Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.01.2020 08:07 - Израждането на бугарския народ
Автор: universalnoto Категория: Други   
Прочетен: 1360 Коментари: 9 Гласове:
-1

Последна промяна: 28.01.2020 08:08

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Българския народ е безнадеждно изроден, само тук там има останали свестни хора.
Така е като не си държите на нацията. Аз предпочитам да говоря на немски с конете, Аспаруховата конница, вместо да слугуваме на агата за 5 пари. А вие се затрихте като предпочитате да си лягате с славянската тор, обичате да си лягате и с агата, а агата като като му не дадете момата ви прави чешмата и си плащате кръвния данък, че не сте служили в турската войска... Той анадолския манафин е вещ в занаята...



Гласувай:
2



1. universalnoto - То турския врач е вещ.
28.01.2020 09:13
Като направиш кефа на мажовете като минеш отзад им отива простатата, то простотията им си остава, чешмата им по цяла нощ тече, а семе няма, то простата е възела, не простотията, то от простотията спасение няма освен ако не им отрежеш главата и сложиш друга глава на тяхно място. Простатата операция им правят после само да не сушат чершафите им сека сутрин.
.....................................................................................................
То простата е точно до правото черво. Както и да караш, направо и накриво все улучваш - кранчето...
Е, запека е възбуждащ, но то е само запек...

цитирай
2. universalnoto - Ингилизкия доктор и дедектив са вещи в занаята, кво че са по-изтънчени от анадолския ага.
05.02.2020 11:53
Най-добрата полиция е английската, Скотланд Ярд знаете. Те са по-изтънчени от турския врач спец по анадолските хамами. Там в Англия не оставят на престъпника да се порадва на милите си компаньони съкилийници. Английската полиция първо го оправя с коча о вената по турския процесуален кодекс. Коча е много хубава полицейска палка, дебела дървена с заоблен горен край, много подходяща както за бой, така и за обслужване на кандидатите на турския ага за анадолския хамам.
.....................................................................................................
Като направиш кефа на мажовете като минеш отзад им отива простатата, то простотията им си остава, чешмата им по цяла нощ тече, а семе няма, то простата е възела, не простотията, то от простотията спасение няма освен ако не им отрежеш главата и сложиш друга глава на тяхно място. Простатата операция им правят после само да не сушат чершафите им сека сутрин.
.....................................................................................................
То простата е точно до правото черво. Както и да караш, направо и накриво все улучваш - кранчето...
Е, запека е възбуждащ, но то е само запек...
... . ... . ...
Е, то с пръстче не личи при врача, но и пръстче стига да напраиш чешмата...
цитирай
3. universalnoto - Как се познава соя на човека.
12.02.2020 17:34
Те хората да немат само татко, то имат и майки. То не се гледа родословното дърво, то е родословното дърво мрежа. Гледайте възела, възела на тази мрежа, тоест самия човек.

ПС:То генетичните заболявания никога не прескачат дори и едно поколение без да се проявят. Иначе не са генетични.
цитирай
4. universalnoto - Балканския маймуняк е от Гърция и Мала Азия дошъл.
29.02.2020 08:50
Балканския маймуняк е от там. Балканската маймуна Орпитек е от гръцки и малоазийски произход, хе там от Елада идва и Мала Азия свикнал на маслини и бананчета...
На готово от дърветата да му дават, не ще стопанство да развиваме.
цитирай
5. universalnoto - То така е като българите не си държат на нацията...
03.03.2020 03:33
Траките са известни с анархията, пиянството си и разврата.
цитирай
6. universalnoto - Тайната, травестити от старите времена.
14.03.2020 18:32
Тайната, травестити от старите времена.
Анунаките от Ану са родени, той Мохамед знае как е станало, той е от там.
Това станало в Двуречието. Мъжете бяха А ми дадеш и та зарязвам, а от жените въртяха най-древната професия. Обаче за да ги оженят като целочки "врачове" на Любовта отдаваха девствеността им на ануса им. Обичайно това имаше неприятен ефект за ануса им и се налагаше да ги церят с брей като от маясъл. Когато междувременно забременяваха омаяли поредната жертва женили ги, те раждаха травеститки момчета от брея, ако плода им бе заченат женски. За това се навъдиха едни мъже без гемче. Уж си го късаха първия път да ги не хванат че са травестики, щото то клитор с химен нема, химена е на отвора на влагалището, а влагалището е пътя на семето, кръвта.
Туй е загадката на тази уж извънземна раса анунаките. От Ану са родени.

