Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.09.2011 18:24 - Четвъртия райх - вербовка на агентурата на петата колона
Автор: universalnoto Категория: Други   
Прочетен: 1596 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 06.09.2011 08:27


Още през Втората световна война нацистите използват мащабно агентурни методи за диверсия и завладяване на противника. Медодът станал попурярен като "Пета колона" бил вербуване на привърженици и агенти в тила на противника, които се използват при подходящ случай или за рарушаване и превземане на тила на противника отвътре.
Тук трябва да споменем и тактиката на Студения Аншлус - превземане отвътре с назначаване и вербовка на нацисти на отговорни постове.
(Нацитите освен на Горещ Аншлус - нашествите с НЛО, разчитат и на Студен Аншлус - превземане отвътре.)
Същатата тази тактика прилагат нацистите и днес.
Например още със свалянето на Хрушчов във властта в  СССР се настанява нацистка клика и започва д апрониква и разяжда СССР отвътре. Занемарена е космиската програма на СССР. Прецакани са икономическите и други реформи. Върхът на нацистката диверсия срещу СССР е Горбачовата пререстройка.

С какво нацитите привличат предателите. Какво обещава Райха, което другите нямат.
Пари? Пари и другите имат достатъчно. Едвали нацистите имат чак толкова голени финансови възможности да купят всичко и всички.
Нацитите обещават роби. Роби в бъдещия Световен Райх(или Нов Райх). Роби за своите служители и агенти като отплата за службата им. Живот на робовладелци. Абсолютна власт над робите от "нисши хора".
Секс робините.
Разбира се сексът тук има основна роля. Още през времето на Хитлер  проститутките на Райха, "белите робини" са една от примамките за власт имащите и служителите. Нацистките специални публични домове обслужвали партийните, военни и държавни служители от високите етажи.
Имало домове и да по-ниските етажи на властта - за средните и по-нисши служители.
Програмата "Деца на Слънцето" е прикрита с благовиден предлог за "подобряване на расата" проституция. Просто това бил предлог да отбират хубави руси добре сложени жени за забавления на елита на СС офицерите. Много от тях били от Полша и други завладени страни, но много жени били вземани принудително и от Германия, хубави германки - жертва на управляващите развратници, така че за робството няма висша и нисша раса. От "висшата раса" са също роби като "нисшата". Има само господари от "елита"  - ръководните нацистки кръгове.
Така проституцията е една от основните примамки и "подкупи" на социализма.
С тази проституция нацистите например са вербували и чуждестраните СС корпуси. Те освен пари получавали и простититутки.
Така че нацистите купуват основно с проститутки - колкото се може повече проститутки. Това предлага Четвъртия Райх на привържениците си.
 





Гласувай:
2



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: universalnoto
Категория: Други
Прочетен: 701030
Постинги: 373
Коментари: 326
Гласове: 231
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930