Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.09.2017 19:20 - Трима Сатани по-малко. Гадовете илюминати юди, предателите, народни врагове и изедници изнасилват невинни момичета.
Автор: universalnoto Категория: Други   
Прочетен: 545 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 14.09.2017 10:35

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Бившия офицер от Плевенска ШЗО о.з.подполковник Иван Стоянов, който е от кръвната линия на илюминатите у нас. http://4ervenaarmia.blog.bg/drugi/2017/09/06/kym-korenite-bylgari-huni-iaponci-i-koreici-tainite-na-nlo-v.1565789
Служеше на  свойте илюминатски господари юди и техните слуги управляващи България предателите, народни врагове и изедници. Той накара дъщеря си агентка Вилхем Канарис - Виолета Стоянова от школата на ДС, да следи Крилатия дракон, да го мами и да флиртува с него, но да не му се отдава, да го откъсне от други момичета, за да остане неженен. Понеже имаше едно свободно момиче в обръжението му. Юдите решиха да го изнасилят, за да не му  стане приятелка. Организираха купон(на 4 срещу 5 май, ако не се лъжа, 2001г) на който поканиха само момичета и двама изнасилвачи от ченгетата Иван Петров(майка му беше от полицията) и Николай Лаков, третия изнасилвач щеше да е сина на Иван Стоянов Живко Стоянов, но това време ученик в Химическия техникум. Едно от момичета доведе все пак приятеля си, но побойника хулиган Иван Петров го би, уж заради музика която пуснал на уредбата, и го изгони  с приятелка му. Напиха момичето жертва и я двамата я помъкнаха да я изнасилват, Живко щеше да се възползва после. Мислеха, че слабите момичета няма да се простивопоставят на двамата здрави хулигани и да я спасят. Но едно от момичета владееше бойни изкуства. Момичето се развика за помощ и тя скочи и преби от бой двамата насилници. И така ги срита в тестисите че ги прсъна и ги скопи. Николай получи и такъв удар в главата, че остана в безсъзнание и се съвзе чак на сутринта. Но юдите не се предват лесно, сплашиха останалите с полицията, нали Иван Петров беше полицеско копеле и им дадоха пари да лъжат, че момичето се напило и спало с двамата, за да я помисли Крилатия дракон за лека жена и да не я иска. Така се отърваха и от съд за опит за изнасилване.
Но две години по-късно отново я заплашиха с изнасилване от Иван Петров, НЛО астронавтите Крилатите дракони(http://4ervenaarmia.blog.bg/drugi/2017/08/20/9te-drakona-10ia-e-na-zemiata-no-nlo-flotyt-i-horata-mu-sa-g.1562904) веднага реагираха. Пратиха НЛО командосът 006 и той застреля изрода Иван Петров с Колт 45 калибър. Като останаха без "полицейския си чадър" насилниците веднага бяха дадени на съд. Николай Лаков и Живко Стоянов полежаха  малко в затвора. Николай Лаков в Софийския централен затвор, а Живко Стоянов в Белене. Николай издържа, но Живко от затвора отиде направо в лудницата, полудя от кеф в затвора. Иван Стоянов татенцето, се отърва, защото предвидливо отсъстваше от купона.
Иван Стоянов го повишиха в тайните служби и го взеха на работа в София, мака да се пенсионира като военен. Взеха там и синчето пандизчията откачалник Живко Стоянов.
Вчера 10.09. 2017г. илюминатите юди, предателите, народните врагове и изедници решиха да пратят Живко Стоянов "на гости" на не когото трябва и нашите НЛО астронавти на Крилатите дракони пратиха НЛО 006 с командосите да се погрижи за него. Застреляха гада Живко Стоянов с автомат Калашников докато зареждаше на бензиностанцията. Пръснаха му мозъка.
Но рано сутринта са следващия ден, т.е. днес илюминатите юди, предателите, народните врагове и изедници пратиха татенцето Иван Стоянов също "на гости" на не когото трябва да изпълни мисията на сина си. Той взе в колата си и жена си Маргарита Стоянова. Но двамата бяха посрещнати на пътя от засада на нашите НЛО командоси на Крилатите дракони и бяха застреляни с автомати Калашников.
Гадовете залужава само това - смърт.
Агентката Вилхем Канарис - Виолета Стоянова е "добър човек", МНОГО е лоша по характер, ДОЛНА МРЪНИЦА И ПОДЛА КУЧКА, коварна предателка и лъже най-безсрамно, А семейстото й са големи гадове и долни предатели.

Виждате колко долни и гадни са подлите илюминатите юди, предателите, народни врагове и изедници. Те са зло което трябва са премахне изкорен.

                                    Заговорът срещу нас и България сега.

Американските гадове, еврейските им господари и турските и слуги, са се договорили да ни унищожат и ни подлагат на икономически геноцид. Това е част от техния план за завладяване на света. Техните тайни служби ни съсипват. Измамили са и са подкупили българските малоумни управници да им слугуват и да затриват собствения си народ и държава. Те са предатели, народни врагове и изедници.
Пред НЛО Крилатите дракони настояваме за незабавно и безмилостно унищожение на враговете на България и българския народ. Крилатите дракони да изпратят НЛО флоти космически кораби и техни крайцери ракетоносци да изстрелят стотици универсални ракети с огромна поразяваща мощ по САЩ, Турция и Израел.
Стига сме търпели. Нека се освободим и спасим от поробителите и неприятелите. Да ги унищожим с един удар. Нека ги постигне съдбата на която те обричат земна България - унищожение.

