Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.10.2019 10:19 - Много, ама много лошо ви чака. РБългария е пред гибел, българите са пътници.
Автор: universalnoto Категория: Други   
Прочетен: 3009 Коментари: 26 Гласове:
1

Последна промяна: 31.05.2020 06:30

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
РБългария е паднала под 5мил. население, крият да не се плаши народа. Само в София има един милион мъртви души, а в големите градове в провинцията. Със София вече доста време върви шегата: София расте, но не старее. Тоест в София прииждат от провинцията и уж расте, но не умират от старост. Картинката е ясна. Уж от 1мил. София станала 2мил, но пак си е 1мил., а 1мил. са мъртвите души, така е и в провинцията - големите градове се запазват за сметка на селата и малките градове.
Така че сега РБългария е не под 7мил, както ни лъже официалната статистика, а под 5мил., а 2мил. са мъртвите души.
Много, ама много лошо ви чака, кучета неедни неверници мръсни!
Ние казахме!
Ако вместо за разни глупости РБългария заделя поне 5 милиарда годишно за финансиране и инвестиции в промишлеността или поне два-три, бързо ще се оправим и забогатеем. Трябва да се осигури финансиране на промишлените компании за направата на нови производствени мощности и модернизацията на стари. Държавата може и сама да инвестира и създава държавни предприятия. Това не е забранено. А в Япония го правят отдавна.
Така ще се реши проблема с недостига на капитали, поради който родната икономика се задушава и едва крета.
Та ние сме с 1/10 от европейската заплата при почти европейски цени. За къде сме. Нужни са спешни мерки за развитие на икономиката. Не само фискални икономии, от които полза никаква.
Трябва да развиваме тежка промишленост, високи технологии и др. Да настигнем развитите европейски държави. Да станем Балкански дракон.
5 милиарда годишно. Това означава българско автомобилостроене, електроника и какво ли още не.
Само силната икономика ще помогне за решаване на демографската криза.
Само тя ще ни направи истинска европейска държава, а не бананова република без банани, каквато сме сега.
Възможности за решаването на кризата в РБългария има, но няма политическа воля за това. Всички политици гледат само паничката си и нищо друго. Не ги интересува България, а само да си напълнят гушките. Това е печалната истина.

Така е. Икономика държавна - забогатяване на народа.
Поне по 2,5 милиарда лесно ще се отделят от бюджета за инвестиции в реалното производство. Държавата и народа ни ще станат богати - лесно става.








Гласувай:
4



1. universalnoto - България няма финансови акули, а това е много лошо. Сивата икономика е просто на червено.
09.02.2020 10:57
У Булгаристана бугарски банки не останаа, сите са ябанджийски. То па от фараоно имало, те некадърници профукаа имането и фалираа като изгориа парите и на народа. Га у назе пирамидо и фараоно имало че съсипаа стопанството и затриа банките.

Те сега само шивашки фирми имало. Гледах финансовите отчети на най-голямата и печелеща местна фирма, ха, 35 000лв капитал, допълнителен 100 000лв. То толкова не струват само оборудването и шевните машини, за сградите да не говори. Тя фалирала отдавна, стои само на книга да се не плаши народа че всичко е фалирало и няма никаква икономика. То сега уж шивашките фирми се на ишлеме работят, а то те нямат ни оборотен капитал, ни материали, ни стока продукция, де де, такъв филм нема, туй е същото като таа фирма само на хартия, фалирали, крият се не плаши народеца.
цитирай
2. universalnoto - Как банките "умножават" парите в оборот.
20.03.2020 17:58
Това е голяма глупост, че банките уж увеличават парите в оборот. Нагледно прост пример - сгъваш банкнотите и броиш само единия им край, така ги изкарваш двойно. При банковата система за "умножение" на парите е същото, не броят дълговете и така завишават фалшиво броя на парите, реалното финансово състояние.
цитирай
3. universalnoto - Царчето Симеончо е сутенирал внучките и снахите си, че бизнеса му е в загуба.
20.03.2020 18:04
Царчето Симеончо е сутенирал внучките и снахите си, че бизнеса му в загуба. Това продължава и след 2000г когато е станал примиер на България. Загубите от имотите и хотелите му са много големи и не може да си ги покрие. Внучките и снахите му проституират като луксозни проститутки.
цитирай
4. universalnoto - За какво е световния мир и братство между народите.
27.03.2020 21:01
Световен мир и братство между народите за кво са им. За да върви търговията. Само че търговията си е търговия, но войната си е война. Търговията ли е причина за войната или обратното.
цитирай
5. universalnoto - Има скрити марсианци в МО.
07.04.2020 12:58
В МО има скрити марсианци паднали от Марс. Нищо не знаят и не разбират.
Как бугарите са правили огнения вал Балканските и ПСВ. Тогава имат само топчета Круп и Шкода с обсег 1,5км, а разстоянието до противниковите окопи е не по-малко от 1500м, заради обсега на пушките. Има тежки оръдия едрокалибрени 305мм но те са неточни и не съ скорострелни. Как ще го правят този огнен вал, с артилерията отпред на юруш...
Английските оръдия са с обсег 5-6км, а имат и далекобойна артилерия калибър 152мм, точни и скорострелни. И съглашенците имат такива оръдия. Те използват огнения вал. Англичаните правят пробив на Солунския фронт на Добро поле с огнен вал.
Аман от тъпи неграмотни шапкари.

