Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.10.2011 14:21 - Command&Conuqer серия - САЩ и НЛО
Автор: universalnoto Категория: Други   
Прочетен: 1107 Коментари: 0 Гласове:
1



Generals -серия реалистични игри пресъздаваща борбата между тероризма и световните сили.
В играта  двете световни сили - САЩ и Китай се борят срещу тероризма на ислямския фундаметализъм. Актуална тема. Играта е с висока степен на реализъм.
Red Alert - серия НФ игри посветена на дошлите от паралелна реалност НЛО астронавти, oт едно различно време и бъдеще.
Tiberium wars - интересна серия НФ игри посветена на борбата между различните тайни общества.
В основата на Tiberium wars играта заляга реално събитие - намирането на паднала заредена със светлинна енергия компактна призматична оптична система. Паднала е в река Тибър, останка от космически кораб.
Тъй като американците не успяват да разберат принципа й на действие създават мита за кристала Тибериум. Това е реалната основа на иначе фантастичния сюжет на играта.
В Red Alert 2 бяха показани призма-системи видени в разбили се космически кораби, но неразбрани по предназначение и принцип на действие.
В Red Alert 2 американците свидетелстват, че призмите са споменати в древни текстове на майте останали от Кукулкан. Те са пазени в тайна от американските служби, които са които намерили. В тях се казва, че призмите са на основата на Теорията на Айнщайн. За това в играта Айнщайн прави на призмите.
В мисията Храмът на Слънцето, която се разиграва в Мексико при руините на храмовете на древните май, те потвърждават две неща:
  - Кукулкан е космонавт дошъл от бъдещето и е съветски (комунистически) космонавт и военен командир. 
  - Кукулкан има гореспоменатите призми.
Това потвърждават, че е призмите са ползвани от съветските космонавти от бъдещето. Тук американците са се заблудили като смятат, че са ги взели от САЩ. В Red Alert 2 Отмъщението на Юри съветските космонавти също вземаха машината на времето от САЩ. В действителност така машина няма. Черните дупки са порталите на времето.
Американците  са разбрали грешката си и в Red Alert 3 разкриват, че учените от съветския блок са открили тези неща.
В Тибериум играта се интерпретира сблъсъка между няколко тайни общества.
Глобалната инициатива за отбрана е олицетворение на Световното Правителство - масоните от Запада.
Братството на Нод или Братство на изгнаниците е олицетворение на илюминатите с техните митове за паднали ангели или извънземни. Дори преродените според митовете и вярванията на илюминатите извънземни ръководители на илюминатите са олицетворени от Кейн - Кайн според вярванията на Братството. Илюминатите са се внедрили в управлението на СССР още при революцията. В играта Кейн е съветник на Сталин.
Реалния прототип на настоящия Кейн вероятно е Кадафи, който става или е лидер на илюминатите cлед падането на СССР. Той се представа за пророк. След падането на СССР илюминатите/ братството на Нод се концетрират около енергийните ресурси - нефт, газ и др. Но тук трябва да водят борба със Запада, масоните, които също искат да завладеят нефта и газа.
Според САЩ явно Кадафи е идеен лидер на илюминати и техен пророк. Това обяснява и защо от САЩ помагаха и предизвикаха свалянето му с помощта на ЦРУ.
Скрин - извънземната раса е олицетворение на скиновете - неонацистите и техните тайни общества останали от Третия Райх - Врил, Туле, Аненербе и др.
Предтавянето им в играта като насекомоподобни роботи вероятно показва връзката им с мормоните. Те са НЛО астронавти дошли от паралелна реалност подобно на съветските НЛО астронавтите, които са представени в Red Alert.
Целта на Братството Нод/илюминатите е изпращането на хората в отвъдното или Възнесението както го наричат в играта. Това идва от гностицизма, който заляга в основите на тяхната религия. Илюминатите го наричат преход в друго измерение или евакуация. За тях това е част от еволюцията за да се разчисти терена от "непълноценните" раси за нови изкуствено създадени раси. Това е религия  създадена от дошлите от паралена реалност нацисти още в древността. Кейн/Кайн е бил оставен на земята от скриновете. Те искали да подготвят почвата за готвения световен холокост. Братството обаче придобили самостоятелност и планират собствен световен холокост.
В паралелната реалност на Ред Алерт няма нацисти, а в паралелната реалност на Тибериума няма съвети. В нашата реалност те обаче се срещат, тъй като са дошли от различни времена, но тук се срещат в космоса и явно водят  война за съдбата на Земята.
Прототипът на Юри от Red Alert 2, който също прилича на Кейн и е илюминат, е Разпутин. Тъй като Путин на шега и на сериозно е сравняван с Разпутин, то той е реалния прототип на Юри. Но това е и обобщен образ на илюминатите в Red Alert 2.
В Red Alert 3 покл.Черденко е обобщения образ на постсъветските илюминати. Той прилича на Кейн и е по протипа на полк.Кадафи.
Путин е политическия лидер на илюминатите, докато Кадафи е посочен от американците като техен духовен водач.
И двете игри Red Alert 2 и 3 разкриват,  враждата между комунистическите космонавти от бъдещето и илюминатите. Те водят война в космоса. Например лунната мисия на СССР от Отмъщението на Юри. Това разкриват американците за дошлите от бъдешето НЛО.
По всяка вероятност целта на американците е да даде представа за нещата доколкото стигат информацията на САЩ, които правителството не иска да разкрива официално. Разбира се има известна доза политическа пропаганда - нещо, което не бива да забравяме, когато разглеждаме играта.



Тагове:   НЛО,   САЩ,   commandconuqer,


Гласувай:
1



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: universalnoto
Категория: Други
Прочетен: 701645
Постинги: 373
Коментари: 326
Гласове: 231
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930