Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.09.2011 07:41 - Четвъртия Райх - слугите на нацизма
Автор: universalnoto Категория: Други   
Прочетен: 1370 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 06.09.2011 08:32


Така например нацистите вербуват Партията да срине комунизма за да отворят път на Четвъртия Райх.
За да не се изкушат от нацистките предложения Партията създава тайни публични домове за Партията, за висшето партийно ръководство. В тях набират доброволни простутки за партията. Съответно те са добре заплатени.
Това обаче не достътъчно за да предпазят Партията от нацизма. Тъй като нацистите предлагат неграничена власт над нисшите, което привлича ниските инстинкти. А "церът" на Партията само поощрява порока и корумпира вместо да предпазва от корупци. Това поощряване на ползването на простуция и злоупотребите с власт само разлага Партията я тласка към по-дълбоките бездни на порока при нацистите.
Рецептата срещу нацистките изкушения е създаване на висок осъзната личен морал чрез повишаване на културата и повишаване културата на мисленето чрез подходяща философия.(Марксизма-ленинизма се оказва доста ограничен).
Разбира се за борба с корупцията, включително с нацификацията, са нужни и строги, безмилосни закони и мерки.

По подобен начин нацистите са вербували преди това и американския политически, финансов и икономически елит. Вербували са ги дотам, че например евреи плащат на Хитлер да избива евреите - собствения им народ.
Стремежът на евреите към собствена държава е естествен и трябва всеки народ да има своя независима държава. Обаче нацистите изкушават някои от богаташите с власт над света, с роби и т.н. в Новия Райх. Така те се снабдяват с евреиски служители, което не е ново. Още преди войната в Третия райх вземат и вербуват евреи на гермаснка служба срещу минимални облаги. Например работят в Гестапо за да шпионират и предават сънародниците си. Тези евреи еничари помагат за осъществяване на расовия план на Третия Райх за ликвидиране на еврейския народ.
На големите богаташи нацистите съответно предлагат големи облаги, като на служители на Световния Рай -  господарско положение, роби и т.н.
Фактът си е факт. Хора като Рокфелер, Ротшилд и други милиардери от евреиски произход помагат на нацистите за Холокоста не по-малко от висшите ръководители на нацистката партия.

Колкото и да е парадоксално на пръв поглед, но за Хитлер работили капиталите на еврейските банкери на Германия. Един от тях, Требич Линкълн, даже стана приятел на Хитлер. В книгата си „Моята борба” Хитлер, без да крие, пише за еврейските банкери, финансирали неговото движение и идването му на власт в Германия”, – пише Юрий Козенков в „Падането на Америка”.

Изобщо в Третия райх, благодарение на фюрера, се появили повече от 150 „почетни арийци” евреи, в преобладаващото си мнозинство – индустриалци, изпълняващи лични поръчения от фюрера по финансирането на едни или други политически мероприятия.






Гласувай:
2



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: universalnoto
Категория: Други
Прочетен: 701640
Постинги: 373
Коментари: 326
Гласове: 231
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930