Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.09.2011 15:18 - НЛО и HAARP обезвреждат ядрени ракети.
Автор: universalnoto Категория: Други   
Прочетен: 1536 Коментари: 0 Гласове:
1



Седмина бивши военнослужещи на САЩ неотдавна разкриха за случаи с посещения на НЛО в близост до ядрените бази на страната. Според тях чуждите цивилизации имат интерес към ядреното въоръжение на Земята.На нарочна пресконференция шестимата запасни офицери и един бивш служител във Военно-въздушните сили разказаха лично преживяни истории и наблюдения от работата си за войската и американското правителство.

По думите им НЛО-шпионажът над складовете за ядрени оръжия на Щатите започнал още в средата на миналия век. През 1967 година няколко неидентифицирани обекта, кръжали над силозите на въздушната база в Малстрьом, Монтана, в резултат на което ядрените ракети неочаквано излезли от строя.

Бившият летец от ВВС Робърт Салас е написал книга за инцидента в щата Монтана. "Базата е в безлюден район. Разбира се, точното й местоположение е законспирирано. Когато летящите чинии са кръжали над базата, бях под земята, в ракетните бункери. Не знаех какво се случва горе, когато ненадейно без каквато и да е наша намеса ракетите "Минитмен" една по една бяха деактивирани. Те просто по някакъв мистериозен начин бяха унищожени. Когато се обадих на моя командир над земята, той притеснен обясни, че над базата кръжи нажежен като огън обект с диаметър около 10 метра", разказва Салас.

Той е убеден, че феноменът НЛО не е въображаем, а реално съществуващ. Пилотът и останалите бивши военни били предупредени от командването на въоръжените сили да не огласяват събитията в базата край Малстрьом.

Истории като тази се разказват и публикуват не за пръв път, припомня в. "Шок". Ето защо известният американски уфолог Робърт Хейстингс, организатор на пресконференцията, призовава американското правителство да разкрие публично тези засекретени случаи.

"Аз също смятам, че планетата ти се посещава постоянно от същества от други светове, които по някаква причина се интересуват от ядреното въоръжаване на човечеството. Събрах свидетелствата за НЛО от над 120 бивши военнослужещи. Що се отнася до случай в Малстрьом, моето мнение, че с деактивирането на ядрените ракети, наши приятели от друг свят са се опитали да изпратят явен сигнал до Вашингтон и Москва. Може би са искали да ни кажат: "Хора, спрете да си играете с огъна! ". Ядрените оръжия са потенциална заплаха за човешката раса и цялостта на околнота среда на планетата", казва уфологът.

Друго възможно обяснение е това да било причинено от системата ХААРП или подобна на нея.  Може да са правили експерименти от военните за поразяване и обезвреждане на ядрени ракети. Както виждаме успешни.
А може в едни случаи да са били НЛО, а в други ХААРПа на земните военни.




Гласувай:
1



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: universalnoto
Категория: Други
Прочетен: 701666
Постинги: 373
Коментари: 326
Гласове: 231
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930