Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.09.2017 17:09 - Семейство Сатан е мъртво, и последната - Ваволонската блудница изгоря
Автор: universalnoto Категория: Други   
Прочетен: 669 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 14.09.2017 17:12

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Семейство Стоянови, долни и подли агенти на МОСАД, са довършени. Последната им издънка Виолета Иванова Стоянова е била застреляна днес 14.09.2017г. около 13ч в колата си на път от София за Плевен край разклона за Правец с лека картечница Калашников. Носела в себе си рязана ловна пушка двуцевка 50 калибър. Нея ченгетата  крият и прикриват защото служат на илюминатите юди и техния световен заговор. Убита е от НЛО астронавти командоси на Огнения дракон-Крилатия дракон командване Орион(http://4ervenaarmia.blog.bg/drugi/2017/08/20/9te-drakona-10ia-e-na-zemiata-no-nlo-flotyt-i-horata-mu-sa-g.1562904), защото отивала "нагости" на не когото трябва...

Бившия офицер от Плевенска ШЗО о.з.подполковник Иван Стоянов, който е от кръвната линия на илюминатите у нас. http://4ervenaarmia.blog.bg/drugi/2017/09/06/kym-korenite-bylgari-huni-iaponci-i-koreici-tainite-na-nlo-v.1565789
Служеше на  свойте илюминатски господари юди и техните слуги управляващи България предателите, народни врагове и изедници. Той накара дъщеря си агентка Вилхем Канарис - Виолета Стоянова от школата на ДС, да следи Крилатия дракон, да го мами и да флиртува с него, но да не му се отдава, да го откъсне от други момичета, за да остане неженен. Понеже имаше едно свободно момиче в обръжението му. Юдите решиха да го изнасилят, за да не му  стане приятелка. Организираха купон(на 4 срещу 5 май, ако не се лъжа, 2001г) на който поканиха само момичета и двама изнасилвачи от ченгетата Иван Петров(майка му беше от полицията) и Николай Лаков, третия изнасилвач щеше да е сина на Иван Стоянов Живко Стоянов, но това време ученик в Химическия техникум. Едно от момичета доведе все пак приятеля си, но побойника хулиган Иван Петров го би, уж заради музика която пуснал на уредбата, и го изгони  с приятелка му. Напиха момичето жертва и я двамата я помъкнаха да я изнасилват, Живко щеше да се възползва после. Мислеха, че слабите момичета няма да се простивопоставят на двамата здрави хулигани и да я спасят. Но едно от момичета владееше бойни изкуства. Момичето се развика за помощ и тя скочи и преби от бой двамата насилници. И така ги срита в тестисите че ги прсъна и ги скопи. Николай получи и такъв удар в главата, че остана в безсъзнание и се съвзе чак на сутринта. Но юдите не се предват лесно, сплашиха останалите с полицията, нали Иван Петров беше полицеско копеле и им дадоха пари да лъжат, че момичето се напило и спало с двамата, за да я помисли Крилатия дракон за лека жена и да не я иска. Така се отърваха и от съд за опит за изнасилване.
Но две години по-късно отново я заплашиха с изнасилване от Иван Петров, НЛО астронавтите Крилатите дракони(http://4ervenaarmia.blog.bg/drugi/2017/08/20/9te-drakona-10ia-e-na-zemiata-no-nlo-flotyt-i-horata-mu-sa-g.1562904) веднага реагираха. Пратиха НЛО командосът 006 и той застреля изрода Иван Петров с Колт 45 калибър. Като останаха без "полицейския си чадър" насилниците веднага бяха дадени на съд. Николай Лаков и Живко Стоянов полежаха  малко в затвора. Николай Лаков в Софийския централен затвор, а Живко Стоянов в Белене. Николай издържа, но Живко от затвора отиде направо в лудницата, полудя от кеф в затвора. Иван Стоянов татенцето, се отърва, защото предвидливо отсъстваше от купона.
Иван Стоянов го повишиха в тайните служби и го взеха на работа в София, мака да се пенсионира като военен. Взеха там и синчето пандизчията откачалник Живко Стоянов.
Вчера 10.09. 2017г. илюминатите юди, предателите, народните врагове и изедници решиха да пратят Живко Стоянов "на гости" на не когото трябва и нашите НЛО астронавти на Крилатите дракони пратиха НЛО 006 с командосите да се погрижи за него. Застреляха гада Живко Стоянов с автомат Калашников докато зареждаше на бензиностанцията. Пръснаха му мозъка.
Но рано сутринта са следващия ден, т.е. днес илюминатите юди, предателите, народните врагове и изедници пратиха татенцето Иван Стоянов също "на гости" на не когото трябва да изпълни мисията на сина си. Той взе в колата си и жена си Маргарита Стоянова. Но двамата бяха посрещнати на пътя от засада на нашите НЛО командоси на Крилатите дракони и бяха застреляни с автомати Калашников.
Гадовете залужава само това - смърт.
Агентката Вилхем Канарис - Виолета Стоянова е "добър човек", МНОГО е лоша по характер, ДОЛНА МРЪНИЦА И ПОДЛА КУЧКА, коварна предателка и лъже най-безсрамно, А семейстото й са големи гадове и долни предатели.

