Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.08.2011 15:08 - Изпадналите в миналото нацисти са създали мрежа от центрове, пета колона, за възраждане на Нов Райх
Автор: universalnoto Категория: Други   
Прочетен: 1607 Коментари: 1 Гласове:
0

Последна промяна: 12.08.2011 16:41

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Капитулиралите нацисти след Втората световна минават на служба на САЩ за борба срещу СССР.
САЩ изпращат много от тях пред порталите във време-пространството при Бермудския триъгълник, Долината на Мълчанието, Ню Мексико и др. в миналото като част от плана за завладяване на Земята и за борба с СССР, които правели същото.
Нацистите създали своя мрежа от тайни центрове за да създадат Нов Райх при удобен случай и да служат като нацистка пета колона.
Такива центрове имало в много страни. Такова звена са например  прословутите "Череп и Кости" тайно общество: Рокфелер, Буш и останалите са потомствени нацисти, някой от тях дори внедрени сред расовия враг - еврейте. Това обяснява, защо фондация Рокфелер финансира нацизма в Германия и расизма в САЩ преди войната. Много от уж евреите милиардери на Америка финансират нацистите и Хитлер. Какви са били те всъщност?
А Буш определено си беше фашист.
Очевидно Рокфелер с "Череп и Кости" искат да превърнат САЩ в Четвъртия Райх след поражениято на Третия.

Някои от центровете, обаче се осъзнават и се отказват от нацизма, като погрешна и пагубна идеология. Така например тайният център в България, който не е далеч от София(изпадналите в миналото са знаели, къде ще е бъдещата столица на страната), се осъзнава и стават комунисти. Те оценяват предимсвата и достойнствата на комунизма.Техен представител например е Тодор Живков. Той е последователен и градивен комунист. Когато разбра, че ЦК на КПСС смятат да предадат и продадат комунизма, той установи връзки с ФРГ и Япония, старите съюзници, с цел да не изпадне в изолация след надането на комунизма в СССР. Обаче руските предатели не искаха да остава някъде по света комунизъм и го свалиха. Той за съжаление не съума да се предпази.

Тъй като центърът е България отдавна се е отказъл от нацизма и фашизма, в страната са изпратени хора от Румънския и Украинския център,(а може би и от руския), които създават нови тайни  нацистки центрове в България.

Нека нацистите се поучат от хората като Тодор Живков, който избра комунизма за благото и просперитета на народа. Фашизмът е пагубен за държавата и народа.












Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

1. universalnoto - Тодор Живков номиниран за премиер на света
13.08.2011 11:08
Вече четири години Йосиф Висарионович Сталин не е между живите. Съветските лидери преди няколко месеца вече са го свалили и от пиедестала на неговото безсмъртие.

Шокът за всички соцстрани е толкова голям от новите ветрове, които веят от Кремъл, че на съвещанието официално не се поставя въпросът за сталинизма. В Москва БКП се представлява от Тодор Живков и шефа на кабинета му Милко Балев. Бай Тошо е толкова активен в дискусиите, че веднага прави впечатление на колегите си от соцлагера. Живков е едва 46-годишен, в разцвета на силите си - непрекъснато иска думата за изказвания и показва добър рефлекс на политик. В почивките между заседанията Тато не си губи времето - постоянно се среща с ръководителите на компартиите, равни на неговия ранг. Така утвърждава все още неукрепналия си авторитет на първи секретар на ЦК на БКП, току-що свалил от абсолютната власт предшественика си Вълко Червенков.

Председателят на най-многобройната комунистическа партия в света - китайската, Мао Дзе Дун харесва българският лидер от пръв поглед. На едно от заседанията всемогъщият лидер на социалистически Китай развива своята теза, че е време социалистическата система да обхване територията на целия свят, даже с цената на нова световна война. Председателят Мао не спира дотук -той предлага тези „световни социалистически щати" да се ръководят от планетарно правителство и предлага за негов пръв премиер да бъде избран ...Тодор Живков. Предложението остава в протоколите на съвещанието като куриоз. Но Живков дълго след това в тесен кръг си спомня как високо го е оценил самият Мао Дзе Дун.

http://www.bg-history.info/1029/Todor-Zhivkov-nominiran-za-premier-na-sveta.html
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: universalnoto
Категория: Други
Прочетен: 702250
Постинги: 373
Коментари: 326
Гласове: 231
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930