Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.09.2017 18:46 - Ченгетата са претърсвали тайно дома на агент 006. Тъпанарите търсят "рязаната пушка" на турския "цар".
Автор: universalnoto Категория: Други   
Прочетен: 637 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 07.09.2017 18:51

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Нашия агент 006 ми каза, че ченгетата тайно са претърсили дома му със шперц тази сутрин(07.09.2017г.) докато бил на работа. Оставили са следи и са му оставили кодирано послание, че са били там и какво са търсили. 
Това с оставеното послание и следи е опит за психически натиск, но агент 006 не се плаши лесно, той е самурай, каквито са нашите хора. Но моля, не хвърляйте хляба на земята, това е грях!
Ченгетата на Бойко Борисов търсят "рязаната пушка" на турския "цар Романов". Този рязан турчин отдавна е погребан, но ченгетата на Бойко търсят "рязаната пушка" на турския "цар", защото е веществено доказателство, че е турчин.
http://universalnia.blog.bg/drugi/2017/09/04/za-opit-za-iznasilvane-nai-leko-nakazanie-e-kastraciia-triab.1565382
http://universalnia.blog.bg/drugi/2017/09/02/boiko-se-olia-lichno-naredil-na-lazar-vlaikov-da-ubie-atanas.1565075
Ние нямаме нищо общо с тази история.(А и имах си хас, да съхраняване такова важно веществено доказателство в домовете си, на толкова несигурно място!? Тия ченгета са големи тъпаци.) Ние се занимаваме с високи технологии на бъдещето и военни технологии между другото. Разбира се занимаваме се и с разузнавателна дейност.
Но вече казахме на глупаците, че трофейната турска "рязана пушка" е при НЛО командира Зеления дракон-Крилатия дракон. http://universalnia.blog.bg/drugi/2017/09/03/bratstvoto-na-zmeiovete-ne-tyrsete-pod-vola-tele.1565239
Трофеят е прибран на космическите му кораби в космоса. Там са неговите космически градове, огромни флотилии космичеки кораби. Крилатите дракони и техните НЛО астронавти живеят в космоса. Имат и бази на Земята.
Ако Бойко толкова иска да говори със Зеления дракон-Крилатия дракон, да се обади на Ким Чен Ун в Северна Корея и да пита за него. В Северна Корея има негови бази. Ако не прати Бойко Борисов по дяволите, може и да си поговорят с него. Другия начин е да търси Крилатите дракони чрез командването Орион, което е на Огнения дракон-Крилатия дракон. То има бази в България, но са пазени в най-строга тайна, не дават дори на министър-председателя и президента да знаят за тях. Да пита за телефона българските военни, но те пазят това в строга тайна. Да ли ще му дадат някакъв телефон не се знае.
Все тая. Дори да обади Крилатия дракон ще каже на Бойко Борисов само "любезности" каквито се полагат на некадърник, предател народен враг и изедник.
За какво им е потрябвала "рязаната пушка" на турския "цар". тя е веществено доказателсво за грандиозната измама използвана да се съсипе живота на земния Крилат дракон. Доказателство за грандиозно престъпление.
А как един рязан турчин стана "руски цар Романов". Тази измама бе измислена от нашите врагове илюминатите и юдите, за да настроят семейството на жена му Дъждовната срещу него, понеже брата на тъста е с жена белогвардейка, но тя е бездетна, осиновил е дъщеря на брат си и жена му. Прочие ние сме български комунисти. Гражданската война и революцията отдавна минаха. Не сме против белогвардейците стига те да не са срещу нас. Но враговете намериха слабо място в суетата на тези свързани с бивши белогвардейци хора и ги настройха срещу нас с измами и лъжи.
Добре че Дъждовната и сестрите й, вкл. сестрата-братовчетка, се оказаха свестни и добри момичета и отказаха на измамниците. Тяхната игра не стана, но съсипаха живота на Крилатия дракон, защото под натиска на родителите си и ченгетата на предателите, народни врагове и изедници управляващи България момичетата все пак го изоставиха, въпреки че харесаха Крилатия дракон.

Илюминатите и юдите са долни заговорници. Те са подли и коварни, но много тъпи хора. С тях трябва да се постъпва само по един начин - безмилостно унищоние. Те са зло което трябва да бъде изстръгнато из корен. Никаква милост. Никави преговори. С такива злодей и измамници не може да се преговаря.

                                    Заговорът срещу нас и България сега.

Американските гадове, еврейските им господари и турските и слуги, са се договорили да ни унищожат и ни подлагат на икономически геноцид. Това е част от техния план за завладяване на света. Техните тайни служби ни съсипват. Измамили са и са подкупили българските малоумни управници да им слугуват и да затриват собствения си народ и държава. Те са предатели, народни врагове и изедници.
Пред НЛО Крилатите дракони настояваме за незабавно и безмилостно унищожение на враговете на България и българския народ. Крилатите дракони да изпратят НЛО флоти космически кораби и техни крайцери ракетоносци да изстрелят стотици универсални ракети с огромна поразяваща мощ по САЩ, Турция и Израел.
Стига сме търпели. Нека се освободим и спасим от поробителите и неприятелите. Да ги унищожим с един удар. Нека ги постигне съдбата на която те обричат земна България - унищожение.