Другите. Травеститки и траверси от стари времена.
Билките на знахарите за смяна на пола от едно време, военните врачове.
При необходимост:
- Жените които искат да си сменят пола ползват брей и дебелец/алое. Взема се настройка от брей и дебелец/алое по една лъжица дневно три месеца и си сменят пола, като стават мъже.
- Мъже които искат да си сменят пола и станат жени - първо с ножа и после вземат настройка от копър и дебелец/алое три месеца по една лъжица, така си сменят пола и стават жени.(Но деца с гени YY са генетично болни и изродени. Пък и това е само за вразите казън.)

Ако можеш да намериш извънземен ген давай... Те женските гени се преподреждат и прегрупират...

Причина за израждането е генетичната YY комбинация. Именно това е причината при хората да се среща израждане при кръвосмешение докато при животните изражданията при кръвосмешение са изключение.

Травестити жени с ген XY са родени от неуспешни опити за аборт, с минимална доза божур/др. за да се избегне безплодие, но засяга само плода че е по-уязвим, и копър който е противозачтъно но го вземали в големи дози. От тези зародиши като са били заченати мъжки се раждат травестити жени с ген XY.

От тях идват тези израждания деца с ген YY. Причина за израждане е генетичната комбинация YY.
За това изражданията от кръвосмешение при животните са изключение, а при хората се срещат. Най-засегнато е ромското население, при близкородствени бракове в гетата. Иначе едно време по селата са били пак почти изолирани от съседните села и вътрешно общностните бракове не са водили до израждания, което показва че са със здрави гени.
цитирай
7. universalnoto - Балканската маймуна е ясна. Мелез между питекантропи и ора. Мелези на питекантропи с неандерталци и хомосапиенси. Питекантропи са роби купени и докарани от юг.
19.04.2020 17:32
Балканската маймуна е ясна. Мелез между питекантропи и ора.
Мелези на питекантропи с неандерталци и хомосапиенси.
Питекантропи са роби купени и докарани от Индия, Шри Ланка и Ю.Африка, където още били останали. Дресирани да им робуват. После ги асимилирани като господарите им станали роби наравно с тях на завоевателите, защото робските цивилизации са слаби, но какво да кажем за робска цивилизация от дресирани маймуни...
цитирай
8. universalnoto - Айну са от Ирландските острови. Мелези - Чърчил и Тирпиц, а и в Иран аятоласите. Айну са Денисови човеци.
24.04.2020 06:26
Айну са от Ирландските острови. Мелези - Чърчил и Тирпиц, а и в Иран аятоласите. Айну са и ескимосите, пак са мелези. Айну са Денисови човеци.
Айну са прадеди на бушмените.
цитирай
9. universalnoto - Хитлер е морил евреите и хазарите с сухо...*
06.06.2020 10:32
Хитлер е морил евреите и хазарите с сухо...

Да сте им виждали снимките на концлагеристите. Това са жертвите на трипер. То тогава цяр за него не е имало. От какво ли е тая масова епидемия от трипер. Да не е от хамама на агата. Не, определено не е, там поне се мият като са на баня. Това е от сухо, определено е от сухо. То от сухо се мре по-зле отколкото от мокро...

Сталинския ГУЛАК е същото. Гладомор, а!? Че и там е същото... Снимките не сте ги виждали...
И Сталин ги е морил с сухо.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: universalnoto
Категория: Други
Прочетен: 698737
Постинги: 373
Коментари: 326
Гласове: 231
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031