Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.12.2011 14:23 - Българи помогнали на американците срещу нацистките бази в Антарктида
Автор: universalnoto Категория: Други   
Прочетен: 9952 Коментари: 0 Гласове:
-1



Българските космонавти дошли от бъдещето, основали космическия български Съветски Съюз, са помогнали за окончателната победа над последната база на хитлерофашизма.
В навечерието и през Втората световна война хитлеристите създават база 211 в Антарктида, Нова Швабия. Снабдявана с кораби и подводници базата е добре въоръжена.
През 1945г. екипажите на пленени германски подводници разкриват пред американците съществуването на тайната база.
През 1947г САЩ изпраща военна експедиция с цел да открие и унищожи тази последна крепост на Райха.
Цял флот начело с най-компетентния техен полярен изследовател - контра-адмирал Ричард Бърд. Това била четвъртата антарктическа експедиция на прославения адмирал, но за разлика от първите три тази била изцяло финансирана от ВМС на САЩ, което и предопределило абсолютната секретност на нейните цели и резултати! В състава на експедицията влизал ескортния самолетоносач "Казабланка", преработен от бързоходен транспорт, но който били базирани 18 самолета и 7 хеликоптера (хеликоптерите няма да сгрешим ако кажем - съвсем несъвършени летателни апарати с ограничен радиус на действие и крайно ниска живучест), а също така още 12 кораба, но които се помещавали повече от 4000 човека. Цялата операция била под кодовото наименование - "Голям скок"("High Jump"), което по замисъла на адмирала трябвало да символизира последния, завършващ удар по недоунищожения Трети райх в ледовете на Антарктида.
Явно американците били подценили отбраната на нацистите, тък като техните изтребители "Корсар, които осигурявали въздушната защита на флота, не можели да се мерят с реактивния Ме262 Лястовица, които имали немците.
"Лястовиците на смъртта" нанесли тежки удари на американския флот.
Ескадрата на Бърд се завърнала не съвсем в пълен състав - на бреговете на Антарктида тя загубила минимум един кораб, 13 самолета и около 40 човека от наличния състав... С една дума, сензация!

Космонавтите идват напомощ.
Непосредствено след удара на немците дошло неочаквано подкрепление. Съветски НЛО които защитили американския флот от следващи нападения на Ме262, които иначе биха могли да довъшат флота на адмирал Бърд.
Бърд сметнал че са долетели от земния СССР и после казвал за заплахата от СССР като за: "В случай на нова война, Америка може да бъде подложена на атака от враг, притежаващ способността да лети от единия полюс(Северния полюс - СССР) до другия (Антарктида) с невероятна скорост!"
Те помогнали на Бърд за окончателното ликвидиране на Третия райх в Антарктида.
Как Бърд описва новите си приятели.
Той споменава имената на някой от тях, като Петров и подобни...
Споменава и за генерал нарекъл се Крилатия змей, като не споменал истинското си име си. (Кукулкан - крилат/хвъркат змей) Това е първото сведение за срещи с този НЛО космонавт наричан с това име в ново време. Носел тъмни очила прикриващи лицето му.
Парадните униформи на космонавтите били черни като флотските. Космическият им  флот ги ползва като институция подобна на военно-морския, само че космически флот.
Като се има впредвид принадлежността на Крилатия змей към комунистическия космически блок, става ясно защо сред прозападните съюзници като евреите и други народи змейовете, змиите не се споменават с добро в митологията, а например сред китайците са доста популярни. Просто при едните са приятели и съюзници, а за другите са от противниците.
Общо взето в космоса разделението е между следните основни космически сили дошли от бъдещето:
Европейски съюз от една страна
и Китай, българи, корейци и др. от друга.
САЩ били разбити още преди 12 000г от Китай в космоса, така че САЩ са земна, но не и космическа сила.









Тагове:   хитлер,   НЛО,   Антарктида,   САЩ,


Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: universalnoto
Категория: Други
Прочетен: 702535
Постинги: 373
Коментари: 326
Гласове: 231
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930