Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.09.2011 09:26 - Четвъртия Райх - САЩ по пътя към новия Райх
Автор: universalnoto Категория: Други   
Прочетен: 2959 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 12.09.2011 10:20


В САЩ тайното общество нацитите - Рокфелер, Буш и други планира възраждане на Райха. Четвъртията Райх. Целта на Райха е така наречения Нов Световен Ред формулиран още при Хитлер.
Планът е за ликвидиране на нисшите раси, излишното население и завладяване на света от висшите раси - завладяване на "жизнено пространство" за висшата раса.
Планът за този планомерен холокост е наречен още "Златния милиард" и за неготото изпълнение са привлечени и вербувани 300те най-богати фамилии в света. Числото не е избрано случайно. Търсена е символика на 300те спартанци спрели пресийските пълчища. Така 300те тайни неофашисти трябвало да победят пълчищата на "нисшите раси" и да почистят света от тях.
Планът "Златния милиард" е за съкращаване с всякави средства на населението до 1милиард души. Това е населението на развитите страни  САЩ, Западна Европа, Япония и още няколко страни от Източна Азия. (нацистите след това ще предприемат нови и нови съкращения докато останат само техните хора)
За целта се използват всякави средства войни, болести, влошаване на здравеопазването и лекарствата, глад и т.н. Дори ще бъдат използвани секретни оръжия като ХААРП и др. за тайно ликвидиране на излишните чрез катаклизми дело на човешка ръка.
Ликвидирането на страните от Източна Европа чрез икономически геноцид е част осъществяването на плана. Славяните - тор за арийската раса са осъдени на ликвидиране. Освен ликвидация на Русия, Украйна, Беларус, кавказките страни, асимилация на поляците, чехите, словаците, унгарците и др народи от Източна Европа в ЕС, на първо място стои ликвидирането на българкия народ, като на помагач и спасител на подчовеците, евреите, през войната.
В плана на Златния милиард е отчетена грешката в политиката на Райха през войната. Започват с ликвидирането на евреите, които са малобройна нация, а подценятава по-многобройните народи от Източна европа. Та СССР има основна заслуга за поражебието на Райха. Сега карат поетапно и остават решаването на евреиския въпрос за най-накрая. Тогава евреите няма да има на кого да се опрат за да се спасят.

11.септември като начало на плана за новия Райх в Америка.
Планът 11 септември повтаря сценария на подпалването на Райхстага от Хитлер за да установи диктатура. В резултат от от атентата извършен от близкия на семейство Буш и на нацистите Осама бен Ладен, Буш органичи значително правата и свободите на американските граждани и въведе полицейски режим на управление.

Агетът на продалите се на нацистите бивши КГБ и настоящи тайни нацисти, привлечени от тайното нацистко общество К.Чуканов обяви Буш за Месия (като се направи на пародия великия Н. Тесла - Н. Тесла е наричан Повелителя на мълнията). После трябваше да обяснява, че благоволението на бога е прехвърлено върху Обама, и Обама бил новия божи избраник.
Кирил Чуканов се представя като въплъщение на бог Тор от нацистите, а се предствя за пророк Илия пред евреите(св.Илия с колесницата и мълниите напомня на Тор). Твърди че бог му говорел(Спокойно, не е шизофреник, а само измамник). Той проповядваше, че Буш е месията на юдеите, който спасява света от ислямската заплаха. Когато Буш загуби изборите почна да говори, че бог е избрал Обама и той е неговия избранник.
Връзките на Чуканов с компании като Лукойл, зад която стои бившето КГБ, не са тайна.
Когато говори от името на бога, говори така, като че ли престола на този "бог"е на Уолстрийт и е Рокфелер или Ротшилд.
Чуканов не крие симпатиите си към Третия Райх и нацизма .
Очевидно нацистите са решили да измамят евреите да им помагат в строежа на новия Райх с нацистки месия като Буш.

Кирил Чуканов. Представя се като свободен енергетик, но неговата  новоизмислена квантова механика се оказа чисто псевдонаучно съчинение.
Връзка на семейството му с Лукойл са налице.
Сергей Чуканов е автомобилен състезател на Лукойл и е финансиран от тази петролна компания.
Това е съмнителна връзка за свободен енергетик, но Кирил Чуканов не е истински свободен енергетик. Той очевидно разпространява измамни теории за свободната енергия с цел да заблуди изтинските свободни енергетици и да насочи търсенията им в погрешна посока. Задачата му е възложена от петролните компании, които му се отплащат за добре свършената работа.

Кирил Чуканов и илюминатите.
В поредното си псевдонаучно съчинение"Великото бедствие" Кирил Чуканов се прави на пророк. В неговите лъжепророчества правят впечатление следните моменти:
1) Исус Христос не е възкръснал и не е истинския Месия. Подобни твърдения са разпорстранени, но Чуканов не спира до тук. Той твърди, че ще се появи Месия от еврейски произход.
2)Ще бъде установен Нов световен ред - буквално това са думите му - Нов Световен Ред. В него няма да има пари и частна собсвеност, но няма да е комунизъм. Естествено че няма да е. Това е НСР на илюминатите, както са го планирали отдавна. Те ще управляват всичко и всичко ще бъде тяхна собственост.
3)Великото Бедствие ще унищожи човеството през 2068г. Дали това е поредната спекулация или пък е част от плана за съкръщаване на "излишното" население "Златния милиард" на комитета 300. Населението на земята ще остане сами 1 милиард.
Изтреблението ще бъде от глад, болести, войни и "огън". Чуканов ги заимства от Библията, но същото се предвижда и в плана за "Златния милиард". Дали просто не се опитва да прикрие и узакони планираното от някои тайни общества масово изтребление.

Чуканов и нацистите.
Сред неонацистите се разпространява мита, че Чуканов е въплъщение на германския бог Тор. Чувал съм нацисти да го твърдят сериозно и са убедени в това.
Чуканов прави опити с кълбовидна мълния уж в опити да получи свободна енергия.
От България е. Валхала. Живял е дълго в Русия.
Още от от отдавна съществува мнението, че Асгард, крепостта на германските богове е някъде в Азия. Вярно че Източна Европа не е Азия, но западноевропейците не правят разлика. Ние сме Близкия Изток по техниите стандарти.
Очевидно някой старателно се е опитал да изгради легендата и да създаде "древногемански бог". Тор е най-могъщия в германската митология.

Прероден бог не е нещо необичайно за идеологията на илюминатите, но е нещо ново за ортодоксалните нацисти.
Обединението на нацисти и илюминати не е изненада. Хитлер се е съюзил със Сталин навремето за да постигне целите си.
Подобен съюз, обаче не вещае нищо добро. Знаем, какво с донесе пактът Рибентроп-Молотов.
Нацизмът иде - не се бойте деца. А ние българите сме определени за едни от първите "подчовеци", които ще бъдат принесени в жерва в новия глобален планомере холокост.






Гласувай:
1



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: universalnoto
Категория: Други
Прочетен: 701564
Постинги: 373
Коментари: 326
Гласове: 231
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930