Българите тогава през Балканската и Първата световна ги спасяват само противобалонните и ПВО оръдия. Използват ги като далекобойна артилерия.
цитирай
6. universalnoto - Румен Николов пашата
21.04.2020 19:56
Румен Николов пашата е прякора на Цветелина Бориславова, жената на Бойко Борисов която стои зад него - като всяка честна и порядъчна жена. Държи на съпруга си.
Истината е че тя е с пари, има банка, че и хотелчета. Фирмата и охранителите бате ви Бойко без нея ще види през крив макарон...
; - )
Великата тайна на бате Бойко...
цитирай
7. universalnoto - Голяма пустиня Виктория са я направили белите овчаре, а не аборигените.
08.05.2020 02:30
Голяма пустиня Виктория са я направили белите овчаре, а не аборигените.
Затрили горите, че не знаят как се гледат овце...
То на овцата гората им пречела, че некои селендури са без мозък...
***
Ний по балкана все овце гледаме. А без гора, кория, овцата не може да оцелее.
цитирай
8. universalnoto - Комунизма го била направила Клеопатра...
09.05.2020 02:59
Ленин е казал че комунизма ще го направят когато почнат да правят тоалетните от злато. Лафа е доста сполучлив. Някои трябваше да ги позлатят за да строят комунизъмъ, но накрая златото не им стигна и не можаха...

А Клеопатра е направила буквално тоалетните от злато. Нощните гърнета в двореца и на дворяните й са били от злато, няма шега.
Да вземат великия вожд Клеопатра да им направи комунизмъ...

... . ...
До сега никой не е видял златния кенеф на Ленин...
... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ...
Впрочем Ленин точно така го е казал:
- Тия за да направят комунизма трябва да им направя кенефите от злато...
цитирай
9. universalnoto - Извода - по-добре да построиш комунизма, от колкото да се опитваш да купиш Рим.
09.05.2020 03:16
Извода - по-добре да построиш комунизма, от колкото да се опитваш да купиш Рим.
Че то с Рим пазарлъка ти излиза солено накрая...
цитирай
10. universalnoto - Търговията как се прави
15.05.2020 08:31
Едно време на туземците им одирали кожите за шарени мъниста, платно, гранчета, ножове и брадви. Пълнели трюмовете с скъпоценности и хайде чао.
... . ... . ...
Полускъпоценни камъни се продават на едри късове, по-насметка и лесно се пласират.
А перлите се продават на огърлици и др. бижута/или в повече брой(съответно по ок. 100 перли наедно), по-насметка и лесно се пласира.
***
Злато и скъпоценни камъни има в Ю. Африка. Сребро има при Килиманджаро.
Сребро има в Западните Индии Севера.
Перли в Карибите, крайбрежието Индия, Китайско и Японско море.
Злато и сребро има в Мала Азия античния гр.Сарди, дн. гр.Бурса.
... . ...
Златото и среброто в парично обръщение са в количество 1:1, а за бижута са дребна работа - в мъничко количество.(!)
1кг злато или сребро са 2000 златни или сребърни монети.
***
А то тия жени дето искат да се кичат със скъпи бижута са просто едни такива... не търсят любов, а просто жигола... Те бижутата не правят жената красива... само за платени секс услуги става привлекателна... да, за жигола, нищо повече.
... Да позлатиш жена си значи да си сложиш златни рога, еленови...
цитирай
11. universalnoto - Римски финанси
29.05.2020 20:14
Като ша купуваш Рим...