                              Заговорът на илюминатите и евреите срещу нас.

Не се оправдавайте, че комунист бил Крилатия дракон, защото вие не го мразите поради това, а поради космическите технологии, които е открил, а те са неудобни на илюминатските управляващи кръгове. Мразите го и защото ще спаси България, ще я направи просперираща държава, а юдите и илюминатите искат да я ликвидират. Вие сте предатели, народни врагове и изедници.

Илюминатите и ламите, будистите, но не и дзен(и сон)будистите, които вярват в рая на Буда Амида(Западния Буда - т.е. българския - или Безмъртния Буда), са създадени от евреите, руснаците, индийците и китайците НЛО астронавти, защото те искат да завладеят и владеят земята със силата на парите, ресурсите, суровините и богатството. Те изневериха не само на комунизма, но и поискаха да смачкат Крилатия дракон заради космическите му технологии, защото те ще премахнат контрола и властта на парите, ресурсите и суровините над човечеството. За това, за да накарат хората и елита да се откажат от космическите технологиите, които включват и машини на времето, с които се гарантира възкресение, подмладяване и вечен живот, измислиха лъжата с прераждането на душата, духовното и духовния свят. За това принуждават физиците да лъжат, че има паралелни вселени(глупости, има само една Вселена) и тинтири минтири. Тези заблудителни сатанински учения бяха пуснати на земята от техните НЛО астронавти агенти. Те пуснаха мухата на глупаците будали дето вярват в духове и духовното.
За това сега патим на земята.
А ционистът Айнщайн стана Ай сатейн(аз съм сатана), когато чу от Хитлер тайната на космическите технологии и като юдейски империалист(с илюминатите) веднага махна примера с въртенето и изкривяването на диск от своята Обща теория на относителноста във второто издание.
Колкото до Хитлер, той беше за космическите технологии, но много му порасте носа и рече, че българите не са висша раса като неговата. За това и той си го получи понеже се обърна срещу нас.
Така, илюминатите начело с евреите, които владеят светоните финанси, защото най-богатите хора в света са евреи, понеже печелят с подлост, измами и коварство, искаха да завладеят земята с богатсвото си, защото не можеха със сила, НЛО на  Крилатите дракони са най-силните и те не могат да се справят с тях. Та те искаха да завладеят земята с богатсво са в космоса техните НЛО да си стоят и така да завладеят и планетата. Само че планът им се проваля, защото НЛО на Крилатите дракони унищожиха всичките си противници в космоса.
Смърт на ламята!


                          Световния заговор на юдите е изгърмял.
Така че както виждате заговора на евреите илюминати е провален. Те се опитват да завладеят земята с подлост и коварство. но вече нямат никакви НЛО астронавти, които да я владеят. Те са унищожени в космоса и няма да владеят вечно и планетата...

 
Я покажу вам кузькину мать!!!

Крилатите дракони НЛО космически командири на нашите НЛО астронавти и нашето НЛО командване Орион трябва да извадят катаните и да пуснат "кометите"- ракетите с по 100Мт заряд и малките ракети с по 10-20Мт заряд да унищожат САЩ, Израел и Турция дето искат да владеят земята и погубват нас, България!!!

Това са светлинни бомби, заредени със светлинна енергия, не остават никакви следи, че ги сметнат за парчета от комети като Тунгуския метеорит навремето. Така че това не крие никакви рискове от разкриване на истината за унищожението. Няма да има радиоактивно замърсяване, нито ще бъдат разкрити космическите технологии на Крилатия дракон. За сега това е най-доброто решения.
Това ще е от полза за всички ни и ще ни спаси от сегашното положение.

Юдите и илюминатите са голямо зло, което съсипва всичко, погубват България, нас и светлото бъдеще. Те трябва да бъдат унищожени без милост. Тяхната крепост е САЩ където владеят с парите си, там те са най-богатите магнати. Тяхна крепост е и Израел, който е тяхната държава. Те трябва да бъдат унищожени.

Забележка:
Както виждаме Крилатия дракон и неговите НЛО са голяма, най-великата космическа суперсила. Разгромиха всички врагове в космоса. Сега космоса е очистен от неприятели. Остава земята. НЛО силите на Крилатия дракон са тук и могат да помогнат и сега на нас стига да искаме.
Така че оставете всички глупости и заблуди и направете нещо полезно и разумно, нещо за полза народу.
А Българите са заблудени и измамени от враговете, които ги водят към гибел.
И е крайно време българите да разберат, че ги лъжат и заблуждават.
Българите са заблудени, водят се по акъла на Запада и на различни измамници, които ги заблуждават ги и ги съсипват.
За това оставете глупостите и заблудите и се хванете да правите полезни и разумни неща.
България трябва да бъде спасена, да развие модерна индустрия, технологии и икономика с помощта на планиране, държавна собственост, държавно участие и помощ. Трябва да развие и космическите технологии и да овладеем космоса. Друг път няма. Само така ще има бъдеще за България.
Ето препоръките ни тук:
http://futuretechbg.blog.bg

Тагове:   НЛО,


Гласувай:
1
0Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: universalnoto
Категория: Други
Прочетен: 576897
Постинги: 373
Коментари: 263
Гласове: 229
Календар
«  Септември, 2021  
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930