Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.01.2020 10:01 - В РБЪлгария е открит е нов вид маймуночовек Орпитек. Рaзличава се от Хомо Сапиенс само по наличието на разум.
Автор: universalnoto Категория: Други   
Прочетен: 759 Коментари: 11 Гласове:
-1

Последна промяна: 27.02.2020 10:50

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
В РБЪлгария е открит е нов вид маймуночовек Орпитек. Различава се от Хомо Сапиенс само по наличието на разум.
Орпитек или балканската маймуна, както е наречен защото е открит за пръв път тук на Балканите в РБългария от група африкански студенти в началото на Прехода. Това става повод за създаването на групата Замунда банана бенд и песните й.
Орпитека не се различава по външен вид от Хомо Сапиенса, освен по склонноста си да трупа мукули като че ще се катери по дървета, вместо да спортува прилично като хората и да тренира бойни изкуства например.
При изследване на интелекта орпитека се оказва абсoлютно неразумен, липсва му елементарен интелект, той е просто дресирана маймуна научила се по подражание като маймуните от човека. Маймуните обичат да подражават на човека, но няма разум. Орпитека не иска да работи, а и не умее да работи, защото няма разум и не може да мисли. Той очаква да му падне от небето всичко на готово, както навремето е берял на готово банани  и кокос от дърветата, само че понеже тук тези благини не растат ги търси от страни като Германия, Русия, СССР, САЩ, ЕС и др., но за съжаление и там не не растат. 
Орпитека се познава по поведението и психологията, но най-вече по интелигентност, която при него липсва. Това е една обикновена дресирана маймуна научила се по подражане като подражава на хората да се прави на човек и да имитира хората, нищо че иначе прилича на човек външно.

Учителката ми по психология беше последно поколение неандерталка(алмази ако сте чували), разлика с хомо сапиенса няма, тя бе красива жена - снажна и руса. Тя превъзхожда по интелект повечето от околните съвременни хомо сапиенс.
Та казвам ви, че тази южна маймуна, свикнала да бере наготово банани и кокос от дърветата, разум няма, не й е развит интелекта.
За това и мнозинството булгаристанци обича и държи да на владее Бойко Борисов, че им прилича на горила и си мислят, че тази горила ще рекетира Великите сили да им дават дажбата от банани и кокос.Гласувай:
1
21. universalnoto - Няма шега.
09.01.2020 11:21
Учителката ми по психология беше последно поколение неандерталка(алмази ако сте чували), разлика с хомо сапиенса няма, тя бе красива жена - снажна и руса. Тя превъзхожда по интелект повечето от околните съвременни хомо сапиенс.
Та казвам ви, че тази южна маймуна, свикнала да бере наготово банани и кокос от дърветата, разум няма, не й е развит интелекта.
За това и мнозинството булгаристанци обича и държи да на владее Бойко Борисов, че им прилича на горила и си мислят, че тази горила ще рекетира Великите сили да им дават дажбата от банани и кокос.
цитирай
2. universalnoto - Истината за Мария Антоанета и пастите, макарони, с които нахранила хората, че хлебарите еснафа вдигнали цените.
24.01.2020 10:50
В Париж по онова време хлебарите еснафа дигат цените, тогава кралица Мария Антоанета казала на хората как да си приготвят домашни пасти, макаронени изделия, като замесят просто тесто и го накъсват на дребни късчета, после се сваряват на бързо. Българите наричат това ястие траханица.
цитирай
3. universalnoto - То така е като българите не си държат на нацията.
28.01.2020 07:04
То така е като българите не си държат на нацията.
Аз предпочитам да говоря на немски с конете, Аспаруховата конница, а вие като се отрекохте от кръвта си за едни ромейски бумажки на Солунското еврейче Кирчо дето ви омаскари старата писменост се затрихте почти напълно. Така е като предпочитате да си лягате с славянската тор, обичате да си лягате и с агата, а агата като не му дарете момата ви прави чешмата и си плащате кръвния данък че не сте служили у турската войска...
Той анадолския манафин е вещ в занаята...

Като направиш кефа на мажовете като минеш отзад им отива простатата, то простотията им си остава, чешмата им по цяла нощ тече, а семе няма, то простата е възела, не простотията, то от простотията спасение няма освен ако не им отрежеш главата и сложиш друга глава на тяхно място. Простатата операция им правят после само да не сушат чершафите им сека сутрин.

