Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.09.2011 11:48 - Дошлите от бъдещето НЛО се намесват в политиката на Земята
Автор: universalnoto Категория: Други   
Прочетен: 1200 Коментари: 0 Гласове:
1



Tира, 332 година пр. н.е.

Едно странно съобщение смутило военните пълководци по време на обсадата на Тира от великия Александър Македонски. Насред разгара на битката за превземане на града македонските и ливанските войници са забелязали НЛО да прелита над обсадения град. Очевидец на феномена е записал видяното, като го описва като четири малки щита, летящи в триъгълна форма около един, по-голям и централен щит.

 

Докато смаяните войски наблюдавали с вдигнати към небесата глави, от най-големия „щит” или НЛО-кораб се стрелнал светлинен лъч, който поразил стената на Тира и в нея зейнал отвор. Именно това помогнало на армията на Александър Велики, която не губила много време, а веднага се възползвала от пробойната в защитата на врага. Армията се втурнала в града и след не дълъг период превзела града.

Дали пък няма да е чиста истина, ако обобщим, че древната Тира е била превзета от Александър Македонски благодарение на извънземна намеса, която по стечение на обстоятелствата му оказва неволна (или умишлена! ) помощ? !

Намерението на Александър било да превземе Индия, но изтощените от дългата война войници се разбунтували и той не можал да довърши начинанието си.
Очевидно НЛО, които го подпомагали целели превземане и ликвидиране на арииските тайни нацистки царства създадени от нацистите дошли от бъдещето в Индия. Това било и отмъщение за арийското нашествие, а и освобождение на Индия от пронацистките арийци.


Описание на НЛО има дори в трудовете на античния историк Плутарх. Той пише, че през 102 година преди Новата ера, над италианските градове Амери и Тарден се появили огромни "метални копия и пламтящи щитове". Първо се придвижвали отделно един от друг, след което се съединили.

Плутарх описва и друг случай от 73 година преди Новата ера. Край Дарданелите армиите на пълководец Лукул и цар Матридат се канили да влязат в сражение. "Внезапно небето се разтвори, появи се голяма огнено тяло, приличащо на буре. То се движеше в посока между двете армии. Изплашени от знамението, противниците се разделили без бой".
Очевидно НЛО космонавтите дошли от бъдещето пак се намесвали за да променят историята.




Гласувай:
1



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: universalnoto
Категория: Други
Прочетен: 702507
Постинги: 373
Коментари: 326
Гласове: 231
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930