Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.08.2011 14:24 - НЛО дошли от бъдещето
Автор: universalnoto Категория: Други   
Прочетен: 1860 Коментари: 0 Гласове:
2



Съобщения за срещи с НЛО с германски екипаж има от доста време. Първоначално предполагат, че са нацисти. Но по-късно на американските военни като се срещали с германските космонавти става ясно, че не са нацисти. Това са германски космонавти дошли от бъдещето.
Тогава се ражда хипотезата, че в алтернативно бъдеще - време космонавтите от бъдещето са отстранили Хитлер и в Германия нацизъм не имало.
В американската интерпретация лабораторията за хронотехнологиите беше в Германия(Ред Алерт 2 - 2000г.). Което още веднъж потвърждава, че НЛО космонавтите са германци.
Прототипа на Ева Лий(Ред Алерт 2)/ Ева Маккена(Ред Алерт 3 - 2008г.) е Ангела Меркел, която очевидно се е срещала с американците като космонавтка дошла от бъдещето от бъдещето. Тя е вероятния ръководител на германските космонавти дошли от бъдещето.

image image
image
Ако в 2000г американските военни още не знаят, коя е тя  на Земята в нашето време, то в 2008 вече знаят коя е. Не се чудете че я представят по-млада. Хронотехниката може да подмлади човека. Така че космонавтката  Ангела Меркел, с която са се срещали американците, е била по-млада от земната Ангела Меркел.
В Red Alert 3 Uprising водеща роля от западните съюзници имаше Европейския Съюз.
Това още веднъж потвърждава присъствието и ролята на германските космонавти - признание  на американските военни.

Както казваше Кели Уивър - говорителката на Фючър тек в играта:
 - Future Tech - The future is now.
Това е повече от обикновено послание.
Ние вече навлизаме в бъдещето.

Германските космонавти дошли от бъдещето са от Федерална Република Германия на немски Bundesrepublik Deutschland -  BRD ( bi er di). Именно това съкращение ражда объркването в старите предания, тък като биерди(BRD) звучи близко до България. Така в преданията за космонавтите от бъдещето домът на германските космонавти космическата Германия BRD е бъркан с космическата България. Така в германската митология българските предания(в древността българите, славяните, германците и другите индоевропейски народи са били съседи, което се доказва от езиковата общност) са объркани със собствените германски предания предадени им от космонавтите от бъдещето.
За това Валхала е неправилно, погрешно прието название на дома на германските космонавти.
България е обителта на българските космонавти от бъдещето
За това погрешно е германският Водан е наричан още и Тудур. А също и "всеобщ баща" или Тато по нашенски. Тодор Живков е президент на космическа България. Възкресен с хрономашините, той е президента на българските космонавти дошли от бъдещето.
Така неправилно ФРГ(
BRD - Валхала) се нарежда в съветския блок(Асгард - СССР - есесесeр/ USSR - юесесeр ) Където са и Югославия/Сърбия/ с техния Тесла (Тор - Повелителя на Мълнията) и др.


Българската следа в Red Alert:
В Red Alert 2 в съветските мисии играча играе с българската армия като част от социалистическия лагер и съюзник на СССР.
Това показва българския произход на лейтенант София(играна от Aleksandra Kaniak) The Soviet Commander"s advisor of Bulgarian descent
Предполага се българската армия изпълнява мисиите като част от съюзната Червена армия.
Макар в играта да няма отделна съветска армия българи. Тук те са явно като част от съветската.
В Red Alert 3 се предполага, че от български произход е генерал Крюков. Тъй като играта започва след края на събитията в Red Alert 2 Yuri"s revenge, след победата на съюзниците. Премиерът на СССР Романов е паднал. Предполага се, че генерал Крюков е генералът, който беше играча в Red Alert 2 - българския генерал. Той се появява като команващ армията на СССР, какъвто е в Red Alert 2 Yuri"s revenge.
Предполага се, че след като се върна назад във времето в Red Alert 2 Yuri"s revenge за да разгроми Юри, той е срещнал самия себе си, но по-млад.
Това трябва да е д-р Григор Зелински, чието име се тълкува като Крюков Младши - Крюков(Григор) Зеления, младия.
Самото име Крюков идва от немското krieger - воин. Григор е производно от Крюков, но тъй като младия Крюков е учен, а не воин, името е леко изменено на Григор от Kригер - Крюков за да сочи връзката, че двамата са един и същи човек, но и разликата, че времето е направило единия учен, а други воин.
Поради промените предизвикани от връщането на генерала във времето, вероятно младия Крюков става учен. Докато стария е генерал.