Виждате колко долни и гадни са подлите илюминатите юди, предателите, народни врагове и изедници. Те са зло което трябва са премахне изкорен.

България сега се управлява от долни предатели, непрителски шпиони, народни врагове и изедници, които слугуват на подлите илюминати и юди. Те са наши кръвни врагове и са изключително подли коварни, прости и тъпи. Предателите служат на подлия долен заговор на илюминатите юди, които искат да завладеят света и да ни смачкат и да ликвидират нашата родина.
Предателите напълно заслужават нашите НЛО астронавти на Крилатите дракони да им спретнат гражданска война. Мръсни предатели и дони врагове на народа.

                                    Заговорът срещу нас и България сега.

Американските гадове, еврейските им господари и турските и слуги, са се договорили да ни унищожат и ни подлагат на икономически геноцид. Това е част от техния план за завладяване на света. Техните тайни служби ни съсипват. Измамили са и са подкупили българските малоумни управници да им слугуват и да затриват собствения си народ и държава. Те са предатели, народни врагове и изедници.
Пред НЛО Крилатите дракони настояваме за незабавно и безмилостно унищожение на враговете на България и българския народ. Крилатите дракони да изпратят НЛО флоти космически кораби и техни крайцери ракетоносци да изстрелят стотици универсални ракети с огромна поразяваща мощ по САЩ, Турция и Израел.
Стига сме търпели. Нека се освободим и спасим от поробителите и неприятелите. Да ги унищожим с един удар. Нека ги постигне съдбата на която те обричат земна България - унищожение.

                              Заговорът на илюминатите и евреите срещу нас.

Не се оправдавайте, че комунист бил Крилатия дракон, защото вие не го мразите поради това, а поради космическите технологии, които е открил, а те са неудобни на илюминатските управляващи кръгове. Мразите го и защото ще спаси България, ще я направи просперираща държава, а юдите и илюминатите искат да я ликвидират. Вие сте предатели, народни врагове и изедници.

Илюминатите и ламите, будистите, но не и дзен(и сон)будистите, които вярват в рая на Буда Амида(Западния Буда - т.е. българския - или Безмъртния Буда), са създадени от евреите, руснаците, индийците и китайците НЛО астронавти, защото те искат да завладеят и владеят земята със силата на парите, ресурсите, суровините и богатството. Те изневериха не само на комунизма, но и поискаха да смачкат Крилатия дракон заради космическите му технологии, защото те ще премахнат контрола и властта на парите, ресурсите и суровините над човечеството. За това, за да накарат хората и елита да се откажат от космическите технологиите, които включват и машини на времето, с които се гарантира възкресение, подмладяване и вечен живот, измислиха лъжата с прераждането на душата, духовното и духовния свят. За това принуждават физиците да лъжат, че има паралелни вселени(глупости, има само една Вселена) и тинтири минтири. Тези заблудителни сатанински учения бяха пуснати на земята от техните НЛО астронавти агенти. Те пуснаха мухата на глупаците будали дето вярват в духове и духовното.
За това сега патим на земята.
А ционистът Айнщайн стана Ай сатейн(аз съм сатана), когато чу от Хитлер тайната на космическите технологии и като юдейски империалист(с илюминатите) веднага махна примера с въртенето и изкривяването на диск от своята Обща теория на относителноста във второто издание.
Колкото до Хитлер, той беше за космическите технологии, но много му порасте носа и рече, че българите не са висша раса като неговата. За това и той си го получи понеже се обърна срещу нас.
Така, илюминатите начело с евреите, които владеят светоните финанси, защото най-богатите хора в света са евреи, понеже печелят с подлост, измами и коварство, искаха да завладеят земята с богатсвото си, защото не можеха със сила, НЛО на  Крилатите дракони са най-силните и те не могат да се справят с тях. Та те искаха да завладеят земята с богатсво са в космоса техните НЛО да си стоят и така да завладеят и планетата. Само че планът им се проваля, защото НЛО на Крилатите дракони унищожиха всичките си противници в космоса.
Смърт на ламята!


Тагове:   НЛО,


Гласувай:
1



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: universalnoto
Категория: Други
Прочетен: 701969
Постинги: 373
Коментари: 326
Гласове: 231
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930