Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.06.2011 10:31 - Християнството и илюминатите - дългата ръка на Китай
Автор: universalnoto Категория: Други   
Прочетен: 2335 Коментари: 0 Гласове:
1



Влиянието на китайските НЛО(дошли от бъдещето) върху илюминатите личи и от следното:
Планът на илюминатите е построяване на Ред на любовта. Това бил оригиналния план на илюминатите предаден им още от Исус Христос, който бил агент на китайските НЛО от бъдещето.
Редът на любовта е измислен от китайския философ Мо Дзъ. Той не бил популярен в китай, но с идването на комунизма бил изваден от гардероба и поизтупан. Редът на любовта доста прилича на комунизъм. А християните доста приличат като социален строй, раннохристиянската църква, на Реда на любовта, гарниран с малко даоизъм. Принципът да се отвъща на злото с добро, е даоистка максима.
Разбира се на илюминатите бил представен извратен ред на любовта с цел да бъде съсипана западната цивилизация и комунизма, тъй като западния комунизъм не се крепи на любовта, а на прагматизъм и би бил непобедим, ако си бе останал прагматичен. Илюминатите обаче покваряват всичко. А те са били подведени от китайците за да могат последните да завладеят света.
Не е чудно, че масоните се кичат с китайски символи. Китайците са ги създали.


image
Пергелът и екерът ползвани от масоните са китайски символи на мъжкото и женското начало - Ин и Ян. Те са и символи на сътворението.
В Китай се ползват от древността  е са атрибути на първия император на Китай Фу Си и неговата жена, които създали хората според китайския мит.
Масоните също ги ползват като символ на сътворението, на архитектурата по тхнята идеология. Значи техния старши творец или архитект, както го наричат масоните, е Китай.

Китайската следа в християнството. Освен другото китайския идеолог на Реда на любовта Мо Дзъ бил дърводелец по професия. Исус Христос също е посочен като дърводелец.
Той е посочен и като син на Праведния Йосиф(Сталин), китайците не са отричали сталинизма никога. Мао е представян като идеололически наследник на Сталин.
Сталин и Мао:
image

Планът на китайците е бил мракобесна религия като християнството с неговата омраза към науката и познанието да забави и спъва развитието на Запада.
За това и са го създали с помощта на своите агенти и астронавти.
Така християнството улеснява плана за завладяване на света от Китай като разлага Европейската цивилизация, основния им съперник, отвътре по всички линии:
Чрез илюминатите и масоните - разложение на елита.
Чрез християнството разложение на масите и обществото като цяло.
Тези заблудителни учения разлагат здравия раум и здравомислието. Те рушат и потъпкват самата цивилизация на европейците.
Те са дали и все още дават преднина на Китай. Преднина нужна му да завладее света. Извечната цел на китайския империализъм.




Гласувай:
1



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: universalnoto
Категория: Други
Прочетен: 700782
Постинги: 373
Коментари: 326
Гласове: 231
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930