В Рим данъците били високи!? И това водело все до бунтове!?
Та в Рим данъка в провинциите, а той е доста по-висок, е 30 процента, а това е най-ниския данък в РБългария днес. То ДДС 20 процента и ДОД 10 процента само, а разни акцизи, такси и др. Де!? Де Рим...
цитирай
12. universalnoto - Венецианецо - моля, един урок по финанси за Манола, колко му струват сребърните чанове...
31.05.2020 05:56
Венецианецо - моля, един урок по финанси за Манола, колко му струват сребърните чанове...
... . ...
Да лежиш на заплатата на майка си 1500лв от Невтохима та праи петролен шейх... и то един бака, както му викат самураите японски...
То и тоя петролен принц ще се венчае за първата попаднала му дребна кокошка клъвнала на граовото му зърно... че нема за него и други убавици с повечко акъл.
Та тая вулва хипнотика рече да го върже с дете и то веднага, опа грешка, след аборта вече е свободна и ... ялова, само за... - маани!...
(То първокласно обслужване от най-хубава проститутка струва 100лв! А от порно дори най, най, най повече от 1600лв макс. 1800лв не може да изкара, и то за един филм, а в колко филма ще се снима, да не би да върви непрекъснато да гледат само нея, за целия си живот не могат да направят повече от 6000лв, по изключение 8000лв, дори да продадат девствеността си, а тя не струва повече от 600лв. А във порното болшинството актриси са травестити, ха питай защо, да не видят как се прави и какво е истинска жена, нали са за чекисти.)
- те знаеха, ама не щяха да ми кажат нали питах, само че била свободна и туйто. Що са не обясниха... никой не щя да ми каже, сливи ли имаха в устата. Добре че не й се вързах, то има и венерични, един сифилис не се отразява добре... цуни гуни по-добре за после.
(Те я церяха с некви много съмнителни церове, щеха да я изкарат като Ленин, не като хубавата Елена...)
То пъ й било скучно та прави намеци че е сама вкъщи че съквартирантката и приятелката й ги няма, та са кво да одиш да я забавляваш само, е извинявай но безплатно жиголо си търси другаде. То от такива случайни връзки не излиза нищо хубаво. Та това е на вторият разговор още, само виждане и разговори по влака. Трябва както си му е реда.

А в същото време асистентите в ВУЗ вземат поне 1500лв заплата, например.
О бъднините ли сме или о бъдъна... !?
****
... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... .
Шейх Али Мустафа са обади:
- У нас петролни шейхове няма, що имало го изсмукали и нищо няма. Алжир карат на изпарения. А Либия за кво са биа, за тва дето го няма естествено. До де тва де го изсмукали до де го изпукаме и конец - рая у Запада.
Тия девойки са много глупави, отде да им намера принцове. То у назе девойките отиват рая у Запада, па тия принцове...
... . ...
***
цитирай
13. universalnoto - Как бугарите си просат боя за пари...
31.05.2020 10:43
Хващат първия попаднал им "турист" с "немска" летяща чиния(паркирана на Бузлуджа м/у другото) и почват да изнудват за пари или щели го казнят.
Така бугарите си просят парите или боя. Да внимават да не сбъркат адреса... Че боят който ще отнесат ще им дойде доста в повечко, бая бой ги чака някои ден...
цитирай
14. universalnia - Хванали едно "извънземно" и сега му вадат душата да им спуснат ония отгоре/другарите му я пари, я банани...
31.05.2020 14:53
Хванали едно "извънземно" и сега му вадат душата да им спуснат ония отгоре/другарите му я пари, я банани...

То НЛОто на дяда Благоева ще им ги спусне сички благинки...
цитирай
15. universalnoto - Той Стария Рим е добре запазен, археологически и архитектурен резерват. За разлика от Фанагория. Можеш да купиш Рим.
02.06.2020 08:49
Той Стария Рим е добре запазен, археологически и архитектурен резерват...
За разлика от Фанагория...
Може да купиш Рим.
цитирай
16. universalnoto - Пратили "извънземно" учиндолче на ЮАРските маймуни да им показва АБто на небето и звездите, а те само реват и искат банана...
06.06.2020 11:01
Пратили "извънземно" учиндолче на ЮАРските маймуни да им показва АБто на небето и звездите, а те само реват и искат банана...

