Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.11.2011 14:18 - САЩ използват порталите във време-пространството за тайни мисий в миналото
Автор: universalnoto Категория: Други   
Прочетен: 1701 Коментари: 0 Гласове:
-1



От базата в Ню Мексико, от портала на Бермудите и Долината на мълчанието САЩ провеждали секретни операции в миналото с цел промяна хода на историята.
СССР , нацистите и други също използвали портала на Бермудския труъгълник за такива операции.
Така например създаването на юдаизма и християнството се свързват с  операции на тайните служби на САЩ и СССР.
Днес се вероятно порталите са под контрола на САЩ.
Долината на Мълчанието също е превърната в секретна база на САЩ(по таен договор с Мексиканското правителство) и се охранява от американската армия. Ходили в Долината твърдят, че са виждали американски военни там.

Преди години в мексикански весник излиза репортажи за Долината на мълчанието. В тях журналиската, която бе успяла да се промъкне през кордона от американски военни, разказва за странни явления – лунен пейзаж на месността, нощи в които цвета на небето се промена, останки от непознати цивилизации, скелети на хора гиганти, постоянно изчезване на хора навлезли в тази зона.

Извесно е, че НАСА от години проявява интерес към Долината на мълчанието. САЩ иска на няколко пъти разрешение от мексиканското правителство за изследване на местността, но безрезултатно.

През 1970 година ракета изтреляна от щата Юта се „отклонява” от курса и попада в Долината на мълчанието. Под предлог, че е необходимо да се съберат частите от ракетата НАСА получава разрешение да изпрати специалисти в района, включително и директора на НАСА Вернер фон Браун, който прекарва там почти година.

Долината на мълчанието заема 600км. И влиза в границите на три щата Чиуауа, Кауила и Дурандо. На учените прави впечатление, че там падат повече метеорити отколкото на друго място на земята. Странно е също, че магнитната маса влияе на радио вълните и радиоприемниците там не работет. Мексиканският изследовател Фернандо Саласар Беньол посочва, че  Долината на мълчанието твърде много прилича на лунната повърхност. Растенията в областта изглеждали изсъхнали, но при допир с вода набъбвали и създавали впечатление, че са прозрачни и лепкави. Според изследователя се срещат огромни плъхове без опашка, гигански костенурки и необясними мутации на растения и жевотни. Нагледен пример за това е костенурка без опашка, с жълти очи и четери пръсти с нокти. Тя не пренадлежи на нито един от извесните видове и е катологиаирана като „
Chelonis Ceballensis”.

Друг мексиканси учен Хари да ла Пеня смята, че Долината на мълчанието представлява вход за друго измерение, през което на земята попадат „уникални материи”. Той смята, че Долината на мълчанието е от същата категория като Бермутския триъгълник, в който изчезват кораби и самолети. От зоната се получават много съобщения за НЛО и за изчезнали хора, но учените приемат това със скептицизъм.

Няма спор обаче за тайственото изчезване на хора и затова там все по-често се срещат гробове без мъртавци , символични пометници на лица изчезнали в тази опасна зона.

Долината несъмнено представлява интерес за мексикански и чуждестранни учени, но за нея повече се говори отколкото пише. Странен е и факта, че малцината имали достап до Долината на мълчаниет в унисон с нея предпочитат да запазят пълно мълчание.



Тагове:   НЛО,


Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: universalnoto
Категория: Други
Прочетен: 701184
Постинги: 373
Коментари: 326
Гласове: 231
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930