Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.08.2011 09:23 - Братството на Сион - митичните "рептилии", илюминатите и масоните в борба за завладяване на света
Автор: universalnoto Категория: Други   
Прочетен: 4833 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 30.08.2011 10:14


Братството на Сион е тайно общество вариант на илюминати.
То основано от едри банкери, придворни банкери на Хабсбургите във Виена.
Основател или ръководител на движението е банкерът Зоненфелд, който е близък с императрица Мария Тереза(1717-1780). Нейна дъщеря е Мария Антоанета, която се оженва за френския крал и става жертва на революцията.
Ръководителите на Братството на Сион се наричат Мъдреците на Сион. Те са авторите на прочутите протоколи на Сионските мъдреци.
Планирали да завладеят света като следвали формулата една църква, една държава - свевтовно царство, световна църква.
Именно упованието на църквата показва, става дума за Братсвото на Сион, а не за евреи ционисти, за каквито обикновено погрешно вземат Мъдреците на Цион.
Целта наобществото била проста - да завладеят света с всякакви средства и да наложат един световен цар, а реално ще управлява правителството на Мъдреците на Сион - банкерите приближени на царя. В случай виждаме типичен заговор на финансовия елит, който се придържа към утвърдената вече схема на връзки с монархията и династията за контрол над  финансите на страната и от там над самата страна.
В заговора участват самите Хабсбурги. Те са имали план за световна империя изградена с помощта на финансовите олигарси, едрите банкери.
Във Франция братството се стреми да върне на власт династията на Меровингите, тоест Хабсбургите, с които са били сродени и това им дава повод за претенции към френския престол.
Това е на път да се осъществи, но избухва френската революция, умело режисирана от масоните, които използват народното недоволство за да сринат монархоята и династията.
Масоните също като Братството на Сион са едри капиталисти и банкери, които се стремят да завладеят света и да го управляват с помощта на парите - плутокрация.
За разлика от Братството на Сион, обаче масоните не са привърженици на монархията. Те се ръководят от модела на късната Римска република - формална демокрация и реално управление на богатите. Тази програма за обществен строй те прокарват в САЩ, където масоните също участват в революцията и я режисират. Вашигтон, Франклин и др. "бащи основатели" са масони. Тази програма прокарват и във Франция, където правят революциата и в крайна сметка установяват управлението на Директорията, на едрата буржоазия.
Масоните освен това за разлика от Братството са против християнството и църквата. Братството на Сион подобна на старите монархии смята да се опира на църквата, на опиума за народа.
Може да се каже, че масоните са организация на едрата буржоязия, която се бори да завземе властта. Братството на Сион също, но е в съюз с висшата аристокрация. Запазване на царската династия като параван и представителна институция, а реалното управление да е на едрата буржоязия.
(Подобен модел е английската монархия днес, кралицата е само представително лице, а реалната власт е в ръцете на буржоазията, буржоазната демокрация).
Илюминатска идеология на Братството на Сион. Тя е по илюминастки модел. Както старейшините на илюминатите се представят за "висши същества" - паднали ангели или нефилими и техни потомци(кръвни линии), Братството на Сион приема подобен модел. Хабсбургите са предствени като синове на змията. (От семитското Хибис - змия, макар че етимологията на името на династията е друга) Разбира се това са лъжи и измами. Нито илюминатите са ангели, паднали или не. Нито Хабсбургите са синове на змията.
Това е част от религиозно-мистичния буламач, с който промиват мозъците на последователите и служителите им от тайните организации за да им служат сляпо.
Братството на Сион днес. Смята се, че в братството на Сион са членували и банкерите Ротшилд(чрез Виенския си клон). Смята се че английската кралска  династия наследява Хабсбургите, след падането им, като кандитат-световна царска династия на  Братството на Сион.
Попурярни са с измислиците за рептилии - превъплътени извънземни гущери. Така например английската кралица в определени среди е представяна като извънземен гущер в човешка кожа.(Докато илюминатите се представят като контактьори, превъплъщения или потомци на "светлите" извънземни - плеядинци и др.) Това са модернизирани варианти на старите лъжи.








Гласувай:
2



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: universalnoto
Категория: Други
Прочетен: 702296
Постинги: 373
Коментари: 326
Гласове: 231
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930