Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.10.2019 10:33 - Кой е истинския дявол. Дяволът от Откровението. Богомилите знаят. Дяволът е Римския и руския император. БПЦ лъже и крие Писанието.
Автор: universalnoto Категория: Други   
Прочетен: 2069 Коментари: 4 Гласове:
1

Последна промяна: 28.10.2019 10:37

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Богомилите знаят кой е дявола, той е старозаветния бог - този на евреите. 
Знаят и кой е Антихриста - църквата на дявола.
Конспирацията антихристка. Богомилите сa прави. Църквата е на дявола. Откровението ясно казва къде е Антихриста, Звяра. Блудницата на гърба на Звяра. града властващ над земните царе и народи, града на седемте планини хълма, Вавилон - Византион, Новия Рим, Цариград - Рим е града на седемте хълма, не се нарича Вавилон тоест Византион. Антихристът, лъжехристос - икуменизма, Източната Римска империя, Византия, представяща се за божие царство на земята, а императора вазилевса за божи наместник на земята. Уж той бил върховен владетел на земята по тази сила. А църквата тука е ромейската - византийска.
Хитричко са го зашифровали хем лесно да се сетиш, хем не е направо да отхвърлят книгата от дяволската църква.
Антихристът е династията на Цезар и Август, и църквата също е Антихриста - църквата е на дявола.
Звярът е с много глави, които са царе - династия. Това е династията на Цезар и Авгус. Юстиниан Велики е от нея - приличат си по лицето на Август и Клавдий, Траян. Патриархът му на Цезар, и Теодора жена му също. Виж мозайките в Равена. Те са. Нямат нищо общо с християнството, това са римските императори от преди него. А църквата, сегашната е антихристка, нали Константин Велики създава Константинопол - Цариград - града - блудницата, която е развратила света и земните царе - управляващи, но блудницата е и самата църква, нали той е създава, вземайки и извращавайки учението както му е удобно. Църквата е Антихриста, тя е църквата на дявола.
Блудницата вавилонска е и Ищар - Венера - Зорницата - Луцифер.

Дяволът - Червена змия е Римския император и руския император Романови:
В Откровението на Йоан Богослов оригинанла се казва не Червен змей а буквално Римски офицер/военен, а  - румън офицер - БПЦ преправя на червена змия от гр. офис - змия. Ясно е кой е римския офицер основал империята - Цезар.
А след хиляди години идва Романов офицер/военен. Това е писано в оригинала който БПЦ най-нагло подправя и изопачава.
Лъжепророка що сваля огън от небето е У Питер - Петербург, а не Юпитер то е ясно.

Тайнствения поп Богомил е псевдоним на Симеон Велики като и Черноризец Храбър.
Богомил - Симеон. Това е псевдоним на цар Симеон Велики, също като и Черноризец Храбър. Той бил подготвян за глава на българската църква преди да стане цар заради отстъпничеството на Владимир Расате. Симеон Велики отричал феодалния строй, разбирал, че това ще затрие България. Не приемал ромейската сатанинска развратна църква.
Той пише и друго - по-рано българите бидейки езичници пишеха с черти и резки - или SS Крилати дракони, не Исус Храста - Христос.
Богомилите казвали не че не трябва да се раждат деца и че децата са мамончета.
Богомилите се оплаквали, че са бедни, не можели да раждат деца, децата искат пари.
Било е същото като сега, за това се е затрила средновековна България. От грабителите експлоататори феодали.
  



Гласувай:
1



1. universalnoto - Има и фалшификация на Стария Завет от БПЦ.
12.11.2019 10:27
Например в него истинския е казано:
От Бога е всичко, ближеш за да се отвори утробата.