                              Заговорът на илюминатите и евреите срещу нас.

Не се оправдавайте, че комунист бил Крилатия дракон, защото вие не го мразите поради това, а поради космическите технологии, които е открил, а те са неудобни на илюминатските управляващи кръгове. Мразите го и защото ще спаси България, ще я направи просперираща държава, а юдите и илюминатите искат да я ликвидират. Вие сте предатели, народни врагове и изедници.

Илюминатите и ламите, будистите, но не и дзен(и сон)будистите, които вярват в рая на Буда Амида(Западния Буда - т.е. българския - или Безмъртния Буда), са създадени от евреите, руснаците, индийците и китайците НЛО астронавти, защото те искат да завладеят и владеят земята със силата на парите, ресурсите, суровините и богатството. Те изневериха не само на комунизма, но и поискаха да смачкат Крилатия дракон заради космическите му технологии, защото те ще премахнат контрола и властта на парите, ресурсите и суровините над човечеството. За това, за да накарат хората и елита да се откажат от космическите технологиите, които включват и машини на времето, с които се гарантира възкресение, подмладяване и вечен живот, измислиха лъжата с прераждането на душата, духовното и духовния свят. За това принуждават физиците да лъжат, че има паралелни вселени(глупости, има само една Вселена) и тинтири минтири. Тези заблудителни сатанински учения бяха пуснати на земята от техните НЛО астронавти агенти. Те пуснаха мухата на глупаците будали дето вярват в духове и духовното.
За това сега патим на земята.
А ционистът Айнщайн стана Ай сатейн(аз съм сатана), когато чу от Хитлер тайната на космическите технологии и като юдейски империалист(с илюминатите) веднага махна примера с въртенето и изкривяването на диск от своята Обща теория на относителноста във второто издание.
Колкото до Хитлер, той беше за космическите технологии, но много му порасте носа и рече, че българите не са висша раса като неговата. За това и той си го получи понеже се обърна срещу нас.
Така, илюминатите начело с евреите, които владеят светоните финанси, защото най-богатите хора в света са евреи, понеже печелят с подлост, измами и коварство, искаха да завладеят земята с богатсвото си, защото не можеха със сила, НЛО на  Крилатите дракони са най-силните и те не могат да се справят с тях. Та те искаха да завладеят земята с богатсво са в космоса техните НЛО да си стоят и така да завладеят и планетата. Само че планът им се проваля, защото НЛО на Крилатите дракони унищожиха всичките си противници в космоса.
Смърт на ламята!


                          Световния заговор на юдите е изгърмял.
Така че както виждате заговора на евреите илюминати е провален. Те се опитват да завладеят земята с подлост и коварство. но вече нямат никакви НЛО астронавти, които да я владеят. Те са унищожени в космоса и няма да владеят вечно и планетата...

 
Я покажу вам кузькину мать!!!

Крилатите дракони НЛО космически командири на нашите НЛО астронавти и нашето НЛО командване Орион трябва да извадят катаните и да пуснат "кометите"- ракетите с по 100Мт заряд и малките ракети с по 10-20Мт заряд да унищожат САЩ, Израел и Турция дето искат да владеят земята и погубват нас, България!!!

Това са светлинни бомби, заредени със светлинна енергия, не остават никакви следи, че ги сметнат за парчета от комети като Тунгуския метеорит навремето. Така че това не крие никакви рискове от разкриване на истината за унищожението. Няма да има радиоактивно замърсяване, нито ще бъдат разкрити космическите технологии на Крилатия дракон. За сега това е най-доброто решения.
Това ще е от полза за всички ни и ще ни спаси от сегашното положение.

Юдите и илюминатите са голямо зло, което съсипва всичко, погубват България, нас и светлото бъдеще. Те трябва да бъдат унищожени без милост. Тяхната крепост е САЩ където владеят с парите си, там те са най-богатите магнати. Тяхна крепост е и Израел, който е тяхната държава. Те трябва да бъдат унищожени.

Забележка:
Както виждаме Крилатия дракон и неговите НЛО са голяма, най-великата космическа суперсила. Разгромиха всички врагове в космоса. Сега космоса е очистен от неприятели. Остава земята. НЛО силите на Крилатия дракон са тук и могат да помогнат и сега на нас стига да искаме.
Така че оставете всички глупости и заблуди и направете нещо полезно и разумно, нещо за полза народу.
А Българите са заблудени и измамени от враговете, които ги водят към гибел.
И е крайно време българите да разберат, че ги лъжат и заблуждават.
Българите са заблудени, водят се по акъла на Запада и на различни измамници, които ги заблуждават ги и ги съсипват.
За това оставете глупостите и заблудите и се хванете да правите полезни и разумни неща.
България трябва да бъде спасена, да развие модерна индустрия, технологии и икономика с помощта на планиране, държавна собственост, държавно участие и помощ. Трябва да развие и космическите технологии и да овладеем космоса. Друг път няма. Само така ще има бъдеще за България.
Ето препоръките ни тук:
http://futuretechbg.blog.bgТагове:   НЛО,


Гласувай:
1
0Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: universalnoto
Категория: Други
Прочетен: 576940
Постинги: 373
Коментари: 263
Гласове: 229
Календар
«  Септември, 2021  
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930