Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.03.2020 12:44 - Никога не трябва да наказваш предварително и да преследваш хората уж знаейки бъдещето, това е грешка и има противоположен ефект. Сталин ряпа да яде.
Автор: universalnoto Категория: Други   
Прочетен: 3946 Коментари: 31 Гласове:
2

Последна промяна: 02.06.2020 15:24

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Дори да имаш машини на времето и знаеш бъдещето не бива да наказваш предварително някого или ако си дошъл от бъдещето и това е новия му живот, шанс за по добър живот и съдба има. Не бива да се преследва предварително някой, нито наказва. Това е не само неетично и незаконно, но има и противоположен ефект. Това превръща преследвания или наказания предварително в твой враг и ще те мрази.
Трябва на този като се знае бъдещето да му се помага да и да му се помогне да се избягват евентуални бъдещи грешки.
Не бива да бъде подвеждан и вкарван в капани, трябва да го пазят от това.
Не бива някой така да бъде преследван предварително и насилствено превръщан в враг, който може да стане и предател. Виновен е този който го прави, който преследва невинни и ги съсипва, съсипва им живота и те вече писахме.

Тези изверги са по-лоши и от товарищ Сталин и Берия.





Гласувай:
4



1. universalnoto - А некои акълии пък ни осъждат и на глад, добре дошли в предградията на Освиенциум.
02.03.2020 13:06
Няма гладувам, ще пукна от глад я. Майка ви мръсна.
цитирай
2. universalnoto - То си има граница, тъпанари такива.*
02.03.2020 13:08
То си има граница, тъпанари такива.

ПС: Търсят се Х(ок.100бр.) фенерчета НЛО летящи, 30см/5см, и ок.100бр. тип летяща чинийка като захлупен леген с фарчета на фасона, големи мушмуроци и беляджии, а също и хулиганите свързани с тях.(!)
Гравитационното им поле е с обсег десетина сантиметра.*
цитирай
3. universalnoto - То да пазиш тайна в някои ситуации е безмислено, трябва да я кажеш, то и това правя.
02.03.2020 13:13
То да пазиш тайна в някои ситуации е безмислено, трябва да я кажеш, то и това правя. Всичко до което съм стигнал съм го казал на всички.
... . ...
*****
цитирай
4. universalnoto - Цар Симеон ll e подменен от агента на Запада Мончето.
12.03.2020 12:46
Симеон ll е Типичен норвежец, агент на Запада, подменен. Малкия Симеончо Запада са го довършили...
Не прилича изобщо на цар Борис Трети и Фердинанд. Те са от Хабсбургите, които кой знае защо са род с индианците аймара. Аймара са били от Ваймар с мореплавателите от Ханзата колонисти в Америка през Средновековието. Инките владетелите са потомци на императорите на Свещената Римска империя.
Девите на Слънцето са потомството на Гана Селска-Бургундска, неправилно четено у нас като Жана Д Арк, графиня Гергана Селска-Бургундска. Тя е легендарната Жана Д Арк. Вместо нея английските войски хванали и скопили френския крал Луи Vl, за това че е евнух свидетели са англичаните, съдебните протоколи. А и му сменили фасона с методиката на доктор Фауст, те англичаните са майстори на бокса. Та минал за Гана, Жана Д Арк. На англичаните им трябвал краля, а не цирка с Орлеанската Дева. Добре го подредили цирк за цирк. Така им се пада на такива лъжепророци и измамници.
Мария Луиза Бургундска е от нейните роднини, тя е жената на Фердинанд и майка на Борис lll.

Тлените останки на Борис lll са унищожени, после намериха уж пропуснато сърце в гроба, трик. А Фердинанд е погребан в Германия от бомбите при бомбардировките, де тяло. И там нещо може да са подменили тленните останки...