В Ред Алерт 2 американците показват една от политическите лидерки на космиския Съветски съюз, в който значителна роля играят българите (космическите и хроно технологии са българско откритие).
Протипът на лейтенат София или Зофия(от български произход), както я наричат в играта е Евгения Живкова - внучката на Тодор Живков. Живкова - Зофия/София.
Американците са потърсили не само съзвучие в имената, но и прилика при актрисата, която играе ролята й.
.
image    image   image

Тя се е срещала с американците - очевидно някакви дипломатически контакти.
Това потвърждава версията, че съветските и български космонавти са дошли от едно алтернативно време, в което комунизмът не е паднал, поне в България. Живков е останал и България не е била смазана от капитализма и Запада.
Така българите са имали възможност да станат космическа нация.

(Американците всъщност не знаят нищо за ръководството на космическия СССР - за това имат само предположения. Знаят само онези космонавти, които са се срещали с тях.
Алексей Романов - съветския премиер в втората Ред Алерт е хипотеза на американските военни, които били озадачени от ролята на българите в Галактическия съюз (космическия съветски съюз) на космонавтите от бъдещето.
Тъй като Алексей Романов е живял като белоемигрант в България, те отдават ролята на българите на него.
На този етап 2000г на САЩ не е известно, че космическите и хроно технологии са българско откритие.)

Във Ред Алерт 3 пък срещаме Даша Фьодорович  -  daughter father"s или Дъщерята на Тато - Людмила Живкова.
image     image

Президентът на американските космонавти дошли от бъдещето е Обама. При сектата на мормоните, които са свързани с космонавтите от бъдещето е сбъркан с Адам.
Базата му е някъде до центъра на Галактиката ,където има Черна дупка - колапсар.
Според мормоните, които са езичници и вярват, че има много богове от кръв и плът с човешки облик(всъщност става дума за космонавти дошли от бъдещето), върховният бог се казва Адам и живее до светило в центъра на света наречено "Колоб". Не е трудно да се отгатне, че става дума са звезден колапс - Черна дупка, каквато според астрономията има в центъра на Галактиката, а невежите мормони не са разбрали това и са изопачили преданието за космонавтите от бъдещето.
Очевидно Обама е дал началото на американската звездна космическа програма, след като при предшественика му Буш ЦРУ  ca взели нужните за това пространсвено-времеви космически технологии като следили нашия физик(и космически генерал от паралелно бъдеще), който ги откри.
Барак Обама е президент на космическите САЩ.
До сега локализирахме базите и ръководителите на космонавти дошли от бъдещето:
 - германските в звездния куп Плеяди - канцлер Ангела Меркел.
 - американските в центъра на Галактиката - президент Барак Обама.

Едно от прозвищата на Один(Водан) е Пътника, Пътуващия, Скитника.
Това е едно от най-често използваните му прозвища.
Това е опит да се преведе буквално името на Путин(рус. пут - път)
Водан(Один) - букв. онзи, който заповядва - заповядващия или яростен(и двете определения пасват на Путин)
е скандинавско божество - всъщност космонавт дошъл от бъдещето.
Древните скандинавци - викингите са тясно свързани с Русия. Те са създали руската държава - варяжко-славянските княжества обединени в Киевска Рус - варяжко-славянска държава. Варяги е руското название на викингите.
Така присъствието на Путин в тяхната митология е нормално.
Разбира се при контактите си с други народи, нордическите народи са възприемали и техни предания и има известен религиозен синкретизъм. Но оригиналният прототип на Один е Путин, а не Тодор(Тутур) Живков, който е заимстван и синкретизиран в митологичния образ на Один по-късно.

Китайците астронавти дошли от бъдещето.
Те създават космическата Република на Червената звезда.
Президент на нея е Ху Дзин Тао. Който е и настоящ премиер на Китай, но онзи в космоса е дошъл от бъдещето. Явно близкото за нас бъдеще.
В Китайската митология е известен като сина на небето Хуан Ди от древните астронавти.
В американската епопея Red Aler 3 e представен като император Йоширо.

image
image

На въпроса за генерала-физик на българските космонавти дошли от бъдещето.
Kак един физик(Зелински) е станал генерал(Крюков) в космоса.
Отговорът е, че тъй като разбирал от космическа релавистична техника, особеностите на космическите полети и съответно на космическите битки между космически кораби и оръжия. Така той е разбирал от тактика на космическия бой и става командир от космическия флот.
Така че той си е истински генерал, а не нещо като политик в униформа, както се заблуждават някои.
Американците също потвърждават, че става дума за реален космически военен командир.
Потвърждават и че названието на военната формация на нашите космонавти е Народни военно-космически сили /от Народна армия/ (в играта Ред Алерт 3 - people"s air force.)

image


Тагове:   НЛО,   Бъдещето,   от бъдещето,


Гласувай:
2



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: universalnoto
Категория: Други
Прочетен: 700797
Постинги: 373
Коментари: 326
Гласове: 231
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930