То ингилизките ченгета и докторчета са вещи в занаята.
Най-добрата полиция е английската, Скотланд Ярд знаете. Те са по-изтънчени от турския врач спец по анадолските хамами. Там в Англия не оставят на престъпника да се порадва на милите си компаньони съкилийници. Английската полиция първо го оправя с коча о вената по турския процесуален кодекс. Коча е много хубава полицейска палка, дебела дървена с заоблен горен край, много подходяща както за бой, така и за обслужване на кандидатите на турския ага за анадолския хамам.
цитирай
4. universalnoto - Истината. Балканския маймуняк е от Гърция и Мала Азия дошъл.
26.02.2020 14:45
Истината. Балканския маймуняк е от там. Балканската маймуна Орпитека е от гръцки и малоазийски произход, хе там от Елада идва и Мала Азия свикнал на маслини и бананчета...
На готово от дърветата да му дават, не ще стопанство да развиваме.
цитирай
5. universalnoto - То така е като българите не си държат на нацията...
03.03.2020 03:34
Траките са известни с анархията, пиянството си и разврата.
цитирай
6. universalnoto - Тайната, травестити от старите времена...
14.03.2020 18:36
Тайната, травестити от старите времена...
Анунаките от Ану са родени, той Мохамед знае как е станало, той е от там.
Това станало в Двуречието. Мъжете бяха А ми дадеш и та зарязвам, а от жените въртяха най-древната професия. Обаче за да ги оженят като целочки "врачове" на Любовта отдаваха девствеността им на ануса им. Обичайно това имаше неприятен ефект за ануса им и се налагаше да ги церят с брей като от маясъл. Когато междувременно забременяваха омаяли поредната жертва женили ги, те раждаха травеститки момчета от брея, ако плода им бе заченат женски. За това се навъдиха едни мъже без гемче. Уж си го късаха първия път да ги не хванат че са травестики, щото то клитор с химен нема, химена е на отвора на влагалището, а влагалището е пътя на семето, кръвта.
Туй е загадката на тази уж извънземна раса анунаките. От Ану са родени.

Другите. Травеститки и траверси от стари времена.
Билките на знахарите за смяна на пола от едно време, военните врачове.
При необходимост:
- Жените които искат да си сменят пола ползват брей и дебелец/алое. Взема се настройка от брей и дебелец/алое по една лъжица дневно три месеца и си сменят пола, като стават мъже.
- Мъже които искат да си сменят пола и станат жени - първо с ножа и после вземат настройка от копър и дебелец/алое три месеца по една лъжица, така си сменят пола и стават жени.(Но деца с гени YY са генетично болни и изродени. Пък и това е само за вразите казън.)

Ако можеш да намериш извънземен ген давай... Те женските гени се преподреждат и прегрупират...

Причина за изражданията са генетични комбинации YY. Именно това е причината при хората да се среща израждане при кръвосмешение докато при животните изражданията при кръвосмешение са изключение.

Травестити жени с ген XY са родени от неуспешни опити за аборт, с минимална доза божур/др. за да се избегне безплодие, но засяга само плода че е по-уязвим, и копър който е противозачтъно но го вземали в големи дози. От тези зародиши като са били заченати мъжки се раждат травестити жени с ген XY.

От тях идват тези израждания деца с ген YY. Причина за израждане е генетичната комбинация YY.
За това изражданията от кръвосмешение при животните са изключение, а при хората се срещат. Най-засегнато е ромското население, при близкородствени бракове в гетата. Иначе едно време по селата са били пак почти изолирани от съседните села и вътрешно общностните бракове не са водили до израждания, което показва че са със здрави гени.
цитирай
7. universalnoto - Маймуните са ясни, взели ги и дресирали за роби още едно време, сега сички губят че са безмозъчни.
30.03.2020 21:29
Маймуните са ясни, взели ги и дресирали за роби още едно време, сега сички губят от тях че са безмозъчни.
цитирай
8. universalnoto - Балканската маймуна е ясна. Мелез между питекантропите и ора.
19.04.2020 17:07
Балканската маймуна е ясна. Мелез между питекантропи и ора.
Мелези на питекантропи с неандерталци и хомосапиенси.
Питекантропи са роби купени и докарани от Индия, Шри Ланка и Ю.Африка, където още били останали. Дресирани да им робуват. После ги асимилирани като господарите им станали роби наравно с тях на завоевателите, защото робските цивилизации са слаби, но какво да кажем за робска цивилизация от дресирани маймуни...
цитирай
9. universalnoto - Тирпиц и Чърчил са айну, Денисови човеци, останки, мелези.
23.04.2020 15:58
Тирпиц и Чърчил са айну, Денисови човеци, останки, мелези. Има ги и в Иран, аятоласите.
Айну са от Ирландските острови.
Айну са прадеди на бушмените.
цитирай
10. universalnoto - Знаете ли че
02.05.2020 17:02
Таня Боева е негърка, пластична операция, силиконов имплант в носа си го е изпълнала да не й личи. Мелез е от негри и пигмеи. Но акъл нема, като негърка щеше да е по-популярна и по-симпатична...
...
Майкъл Джексън се избелваше, но защо Майк Тайсън не вземе да се избели.
Той Майкъл Джексън бе известен с... ония работи... ; - )
Майк Тайсън не е по тая част.
цитирай
11. universalnoto - Балканската маймуна е бяла, и с тва са фали, но негрите са по-умни от нея колкото Кашпировски от вашия селски идиот...
16.06.2020 20:24
Балканската маймуна е бяла, и с тва са фали, но негрите са по-умни от нея колкото Кашпировски от вашия селски идиот...

Балканската маймуна е дресирана от неандертали, които са бели, те са по-умни от нея колкото Айнщайн от Иван Александър.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: universalnoto
Категория: Други
Прочетен: 576010
Постинги: 373
Коментари: 263
Гласове: 229
Календар
«  Септември, 2021  
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930