Просто идеално работят разведчиците на Запада.
Това са фактите. А като Симеон ll вече си изигра картите в политиката и е излишен, царския имот се оказа държавен какъвто винаги е бил. Е, без парички не е останал че през това време се е пооблажил.
Сега се чудя кои нови парашутисти ще спускат.
... . ...
Симеончо, а!?... А бе, Йоано, тато ти немаше ли индустрия та роди от Круп?... Боре, що не викна императорите Петър Велики и Екатерина Велика да ти направят Кремиковци, те навремето помешчиските заводи си бяха държавни. Те Урал да не е от вчера. Царски заводи нема ли. На Фридрих Велики Маркс ли му е правил цайсите...
Боре, следващия път да викаш Хонда, Хонда Хейрахито с еленовия шлем с еленови рога се е перчил и пред самия Йеясу Токугава... Може да ти предложи услугите си... да ти направи чудо...
... . ... ***
Той Николай ll цар рашън много прилича на сърбин. Направо е одрал кожата на сърбина... да му ариже македонско, барабар с нишко и пиротско...
цитирай
5. universalnoto - Дали тленните останки на цар Борис lll не са били изнесени предварително някъде на Запад.
16.03.2020 16:53
Дали тленните останки на цар Борис lll не са били изнесени предварително някъде на Запад. И дали семейството му не е избягало и оставило тук верни свои хора да ги заместват прикриват. Там в някое тяхно имение или ранчо.

Да чакат плен не е логично...
цитирай
6. universalnoto - Путин и ФБС намерили извънземни.
17.03.2020 04:41
След проучвания на попаднал им извънземен ген Путин и ФБС открили истината - става дума за стари травестити от едно време. (Ех, какви котки имаше, лисици... ; - )

Тайната на траверсите от стари времена.
Тайната, травестити от старите времена.
Анунаките от Ану са родени, той Мохамед знае как е станало, той е от там.
Това станало в Двуречието. Мъжете бяха А ми дадеш и та зарязвам, а от жените въртяха най-древната професия. Обаче за да ги оженят като целочки "врачове" на Любовта отдаваха девствеността им на ануса им. Обичайно това имаше неприятен ефект за ануса им и се налагаше да ги церят с брей като от маясъл. Когато междувременно забременяваха омаяли поредната жертва женили ги, те раждаха травеститки момчета от брея, ако плода им бе заченат женски. За това се навъдиха едни мъже без гемче. Уж си го късаха първия път да ги не хванат че са травестики, щото то клитор с химен нема, химена е на отвора на влагалището, а влагалището е пътя на семето, кръвта.
Туй е загадката на тази уж извънземна раса анунаките. От Ану са родени.

Другите. Травеститки и траверси от стари времена.
Билките на знахарите за смяна на пола от едно време, военните врачове.
При необходимост:
- Жените които искат да си сменят пола ползват брей и дебелец/алое. Взема се настройка от брей и дебелец/алое по една лъжица дневно три месеца и си сменят пола, като стават мъже.
- Мъже които искат да си сменят пола и станат жени - първо с ножа и после вземат настройка от копър и дебелец/алое три месеца по една лъжица, така си сменят пола и стават жени.(Но деца с гени YY са генетично болни и изродени. Пък и това е само за вразите казън.)

Ако можеш да намериш извънземен ген давай... Те женските гени се преподреждат и прегрупират...

Причина за израждането е генетичната YY комбинация.

Травестити жени с ген XY са родени от неуспешни опити за аборт, с минимална доза божур/др. за да се избегне безплодие, но засяга само плода че е по-уязвим, и копър който е противозачтъно но го вземали в големи дози. От тези зародиши като са били заченати мъжки се раждат травестити жени с ген XY.

От тях идват тези израждания деца с ген YY. Причина за израждане е генетичната комбинация YY.
За това изражданията от кръвосмешение при животните са изключение, а при хората се срещат. Най-засегнато е ромското население, при близкородствени бракове в гетата. Иначе едно време по селата са били пак почти изолирани от съседните села и вътрешно общностните бракове не са водили до израждания, което показва че са със здрави гени.

