Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.09.2011 15:34 - Произход на "рептилските" кръвни линии
Автор: universalnoto Категория: Други   
Прочетен: 3959 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 19.10.2011 10:18


Произход на "рептилската" кръвна линия
Нацистките СС(Азазел) дошли от порталите във време-пространството в миналото завладели територията на древен Ирак(заради нефта) Месопотамия.
Там създават царството на аннунаките(падналите ангели). Те създават местни династии, които например управляват Вавилон.
За да управляват по-лесно местните и да не бъдат свалени след като им свършат патроните донесени от бъдещето(както става с американските изпаднали при олмеките) те измислили следната хитрост. Донесли по море комодски варани, които дресирали и използвали като кучета пазачи и за наказание на непокорните роби. Тъй като комодските  варани били непознати по тези земи и били страшни животни. (В Месопотамия нямало големи влечуги като нилските крокодили в Египет например). За това легендата за необикновения, небесен произход на комодските вараните заблудила месните и със суеверния ужас, който тези големи влечуги създавали у туземците, нацистките династии властвали над местните.
Един от тези комодски варани е споменат в Библията. Пророк Данаил не се уплашил от голямото влечуго, тъй като бил евреин и познавал египетските крокодили, за това знаел, че в големите влечуги няма нищо мистично. Така той показал на вавилонския цар, когото жреците нацисти мамели с варан отглеждан в храма, че животното не е свръхестествено.
Комодският варан (Varanus komodoensis) е най-големият гущер в света. Принадлежи към семейство Варани. Достига на дължина до 3 - 4 метра и тегло около 70кг (150 паунда). Разпространен е единствено на пет индонезийски острова Флорес, Комодо Ринка и др.
Вавилонските дракони изображения приличат на комодски варани.
imageimage

На първото изображение "богът" пришелец Мардук от бъдещето с неговия комодски варан "куче". Така "богът" респектирал местните.
Дори можем да разберем. кой е този "бог" Мардук. Мартин Борман, един от избягалите и безследно изчезнали нацисти. Той бил втория след Хитлер по власт в Третия Райх. Очевидно Вавилон бил управляван от династия(царска или жреческа) потомствена на самия Мартин Борман.
Самите нацистки династии се представяли пред простолюдието като синове на "божествените" комодски варани. Синове на влечугите, рептилии, синове на змиите.
Така били създадени  рептилски династии, които просъществуват и до наши дни.
Например някои от еврейските първенци по време на Вавилонския плен се сродили с рептилските династии. Иван Кръстител например обвинява юдейските първенци, че били "рожби ехидни" (Ехидна - митично влечуго чудовище.)
Вавилон паднал, но нацистите рептилски династии били създали тайни организации подобни на илюминатите и така се внедрявали и завладявали, управлявали други държави.
Те стигнали до наши дни. Те формират нацистка пета колона по света. От тях са например Ротшилд, Рокфелер, Буш, Сакс-Кобург-Готите/Уиндзор и други. Известно е, че Ротшилд, Рокфелер и други финансови групи охотно финансират и помагат на Хитлер и други расистки, фашистки организации и движения. Тайното oбщество Череп и Кости(Рокфелер, Буш и др.) например е известно с нацисткия си уклон.
Историческа роля на рептилските нацистки династии.
1)Династия на Флавиите -император Констатин Велики.
Римският император основата династия, чиито герб е дракон. Той умер политиски ход. Евреите са създали и разпространили християнството като анти римско движение и учение. То е подривно движение в Римската империя. Цели да я дестабилизира и превземе отвътре като привлече робите и бедните. С един удар Константин Велики превзема християнстовото, изменя го и го изопачава, както му е удобно за да го превърне в опора на Римската империя и опиум за народите.
2)Династия на Хабсбургите
Най-известната "рептилска" династия в Европа са Хабсбургите. Името си извеждали от древноарабското Хибис - змия. Хабсбургите със серия дипломатичeски бракове успяват в Късното Средновековие да овладеят по-голямата част от Европа. Те стават имперaтoри на Свещената Римска Империя. Целта им е световна империя, да завладеят цялата земя. Апогеят им е при Карл V(1500-1558).
Империята им после се разпада. Испанските и Австриските Хабсбурги се опитват да върнат световното си господство.
Императрица Мария Терезия основата "Братството на Сион" и сключва съюз с водещите банкерски династии от евреиски произход. Всъщност още в Библията е казано за антагонизма между обикновените евреи и първенците наричани "рожби змийски"(Йоан Кръстител)Което предполага наличието на "рептилска" династия завладяла и подчинила евреиския народ.
Хабсбургите и сродените с тях династии, обаче създават и свой финансови династии или се сродяват свече утвърдените банкери чрез незаконни деца и наследници.
3)Показателно е че тези "рептилски" династии като Ротшилд, Рокфелер и други финансират Хитлер, плащат му да изтреби евреите. В САЩ финансират и евгенични проекти за изтреблението на чернокожите, латиноамериканците и евреите.
Тези банкески династии са обявени от нацистите за почетни арийци.
Днес има много клонове на Хабсбургите. Например незаконните Хабсбург -Ротшилдови и законните - английската красла династия, която е всъщност 4)преименуваната Сакс-Кобург-Готска династия.
Рептилски династии в България.
Рептилите, вавилонските дракони - комодски варани са познати в българската митология като хали(произв. от вавилонските халдеи). Халите са негативни създания според българската митология и са врагове на добрите змейове.
1)Династията на Асеневци.
Халата(вавилонски дракон -комодски варан) е герб на династията. За свой патрон тя има Мардук(Мартин Борман) ицентифициран със св.Димитър Солунски. Несъмнено Асеневци са древен род  от вавилонски произход. Папата потвърждава, че Калоян произлиза от древен римски род.(Вероятно от рептилската династия на Флавийте.)
image
Пръстенът на цар Калоян(Кала/Хала - Халата Йоан) с герб хала - вавилонски дракон - комодски варан.
image
Свастики по одеждата на цар Калоян. Показват несъмнено нацисткия произход на династията Асеневци(нарекли се на древногерманските богове Аси - SS).
В политиката си Калоян следва практиката на етническото прочистване, като така потвърждава нацистката си идейна принадлежност(но етнически прочиствания правят и хора, които нямат нищо обшо с нацизма, тук показателни за произхода са нацистките символи носени от царя)

Свастиката е стилизирана графика на въртяща се Черна дупка - "черно слънце" - "вратите" на времето. Този символ нацистите заимстват от древни предaния и символи останали от посещенията на космонавтите/пришълците от бъдещето.

Но самите Асеневци са нацисти, а не будисти.

Будистите ползват свастиката като символ на цикъла прераждания, а не като знак на "черното слънце". Будистите не правят етнически чистки. Те спазват принципа на ненасилието.






Гласувай:
1



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: universalnoto
Категория: Други
Прочетен: 702441
Постинги: 373
Коментари: 326
Гласове: 231
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930