Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.09.2011 17:41 - Кои са наистина свързаните с НЛО тайни общества
Автор: universalnoto Категория: Други   
Прочетен: 3617 Коментари: 3 Гласове:
3



Свързани с космонавти пришълци от паралелни светове са илюминати, ВРИЛ и мормоните. Мормоните възникват като секта на илюминатите, която се отказва от конспиративните методи за заладяване на света и пренинава към открита религиозна експанзия. За това ще ги причислим към илюминатите.
Митология:
В центъра на света има едно черно слънце наречено Колоб
(да не се бърка с Кобол!). Това е слънцето на подземния свят. Днес разбираме, че черното слънце Колоб е Черна дупка наричана още колапсар в средата на Галактиката, а подземния свят или светове това са паралелните светове или паралелна  реалност. Космонавтите от там идват в нашия свят или реалност чрез черните дупки.
Черното слънце от подземния свят присъства и в българския фолклор. Това не бива да ни учудва. Има в космоса и космонавти от български произход.
Те дошли от бъдещето от паралелна реалност малко по-различна от нашата. Каква е разликата ще кажем сега.
В тази реалност България се откъсва от СССР преди той да падне и така той не я повлича. България се съюзява с Китай като алтернатива на СССР и враждебните САЩ.
Така България попада в групата на драконите - източноазиатските икономически и политически системи. Към драконите се числят освен Китай още и Япония, Кореите, Тайван, Сингапур и др.
Така България се модернизира и развива. Успява да стане космическа държава, както и другите дракони от Източна Азия.
От тези страни вкл.и нашата произлизат така наречените дракони или драконианци.

Да се върнем на илюминатите. Илюминати, мормони и ВРИЛ имат общ произход, за което говорят и общите основи на митологията им. Така например в древногерманската митолигия, на която се опират ВРИЛ, Аненербе и др.нацистки тайни общества, се говори за златни плочи с написани предания на боговете аси.За тях се спомената в Рагнарок на Старата Еда.
Златните плочи, цяла златна книга е в основата на мормонските сказания. А мормоните са илюминатска секта.
Говорим за илюминатите на Вайсхаупт, които чвно сда използвали и други източници освен тези на старите илюминати гностици.
Самите илюминати са секта, тъй като Адам Вайсхаупт смесил гностически сказания със другите, вероятно старогермански предания, които имали космически произход.
Вероятно Вайхаупт използвал постхристиянската версия, в която езическите предания били обявени дяволски. Така той слага знак на равенство между старите илюминатски гностически дяволи и старогерманските предания като обединява разлините неща.
Така например мормоните приели от  Вайсхаупт, че Один и Адам са едно и също. Че дяволът(почитан от тях като върховен бог) създал света според гностиците и старите илюминати-гностици е Один-Адам. Богословът Вайсхаупт "доказал", че богът-творец, според гностиците дяволът, е Адам, защото го създал по свой образ и подобие и Адам бил бог.
Останалото при илюминатите идва от гностиците и липсва при ВРИЛ, Аненербе и другите. Така докато илюминатите и мормоните вярват, че водачите им са преродени или потомци на богове, дяволи, извънземни според гледната точка, нацистите са само контактьори.
Така "Череп и Кости", които ползват нацистка символика и са сродни с нацистките тайни общества, казват че имат контакти с извънземни, но не че са извънземни.
Всъщност това не са извънземни, а земляни идващи от паралелна реалност и колонизирали много планети в Галактиката.
От тук можем да заключим, че истинските контактьори или имащи космическа информация от по-стари източници са ВРИЛ, Аненербе, Туле и "Череп и кости", а не преродените богове на мормоните и архонти на илюминатите.

Плеядинците и драконианците са водили войни в миналото, а и до днес.

Българските драконианци са идвали няколко пъти по нашите земи в древността. Те са учили прадедите ни на земеделие и са ги цивилизовали. Така са създали древната Балканска цивилизация, чиито емисари основават египетската и китайската цивилизация, Това обаче е вече друга тема.
Драконианците се придържат към принципа на неутралност и спазване на националния сувенитет на другите страни.
Те смятат че културата, а не гените са решаващия фактор за прогреса на човешката раса и цивилизация, за еволюцията на обществото.  За това и усилията им са носочени в тази посока.



Гласувай:
3



1. universalnoto - Изводът е че илюминатите
25.09.2011 17:44
са просто подражатели на по-стари общества, а не са истински притежатели на предания и информация от НЛО космонавтите.
цитирай
2. kikimoncheto - Хм, интересен, различен и ориги...
28.09.2011 00:38
Хм, интересен,различен и оригинален поглед върху нещата в повечето аспекти, а не това което е повтаряно с години, години наред и изтъркано вече, браво много добре. Човек трябва все пак да се замисли в края на краищата и във тая посока а не само да гледа така праволинейно и едностранно на света и събитията така да се каже. :)
цитирай
3. kolinay - Българските драконианци са идвали ...
04.11.2011 11:47
Българските драконианци са идвали няколко пъти по нашите земи в древността. Те са учили прадедите ни на земеделие и са ги цивилизовали. Така са създали древната Балканска цивилизация, чиито емисари основават египетската и китайската цивилизация, Това обаче е вече друга тема.
Драконианците се придържат към принципа на неутралност и спазване на националния сувенитет на другите страни.
Те смятат че културата, а не гените са решаващия фактор за прогреса на човешката раса и цивилизация, за еволюцията на обществото. За това и усилията им са носочени в тази посокa. ок.а сега,или в бъдеще имат ли планове за нас Българите?
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: universalnoto
Категория: Други
Прочетен: 700964
Постинги: 373
Коментари: 326
Гласове: 231
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930