И аз съм намирал такива извънземни.
Имаше една хубава военна докторка, като изваяна от брилянт, е само плоска като дъска, но иначе хубава и нали бях на зор...
Тя ми проведе няколко теста. Имали значение как ще подредиш цветчетата, аз викам няма значение ка ми падне. Тя пита, кво ша праиш ко ти правя скомина с лесбийка пред теб, а аз й викам давай си свършим работата, ко ша ма разиграваш.

Другата й колежка бе също много хубава, имаше и хубави гърди, е не като дини и пъпеши, но една длан големи хубави. Само дето не знаеше как се убива човек и то в ръкопашен бой, та й се наложи да ходи на курсове по военна подготовка няколко месеца понеже се чудеше на самурайския майсторлък с ножа който й казвах, потвърден от няколко стари полковници дето си знаят занаята.
цитирай
7. universalnoto - Притрябвало им било царчето. За тоя дето духа(виж оная римска сентенция за бедните)
18.03.2020 05:07
Мор не е Мони.
Притрябвало им царчето, за кво, за нищо не става. Поне да е някоя убаа принцеска да стаа за онаа работа.
цитирай
8. universalnoto - Похищения от влечуги. А мистър Фройд сошел с ума.
09.04.2020 06:13
Похищенията от влечуги се разбират обикновено на следващата сутрин след як купон когато хората се събудят до някоя крокодилоподобна твар, обикновено става дума и за изнасилване, особено ако е в било в безпомощно или безпаметно състояние, има и закон за тия работи. В този случей е нужно да се обърнат към властите за да предадат извънземните похитители на органите за борба с извънземните. Похитителите обикновено се залавят и проучват, а после ги настаняват в съответните заведения с себеподобни изроди...
... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ...
***
Мистър Фройд определено е сошел с ума. Той не признава че става дума за изнасилвания и прелъстяване от отчето, а не от татото. Те жените се оплаквали че ги изнасилвали и прелъстяване отчета, а не татковците им, но защо мистър Фройд се прави на откачен и завеян.
... А за случаите на изнасилвания и прелъстяване от имами да не говорим. Помаки са по майки... сиреч имами.
- То имало случай и от БогАт, но тия са уж били само у митови...
... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... .
****
То на запой може да те устроят и с гърлото на шишето...
Е, то па да не искаш и дебелия край...
цитирай
9. universalnoto - Турския врач е вещ по андрология(мъжките работи), а ингилизката джадия ала Агата Кристи още по-веща...
28.04.2020 20:25
Най-добрата полиция е английската, Скотланд Ярд знаете. Те са по-изтънчени от турския врач спец по анадолските хамами. Там в Англия не оставят на престъпника да се порадва на милите си компаньони съкилийници. Английската полиция първо го оправя с коча о вената по турския процесуален кодекс. Коча е много хубава полицейска палка, дебела дървена с заоблен горен край, много подходяща както за бой, така и за обслужване на кандидатите на турския ага за анадолския хамам.

Той анадолския манафин е вещ е занаята...
Турската джадия си знае работата.
.....................................................................................................
Като направиш кефа на мажовете като минеш отзад им отива простатата, то простотията им си остава, чешмата им по цяла нощ тече, а семе няма, то простата е възела, не простотията, то от простотията спасение няма освен ако не им отрежеш главата и сложиш друга глава на тяхно място. Простатата операция им правят после само да не сушат чершафите им сека сутрин.
.....................................................................................................
То простата е точно до правото черво. Както и да караш, направо и накриво все улучваш - кранчето...
Е, запека е възбуждащ, но то е само запек...
... . ... . ...
Е, то с пръстче не личи при врача, но и пръстчето стига да напраиш чешмата...
цитирай
10. universalnoto - Кой има хотел 8 звезди.
27.05.2020 08:32
- Кой има хотел 8 звезди.
- Франко.
...
- В Сибир предлагаме само 7 звезди... но са железни.
цитирай
11. universalnoto - Който следва френската любов държи на любовта и семейството и е против разврата.
30.05.2020 11:29
Който следва френската любов държи на любовта и семейството и е против разврата.
цитирай
12. universalnoto - Красная армия паела задачу родит - на Сталина, со солнца Димитров...
03.06.2020 15:47
Красная армия паела задачу родит - на Сталина, со солнца Димитров...

