Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.10.2011 16:11 - НЛО космонавти дошли от бъдещето в древността и наши дни
Автор: universalnoto Категория: Други   
Прочетен: 1335 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 23.10.2011 15:48


НЛО космонавти дошли от бъдещето в древността и наши дни
Българи, живковисти. Идват от паралелно време в което комунизмът оцелява и България влиза в космическата ера.
Дошли в древността живковистите се опитват да завладеят Земята. Отказват се от разселването в космоса.
Разногласие между живковистите и българите "дракони", които настояват за заселване в космоса вместо завладяване на Земята. Драконите напускат Земята и живковистите, разселват се в космоса.
Живковистите са унищожени във жестока война за Земята от американски, нацистки или съветски космонавти съперници за завладяване на планетата.
Останките от живковистите се заселват в Египет. Людмила Живкова е почитана като богинята-лъвица(по-късно котка) Бастет, заради българския гeрб-лъв. След смъртта й е донесена със саркофаг и архив и погребана на българска земя, каквато е волята й. Това е "гробницата на Бастет" в Странджа. Людмила Живкова откри собствената си гробница.

Нацисти - дошли от база 211 в Антарктида в древността. Опитват се да завладеят Земята.
Вероятно те са воювали с живковистите, защото се установяват и окупират българските земи.
Нацистите космонавти са унищожени от американски космонавти с кобалтови бомби, което замърсява за дълго българската земя.
Космонавтът Адолф Хитлер дошъл от бъдещето загива от смъртоносната радиация и е погребан в Царичина, където се оттеглят оцелелите след атомната бомбардировка. Вероятно Хитлер се е бил разположил на мястото на бъдещата София в окупирана България. Тайните разкопки на военните намериха златния нацистки орел от униформата му.
Оцелелите от изтреблението нацисти останали без техниката си също като живковистите се разселват по различни части на Земята.

САЩ космонавтите от бъдещето се заселват в космоса също като българските космонавти "дракони".

Алианса. Заедно с космонавтите от други страни от дошли от бъдещето САЩ формират Алианса. Това е космическия наследник на Алианса от Земята от бъдещето - НАТО. Астрощаба на Алианса се базира някъде в центъра на Галактиката, където има и Черна дупка използвана от космонавтите като портал във времето.
Космонавтите от Алианса са се разселили в космоса.

Това правят и космонавтите от бъдещето дошли от Китай и СССР.
СССР космонавтите идват от паралелно време - бъдеще, в което СССР оцелява.
Корейските космонавти са съюзници с китайските.

Положението в космоса към наше време.
Kитайските космонавти  са разбити от САЩ и Алианса. Не са унищожени - оцеляват след поражението.
За това САЩ и Запада отстъпват като оставят китайците на земята да се развиват прогресивно и не успяват да спрат китайския възход, възход към първенство в света. Но китайците са принудени да приемат все пак капиталистическия модел икономика, който рано или късно ще доведе до окончателно падане на комунистическата система и окончателна победа на капитализма в Китай с развитието на капиталистическата класа и натрупването на капитали в полукомунистически Китай.
Това става някъде в края на 70те.

Между българските "дракони" и съветските космонавти ръководени от Юри Андропов (това е СССР от т.н. "тъмно бъдеще") избухва война заради опитите на СССР да ликвидира националната независимост на България и да я асимилира. Започва в края на 70те войната продължава и до днес.

Британското правителство разсекрети множество НЛО досиета, съдържащи официални документи, скици, чертежи, графики с броя на случаите по години, парламентарни запитвания и писма на очевидци, пише в. "168 часа".
Сред декласифицираните файлове има и подобни доклади за наблюдения между 1995 и 2003 година. През 1996 година техният брой е 600. В част от разсекретените над 5000 страници са описани кораб с размери, надвишаващи 20 пъти футболно игрище, черна триъгълна машина с червени пулсиращи светлини (обозначение/ сигнални светлини на СССР), висяща над Стенли, област Дърам през 1995 година, космическа станция с въртящи се светлинни прожектори в червено, зелено и бяло (обичайното обозначение/ сигнални светлини на българските летателни апарати в състояние на война).
Този ред на сигналите означава, че българските космонавти са въ
в състояние на война. Те се опитват да спасят България от унищожение. Дано да успеят да дойдат да ни спасят, защото на земята положението на сегашна България е плачевно.








Гласувай:
2



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: universalnoto
Категория: Други
Прочетен: 701844
Постинги: 373
Коментари: 326
Гласове: 231
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930