата и т.н. Възкресението и подмладяването водещи до вечен живот с помощта на хрономашините се оказва рарушително за тяхната идеология и за тяхната структура и така натък. За да оцелеят идеологически като организация илюминатите не могат да приемат хронотехниката. Така корумпираната илюминатска Партия спира сама развитието на техниката за да оцелее илюминатската върхушка на власт. А властта им се крепи върху заблудата на последователите им, че знаят "тайните" на прераждането, което е техния "вечен живот".
Тази измама прави комунистическите държави "замразени" в космическо отношение и лесна плячка за нацистите, които нямат илюзиите на илюминатите, развиват и ползват охотно космическата техника.
Така пътят на СССР към звездите бе отрязан от илюминатите, които го управляваха.
Срамота! Нали Маркс ви учи на атеизъм. Къде ви е атеизма, когато вярвате на  илюминатските врели-некипели?
Ето например потвърждение на връзката на болшевиките от СССР с космическите нацисти е самото им име. Болшевики е буквален превод на името плеядинци(плейос - гр. повече, превъзхождащ - т.е. висши(висша раса) според нацистката терминология). Плеядинци се наричат нацистките космонавти дошли от бъдешето. Те произлизат от Антарктида(Атлантида) от паралното време/от бъдешето, от оцелялата след войната нацистка колония База 211(Нова Швабия).
Те смятат да се върнат и да прочистят Земята с една евакуациа и "преход в отвъдното" на останалите...
Ние идваме преизпълнени с любов.
Мислете за нас с любов.
Ние идваме с мир.
image
Ето обичайните послания на нацистите, висшите - плеядинците.
  - И когато пуснем нашия метеорблицкриг и затрием всички тези подчовеци от лицето на Земята.







Гласувай:
1



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: universalnoto
Категория: Други
Прочетен: 702372
Постинги: 373
Коментари: 326
Гласове: 231
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930