В Хорезъм доброволки от Япония, самурайки, си вземат есесовчета от САС и народили - на Сталина. Казахи.

Они маршируют па Красной площад па случей пабеду 9 мая и Великой Октябрийско революции.
; - ) ...
... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... .
- То майката на Сталина е мадам Бътерфлай. - Чо чо сан.
цитирай
13. universalnoto - То планетата може да ви храни вечно, ще ядете гола пръс, а накрая ще минете на камъни...
03.06.2020 22:41
То планетата може да ви храни вечно, ще ядете гола пръс, а накрая ще минете на камъни...

Безплатно ще ви храни само другарят Сталин в ГУЛАК, само там има безплатен обяд, че у Хитлера менюто е по-скромно, но пък газа ви го пуска безплатно...
цитирай
14. universalnoto - Вера, дрън, дрън. Раят и адът, а съгрешилите у рая где...
03.06.2020 23:26
Вера, дрън, дрън. Раят и адът, а съгрешилите у рая где...
Нема ад за тях...
цитирай
15. universalnoto - Кога на Острова са забранили да ритат мач!? Забранени са шутове о топките. Извинявайте за благоприличието, цинизмите са само разговорни.*
06.06.2020 20:59
Кога на Острова са забранили да ритат мач!? Забранени са шутове о топките. Извинявайте за благоприличието, цинизмите са само разговорни...
цитирай
16. universalnoto - То ротите дето гонеха партизаните на времето са гонджийски, не са йегерски. То ко бяха йегерски...
07.06.2020 22:14
То ротите дето гонеха партизаните на времето са гонджийски, не са йегерски. То ко бяха йегерски...

То барем да бяха ченгеджийски...
Гонджии.
цитирай
17. universalnoto - То 50 процента от земята на Дунавска България е у комшиите останала и населението, и то население у спецовете по етническите прочиствания...
07.06.2020 22:45
То ок. 50 процента от земята на Дунавска България е у комшиите останала и населението, и то население у спецовете по етническите прочиствания...
цитирай
18. universalnoto - Колко струвала душата.
10.06.2020 00:22
Колко струвала душата.
Хипотезата за душата се определя от цените на петрола на Лондонската борса. Душата намирисва от добавки за сигурност...
; - )
Докарай газ от Хаваите...
цитирай
19. universalnoto - Картбланша на противника, сталинските сили е:
10.06.2020 00:36
То си има граница, тъпанари такива.
***
ПС: Търсят се Х(ок.100бр.) фенерчета НЛО летящи, 30см/5см, и ок.100бр. тип летяща чинийка като захлупен леген с фарчета на фасона, големи мушмуроци и беляджии, а също и хулиганите свързани с тях.(!)
Гравитационното им поле е с обсег десетина сантиметра.*
цитирай
20. universalnoto - Сюлейман Паши па си затри, али кара нас...
10.06.2020 10:50
Сюлейман Паши па си затри, али кара нас...

НАТО и ЕС ни струват толкова човешки загуби колкото и падането ни под Османско иго. Рая на Запада.
цитирай
21. universalnoto - Мили момичета не си слагайте прашките с шутака наопаки/наобратно, няма да скриете похожденията на кралимарковците...
12.06.2020 05:05
Мили момичета, не си слагайте прашките с шутака наопаки/наобратно, няма да скриете похожденията на кралимарковците...

