Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.06.2011 09:44 - Исус Христос е бил всъщност Иван/Йоан
Автор: universalnoto Категория: Други   
Прочетен: 2145 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 02.06.2011 09:45


Както стана дума, че Исус Христос бил всъщност е бил агент на китайските космонавти дошли от бъдещето.
http://universalnoto.blog.bg/drugi/2011/06/01/hristiianstvoto-i-iliuminatite-dylgata-ryka-na-kitai.757323
Но все пак кой бил агентът изпълнил ролята на Исус Христос. Не е бил китаец нали е трябвали да мине за еврейн.
Това, което се знае е, че е името му е било Иван(Йоан) тъй като Исус означава просто Спасител. Това поражда слуха че Христос всъщност е бил Йоан.
Ролята на Исус Христос вила изпълнена от внедрения бивш разузнавач на СССР от български произход Иван Винаров.
Генерал Иван Винаров е работил в Китай и помагал на Китайската комунизтичска партия. От януари 1926 до февруари 1929 г. е военен съветник на Китайската народно-освободителна армия.(През Първата световна война има значителен боен опит на Солунския фронт) В края на 1920-те години встъпва в контакт с Рихард Зорге в Шанхай.
Той е един от най-големите съветски разузнавачи. Обикновено го нареждат заедно със  Зорге и други легендарни съветски разузнавачи. Изпуюълнявал е мисии и се внедрявал в различни точки на света.

Иван Винаров е роден на 11 януари 1896 г. в гр. Плевен. Произхожда от работническо-земеделско семейство. Завършва дърводелско училище и е дърводелец по занаят.
Участва в Първата световна война и натрупва значителен военен опит. В края на 1916 г. става член на Българската социал-демократическа партия - тесни социалисти. По нейно задание работи по доставка на оръжие. Активен сътрудник на нелегалния канал Варна - Севастопол - Одеса. Осъден на затвор за участието си във Войнишкото въстание.
Военен разузнавач на СССР 

През 1922 г. успява да избяга от затвора и емигрира в СССР. През април 1923 г. става член на Руската комунистическа партия - болшевики. Работи и учи в Комунистическия университет "Свердлов". От април 1924 до ноември 1925 г. е в състава на Разузнавателно управление на Червената армия и се занимава с прехвърляне на оръжие за Българската комунистическа партия, която се подготвя за въоръжено въстание и организира партизанско движение.
Преминава 3-месечно обучение в специална школа в гр. Тамбов. Известно време работи в България и Австрия. От януари 1926 до февруари 1929 г. е военен съветник на Китайската народно-освободителна армия. В края на 1920-те години встъпва в контакт с Рихард Зорге в Шанхай.
От април 1929 до юни 1930 г. преминава курсове по усъвършенстване на разузнаването. От 1930 до 1933 г. е главен резидент в Австрия.(В Австрия извесно време прикритието му е на полски еврейн) Отговаря за следните еропейски страни: Австрия, Полша, Чехословакия, Румьния, Югославия, Гьрция, Унгария, България, Турция. През 1936 г. завършва Специалния факултет на Академия „Фрунзе“ в Москва.
От декември 1936 г. до март 1938 г. е ръководител на разузнавателна организация в Париж. Една от главните задачи на организацията е съдействие на републиканците в Испания.
През юни 1940 г е назначен за преподавател в катедра „Обща тактика“ на Академия „Фрунзе“. От 1941 до 1944 г. се занимава с подготовка на българските политически емигранти за водена на партизанска война.
През 1941—1942 г. изпълнява разузнавателна задача в Турция. През 1940-те години е съветник на Георги Димитров по въпросите на разузнаването.
През 1944 г. участва в прогонването на германските войски от Балканския полуостров. Приносът му към борбата срещу фашизма и хитлеризма е признат и оценен от страните участнички в антифашистката коалиция.

Иван Винаров вече бил изпълнявал ролята на еврейн и да се внедри като евреин в новия си живот не е било необичайно за него.
Има и стара връзка с Китай.
Дърводелец по занаят. Той се внедрява като дърводелец в Галилея. Представя се за син на емигранта дърводелец Йосиф, който бил напуснал Юдея преди доста време.
(Знаятът му го издава.)
Разбира се Иван Винаров оставя умишлено следи за истинската си самоличност. Искал да се знае, кой е  изпълнявал ролята на Христос.(А това го прави в най-великия шпионин на всички времена. Щирлиц и Джеймс Бонд ряпа да ядат.)
За фамилията му Винаров се намеква, от твърдението че бил винопиец.
На друго място намеква, че е от града на хляба и виното(Плевен), а не от града на хляба Витлеем - Бет Леем - евр.Дом на Хляба.  "Не само с хляб ще живее човек." - сиреч и с вино. Освен това причестява учениците си с хляб и вино.
Потомство:
Той е оставил и потомци в Юдея. Кръвна линия на Христос  - Светата Кръв - Светия Граал. Йоановата/Ивановата/ кръвна линия.

Българският му произход обяснява, защо "драконите" Галактическата Федерация не е взела и не взема мерки срещу него и линията. Не искали да нападат сънародник.
За това и китайските НЛО от бъдещето се спрели на него. Той бил свързан с ръководсвото на ККП и нейното изграждане, с изграждането на нейната армия. Бил сънародник на драконите и  те щели да го толерират. А освен това бил добър шпионин и нямало да има проблеми с внедряването и ролята му.

Така споровете между йоанити и християни са безмислени. Исус бил е Иван Винаров докаран от бъдещето от китрайските космонавти.





Гласувай:
2



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: universalnoto
Категория: Други
Прочетен: 702496
Постинги: 373
Коментари: 326
Гласове: 231
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930