Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.10.2011 19:12 - Путин, Бойко и илюминатите
Автор: universalnoto Категория: Други   
Прочетен: 3071 Коментари: 0 Гласове:
1



Илюминатите управляваха Русия от Октомврийската революция. Трябваха им 72 години за да разберат, че системата на комунизма не става за елитарно управлвано общество, ако ще елита да е прикрит от Партията. Те разбраха, че йезуита Вайсхаупт ги е пратил за зелен хайвер като ги е подмамил да управляват чрез комунизъм. Така просто измъкнал силата от ръцете на управляващия елит - силата на парите. Това била хитрост на йезуитите за да победят своя изконен влраг - масоните, които се борят за световна власт чрез парите. С други думи илюминатите-социалисти са хитрост на противниците на масоните за да ги заблудят че могат да управляват без пари и да ги накарат да построят комунистиско общество за да изтръгнат властта над света от ръцете на "елита".
Когато най-после илюминатите се усетиха, те приеха масонската диктрина и сринаха комунизма за правят капитализъм.
Сега те управляват в Русия, България и някои други бивши соцстрани . Системата им на управление е наследство от КГБ. Тя представлява мафия обединена с тайните служби и политически монопол, като политиците и партиите са марионетки на илюминатската мафия, а политика е просто театър за заблуда на простолюдието.
Новият антихрист е Путин или онзи който се крие зад него и дърпа конците. На него служат всички илюминати от Източна Европа.
Тъй като антихристът иска да се бори срещу Христос, а Христос като физическа личност не присъства на този свят. Путин е решил да се бори срещу Крилатия змей - Кецалкоатъл. Путин го обяви за Христос и започна борба с КГБ срещу него.
Тий даде "знак" за мероприятие срещи Крилатия змей като срина град Христова църква - Крайсчърч в Нова Зенландия с руския ХААРП. http://universalnoto.blog.bg/drugi/2011/09/23/voinata-na-putin-sreshtu-rusiia-i-progresa-ruski-haarp-iztre.824622
Направи други золуми все в амбицията си на световен цар на илюминатите.
Целта на Путин е проста. Да стане световен диктатор или антихист и по идеологията на илюминатите.
Разбира осъществянето на този план за световна власт няма да е лесно, но поне в Русия и сателитите й(вкл.България) става.
Възможно е Путин-антихристът за е просто измамен от агенти на масоните, които искат да създадат "антихрист" за да може после техният "месия"(някои американски президент или пък реалния господар на САЩ - Рокфелер, Ротшилд или др.) да завладее света, като го "спаси" от "антихриста". Масонска постановка план за завладяване на света.




Тагове:   путин,   Илюминати,


Гласувай:
1



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: universalnoto
Категория: Други
Прочетен: 698582
Постинги: 373
Коментари: 326
Гласове: 231
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031