... . ... ****
А на дева Марийка аборта й личи, че й е разчекнат кръста... обичайното разширяване на таза от бременност и от раждане или подмятане в по-напреднала бременност.
- Мои, варди Вангелито колкото си искаш...
... . ...
Мили момичета, то като ви натъпчат срама с вълшебната палочка навътре хубаво влиза навътре и външно се прибира формите се стегат...
... . ...
То дори и като сте родили си личи дали сте родили девствени/не са ви натъпкали срама навътре с вълшебната палочка, а и след раждането може да ви натъпчат срама навътре.
... . ...*
цитирай
22. universalnoto - Те принуждаваха Герчето да прави ченгеджийски психо експерименти по планираната после гавра с Марийка. Герчето само си сменяше гащите, но в началото поотслабна
13.06.2020 13:59
Те принуждаваха Герчето да прави ченгеджийски психо експерименти по планираната за после гавра с Марийка пред очите ми. Герчето само си сменяше гащите за ефект да гледам... , но в началото поотслабна, че ченгеджиското й възнаграждение ниско, глад, но после се пооправи. Бодоха й задника докторчеата ченгеджийски с игли да не й го шият после...
То по едно време сестричката й бе станала истинска мърша, показа се само по анцуг да не са плашим.
Другата й сестричка се показа през зимата с дълга фланела, но краката й личеше колко са слаби, отслабнала.
... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... .
То Марийка си заслужаваше наказание, че бе родила от немци три циганчета, а сега кажи дали немците нямат нещо общо с индийските арии.
Марийка се фукаше с немските си циганчета в Шатрата на Тодор Живков.
То че Марийчето се събуди до колегата оня помачето русичкия дребничкия дето беше пил до несвяст и не я познаваше, та се представила като: "Аз съм Мария." И той естествено изпаднал в истински ужас. Е, с тва се Марийчета не избелиха и аборта й не се размина...
Хъм, ка кат е прайла абортче от де съ зеъ Кенеди гърлс...
Треа питам помака кога са го пращали при таа психарка, дет е само една проста масажистка под носа на орлите...
... . ...
Впрочем ни той ни ние сме балами, Марийка определено не беше девствена и преди това когато я видохме за первъй раз на школная скамейке.
- Топове вместо масло...
... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... .
Герчето, зачислена като ченге, все едно е от рода на Чингис, а я самурай съм, но мутрите ни не са еднакви, па ни не гледай мутрите ни са се бели то улани Европа има и самурай - драгуни български как така да няма.
*****... . ...*****
... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... .
Що не ми давате да се оженя, кво, не съм живо същество...
Да не съм взел чужда жена. Аз чужда жена не взимам.
Най-хубаво е за гаранция да не е докосвана. Да не се разправяме после че е била на некой друг...*****
цитирай
23. universalnoto - Ко има немско НЛО яла ми го покажи...
14.06.2020 06:31
Ко има немско НЛО яла ми го покажи...

Кво си са фанал у тия немци.
Аз НЛО не ти ли давам.
... . ...
Престъплението ми е че се занимавам с наука и технологии, така ли!?
Ами тогава марш в каменната ера всички които са против мен, откажете се от всички машини и оръдия на труда.
цитирай
24. universalnoto - Те на манафина фашисткия ченгето лама му стоших главата в схватката и пукна, мъртъв е. Бил съм му свежа плът...
14.06.2020 06:55
Те на манафина фашисткия ченгето лама му стоших главата в схватката и пукна, мъртъв е. Бил съм му свежа плът...

Поврачувах му по самурайски.

Като нямах оръжие под ръка и с ръкопашен бой се оправих. Да не би да не знам какво е война и войниклък.
... . ...
А за врачуването поврачувах му, чакай да се върне отпуска врагът пред портите...
*****
цитирай
25. universalnoto - Като искат бели робини да си ги търсят от белите, Западна Европа и белогвардейците.
14.06.2020 17:11
Като искат бели робини да си ги търсят от белите, Западна Европа и белогвардейците.

Аз не давам.
цитирай
26. universalnoto - Иво Дуъ е ненормална откачена врачка, като сака кръв, аз на смърт съм готов...
15.06.2020 14:11
Иво Дуъ е ненормална откачена врачка, като ми търси кръвта, аз на смърт съм готов...