Женските тайни - трябва език. За пълноценна любов.
Жените не обичат проникването на мъжкия член. Това не може да ги задоволи, не им се получава.
Жените обичат само с език, само с език им се получава. Само с език може да бъде задоволена. Трябва да се лиже и целува клитора им, само това им харесва и ги задоволява, довежда до оргазъм. До върха с език жените стигат за 5-10мин. обикновено. Жените не свършват еднократно, те получават непрекъснат, многократен, поточен оргазъм, възбудата им не спада от оргазма а се усилва. При мъжа е друго, трябва са се пести спермата, че е малко, природна предпазна мярка, за това мъжа има еднократен,кратък оргазъм и трябва да започва отново, ако иска да продължи любенето. След като жената е задоволена с език, вече може да се обладае, тя е силно възбудена и оргазмът и продължава, изпаднала в екстаз от оргазма проникването на члена не прекъсва, а продължава любовното й наслаждение.
Стимулирането на зърната на гърдите с ръце, пръсти и с целувки и език също може да доведе жената до оргазъм, и то им харесва.
Ако мъжа не иска да свърши бързо като усети че му наближава да свърши спира за малко като целува и гали през това време жената за да поддържа страстта и възбудата й.
Големия член причинява болка и неудоволствие на жената. Малкия член гали влагалището, нежно докосване - усещане, доставя удоволствие на жената.
Жените по природа не обичат да служат само за задоволяване на мъжката похот, това ги унижава, прави ги на пачаври. Жените искат любов. За това за тях е естествено да се отдават любов само когато се вземат с любимия.

Жените зачеват само когато изпитват оргазъм тогава свитата шийка на матката се разтваря, а матката засмуква семето иначе почти не зачеват. Амазонките като си правели изкуствено оплождане с вдухване на семето с тръстикова цев го знаели и маструбирали или правели лесбийска любов.
Жените зачеват от 8ми ден от цикъл до края му когато се изхвърля старата яйцеклетка, но семето в матка се запазва годно 7дни, така че жената зачева винаги когато не е в цикъл.
- Ако жената не изпита оргазъм матката не засмуква семето и шийка на матката не се разтваря, а семето изтича от вагината веднага, така че жената не зачева от този който не я задоволява, а само от задоволилия я.

Противозачатъчни билки - евтини, лесни за осигуряване и безвредни - кориандър/копър/хрян.

Най-удобната и харесваща се на жените поза за любене.
Най-удобната и харесваща се на жените поза за любене е жената да е отгоре, да така й е по-удобно и се чуства по-свободна, по-леко й е, не се усеща угнетена и потисната от мъжа. Тя може да полегне отгоре за да се целуват, като иска мъжа сам да контролира ритъма си да поспира за да удължи любенето то той се движи от долу, люлеи.
цитирай
2. universalnoto - Змията в Стария завет е всъщност зъ мия таа - т.е. брак без любов. Греха - дуането.
05.12.2019 09:04
Змията в Стария завет е всъщност зъ мия таа - т.е. брак без любов.
А плода на греха е: Дуай! Ша лизам. Или отказа на мъжа да задоволява жена си като я лиже. Тогава кръвта му се довършва - няма свой деца, е може би от комшията...
(Дуализма - учението на Заратустра-Зорницата за Доброто и Злото начало)
цитирай
3. universalnoto - Библейския Червения дракон или Дяволът Сатана е Липид, командир кавалерия на Цезар, наричан драконарий, знаменосец кавалерийски римски.
02.03.2020 12:05
Библейския Червения дракон или Дяволът Сатана е Липид, командир кавалерия на Цезар, наричан драконарий, знаменосец кавалерийски римски.
Началник на дузина кохорти в римската кавалерия.
цитирай
4. universalnoto - То за кво на еврейчета дават да четат Библията на 13г чак, не видите ли, че не е за малки деца...
07.06.2020 21:47
То за кво на еврейчета дават да четат Библията на 13г чак, не видите ли, че не е за малки деца...

ПС:
То 18+ са ония "нагледните" за ЧКто да четкат "досието"...
; - ) ...
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: universalnoto
Категория: Други
Прочетен: 698577
Постинги: 373
Коментари: 326
Гласове: 231
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031