Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.09.2011 14:23 - НЛО и произхода на еврейския народ
Автор: universalnoto Категория: Други   
Прочетен: 1895 Коментари: 0 Гласове:
0



Космонавтите на САЩ дошли от бъдещето в древността знаели, че основния им съперник за завладяване на Земята в далечно бъдеще е Китай. Космическите сили били в паритет, но на земята борбата била между земните държави, а там равновесието можело да се наруши. Така основната пречка в плана на САЩ за завладяване на света е Китай. Тъй като китайците са много умни, космонавтите на САЩ създали нова раса с повишена интелигентност. Те разчитали да използват тази раса срещу Китай.
Тъй като китайците смятат, че носовете на европейците са големи, американските генетици от бъдещето решили да направят новата раса с още по големи носове. Така се надявали китайците да се отвращават от евреите и да ги намразят. Това направили за да не се съюзят с китайците и да минат на тяхна страна, а не на страната на САЩ.
Разбира се това не става, защото китайците като всички умни хора не съдят за хората по външния им вид. Така отношенията между Китай и евреите са добри и приятелски. Евреите разбрали, че Цион/Chine ще завладее света и не искали да се карат с тях. Отношенията Китай-Израел са толкова добри, че евреите продават оръжeйните си разработки като изтребители J 10 например на Китай.
image
Космонавтите на САЩ от бъдешето пуснали евреите първоначално в Близкия Изток - най-цивилизовия край по онова време.
САЩ космонавтите от бъдещето имали хрономашини и можели да предвидят бъдещето. Така те знаели, че евреите че служат горе-долу на техния план и няма да им попречат. Иначе не биха ги създали и пуснали на Земята.
НЛО на САЩ обали на евреите световна власт, но и съзнателно помогнали за тяхното рапръсване, защото искали евреите да са интелектуален елит на Запада, но не и силна независима държава, която да отстоява своите интереси и да се противопостави на САЩ. Те не искали да имат нов конкурент, при това собствено производство.
САЩ казали на евреите: Ще владеете над другите народи.Ние ще сме вашия господар, а вие ще сте наши служители.
Германските империалисти, които знаели за това, решили да ликвидират евреите, защото искали също да завладеят света, а не да го делят със САЩ.
Евреите са висша раса. Създадена с висок интелект и превъзхождаща много от останалите народи. Без евреите безспорно Запада не би се развил толкова бързо и китайците вече щяха да владеят света.
Българите също не отстъпват на евреите по интелект, но са лишени от подходяща идеология и философия на живот. За това не могат да реализират интелектуалните си заложби. Хората без философия са като овце.
Китайците имат всичко - интелект и философия. За това те превъзхождат останалите и са на път завладеят света, ако САЩ не ги завладее преди това с агентура и подривна дейност, както направи с СССР.






Тагове:   НЛО,   САЩ,   евреи,   Израел,


Гласувай:
1



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: universalnoto
Категория: Други
Прочетен: 700930
Постинги: 373
Коментари: 326
Гласове: 231
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930