И той един дух, мангалски мелез дебил копеле на олигофренка от комшиите у Факултето...
... . ...
Той е сам с секретарката винаги може да ги улучиш сами в стаята, дори и с голи ръце ще се справя. Кво ша светиш... После като ги намерят само два трупа, да не мислиш че ще ме хванат по отпечатъците...
Да си търсят подозрения колкото искат, колега!...
цитирай
27. universalnoto - Дал съм ви хляба в ръцете, кво да не искате да ви храна с лъжичка в устата... Хляба, т.е. технологии и наука, не го бъркай с друго...
23.06.2020 05:59
Дал съм ви хляба в ръцете, кво да не искате да ви храна с лъжичка в устата...
... . ...
Хляба, т.е. технологии и наука, не го бъркай с друго...
цитирай
28. universalnoto - Защо като почнах в училище да проявявам способности като физик почнахте да ми пречите да уча съответния ВУЗ.
23.06.2020 06:11
Защо като почнах в училище да проявявам способности като физик почнахте да ми пречите да уча съответния ВУЗ.
... . ...
*****
цитирай
29. universalnoto - И не си играйте на Кабала да изопачавате слова, думи и запетайки...
23.06.2020 06:33
И не си играйте на Кабала да изопачавате слова, думи и запетайки...
цитирай
30. universalnoto - Славейков, т.н. Гергана. ок.1630г Дубровник пада под турско, Лепанто е само спомен.
09.07.2020 06:51
Славейков, т.н. Гергана. ок.1630г Дубровник пада под турско, Лепанто е само спомен.
... . ...
Проблеми с търговията на някои села с дубровнишките търговци, с Запада.
Кое купуват или продават българите под турско, което турците не използват или не купуват и продават.
Вино, ракията не е мн. популярна за износ по това време и на Запад. Коняк, да Запада има, но износ... , то тука предпочитали плодовата и гроздова ракия, а не коняк и бренди или водка.
Търгашки истории под сянката на кървавия ятаган.
***
... . ...
Вино, лозя. Не е Балкана. Там са на сливовица и въобще на ракия.
Е, лозарски крайща по това време сред бугарската рая - Сухиндол в района на Деветашкото плато, Мелник в Македония, и др.
Най-вероятно Мелник.
цитирай
31. universalnoto - Лун кит. дракон - Лу нъ - княжество Лу, изгубили го китайците по време на войната с хуните на Лао Шан.
09.07.2020 07:14
Лун кит. дракон - Лу нъ - княжество Лу, изгубили го китайците по време на войната с хуните на Лао Шан.
Клане, всичко под ножа. Е, ми как!? То ти пъ треат змии в леглото и у дома...
... . ...
Кво са чудите, вкарайте си змия в пазвата и чакайте да ви споходи добро...
... . ...
*****
Е, кво пък, поне китайците са горди, че не са всички о квартала на върбите. Дракона става техен символ. Змия в пазвата... Помисли си първо хубаво...
Номерът на китайката е по-добър от герганиния на оргиите на Деметра в Елевзин.
Е, то тва е и поука за всички дето си слагат главата в ярема...
... . ...
*****
цитирай
32. universalnoto - Номерът на китайката е прост.
10.07.2020 10:30
Номерът на китайката е прост.
Ножове, бучиниш, татул и отровни гъби има.
Винаги нож в гърба.
цитирай
33. universalnoto - Когато докторчето ме изписа за Афганистан забрави да ми преброй ребрата. Он дракон не увидел.
18.08.2020 19:58
Когато докторчето ме изписа за Афганистан забрави да ми преброй ребрата. Он дракон не увидел.
... . ...
Всички ребра са налице, двете счупени са заздравели отлично.(Стара история, да изпусна щангата с 150кг от лежанка.).
... . ...
*****
цитирай
34. universalnoto - А, онези добре напълнените чували на мелницата били ок. 180кг, па не са ни казали. Ний си ги дигаме ей така.
18.08.2020 20:46
А, онези добре напълнените чували на мелницата били ок. 180кг, па не са ни казали. Ний си ги дигаме ей така.

Българите сме як народ, не сме кули и колони.(;-).
... . ...
*****
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: universalnoto
Категория: Други
Прочетен: 698605
Постинги: 373
Коментари: 326
Гласове: 231
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031