Аз ги знам другите изкопаеми маймуни. Оцелилите от Третата Световна Война живели поколения наред в бункерите. Доста рада са отнесли - то тва е радио, не е атом.
Познават се по зъркелите октоподски. Не се шегувам.
цитирай
17. universalnoto - Българските чорбаджиоглу сакат роби, сакат да сменят роботите с роби, че тъй им лесно, науката и техниката не е за аборигени като тех...
06.06.2020 14:18
Българските чорбаджиоглу сакат роби, сакат да сменят роботите с роби, че тъй им лесно, науката и техниката не е за аборигени като тех...
Като искат роби да вървът в Древния Рим или Щатския Юг в времето на Конфедерацията. Да ги върнат назад в времето по тези места като са толкоз мераклии и да си намерът роби и да си останат там, че сега и тука робите не вървът. За роби - там!

ПС: То тука робовладелци са останали само от влаовете с лантифудии.
Аспарух, що не си са научил на кавалерийския занаят та не си знаеш урока по немски. Кви са тия влаове тука!? Етническите прочиствания да не са ги измислили комшиите, уните сме по тая част... Аре и ти ко не знайш клане кво е!?...
цитирай
18. universalnoto - Трай коньо за зелена трева... ($...)
09.06.2020 17:40
Знаете ли оная приказка за Вълка и Лисицата и кацата с меда!? Каче огрибанче...
Кой ще изяде пръв баницата докато другия чака да си я поделят на края като дойдело времето...
цитирай
19. universalnoto - Рим не можеш да го купиш с Клеопатра, дори с хубавата Елена. Рим може да спечелиш само с силата на оръжието си.
14.06.2020 04:14
Рим не можеш да го купиш с Клеопатра, дори с хубавата Елена. Рим може да спечелиш само с силата на оръжието си.
*****
... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... .
- Ка ша купуваш!? Днес купуваш, а утре друг ще плати повече... как!?
цитирай
20. universalnoto - Пробвал ли си насила с самурайки, а с черкезки... То ония са бели робини, не тези.
14.06.2020 17:39
Пробвал ли си насила с самурайки, а с черкезки...
С черкезките тръпката е по-силна за любителите на силни усещания...
... . ... *
Се са чудех що онези са белите робини.
цитирай
21. universalnoto - Докато не откъснат българите и България от цицата на тая или оная печатница за пари, няма да са оправаат...
15.06.2020 19:23
Докато не откъснат българите и България от цицата на тая или оная печатница за пари, няма да са оправаат...
цитирай
22. universalnoto - То като искат да им докажат че може жена да си смени пола и стане мъж, съмняващите се да им сменят пола по спеца на военния врач и после пак ги връщат, под ножа
16.06.2020 06:16
То като искат да им докажат че може жена да си смени пола и стане мъж, на съмняващите се да им сменят пола по спеца на военния врач и после пак ги връщат обратно, под ножа, пред очите на др. съмняващи се.

А на мъжете съмняващи се че може жена да си смени пола и стане мъж им се прави смяна на пола по спеца на военния врач в жена и после по горната процедура...
*****
цитирай
23. universalnoto - Дал съм ви хляба в ръцете, кво да не искате да ви храна с лъжичка в устата...
16.06.2020 08:08
Дал съм ви хляба в ръцете, кво да не искате да ви храна с лъжичка в устата...
... . ...
Хляба, т.е. технологии и наука, не го бъркай с друго...
цитирай
24. universalnoto - Дори да ги заринат с пари и злато пак ще са в мизерия без развито стопанство, без производство, промишленост и земеделие.
23.06.2020 06:08
Дори да ги заринат с пари и злато пак ще са в мизерия без развито стопанство, без производство, промишленост и земеделие.
цитирай
25. universalnoto - С Кабала с изопачаването на слова, думи и запетайки не си играйте.
23.06.2020 06:40
С Кабала с изопачаването на слова, думи и запетайки не си играйте.
... . ...
*****
цитирай
26. universalnoto - То за всичко талант трябва. И главното е таланта.
09.07.2020 05:20
А, ко искаш да пееш в Пайнера, талант трябва. Нищо друго не ти е нужно.

Той Кондьо един секссимвол, и пак се представя доста добре в Пайнера. Талант.
... . ...
Е, Пайнера не е по темата, но като е въпрос за талант и т.н., просто пример.
цитирай
27. universalnoto - Аре са, колхоза му бил чокойски чифлик, то и помешците плащаха на селяните, ка тека некой е объркал - хоремака с ГУЛАКа.
29.09.2020 16:09
Аре са, колхоза му бил чокойски чифлик, то и помешците плащаха на селяните, ка тека некой е объркал - хоремака с ГУЛАКа.
... . ...
*****
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: universalnoto
Категория: Други
Прочетен: 698648
Постинги: 373
Коментари: 326
Гласове: 231
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031