Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.09.2011 17:19 - Четвъртия Райх - Пипалата на октопода - ЦРУ
Автор: universalnoto Категория: Други   
Прочетен: 1845 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 05.09.2011 17:20


Първото пипало - ЦРУ. След войната масово САЩ вербуват нацисти на служба в секретни звена на ЦРУ. Също и други секретни и не толкова секретни звена на армията и другу американски институции. (Например  във ФБР и др.)
Целите са да ги използват срещу СССР, но срещу "неблагонадежните" елементи в САЩ. Напрактика голяма част от наследството на Третия Райх преминава в САЩ.
Тези секретни нацистки звена са доголяма степен автономни и получват голяма власт и влияние поради характера на своята дейност. Някои от тях стават нещо като държва в държавата.
Извесният проект на ЦРУ  - МК УЛТРА  произлиза от съотвените дейности на нацистите в концлагерите през войната. Промиване на мозъка, майнд-контрол, превръщане на хората в зомбита.
МК-УЛТРА" (MKULTRA) е програма разработена от ЦРУ с цел контрол върху съзнанието. Използвани са химикали и психотропни вещества, влияещи на съзнанието, предимно ЛСД, но също така и барбитурати, амфетамини, хероин, морфин, мескалин, псилоцибин, скополамин, марихуана, алкохол и други.

Програмата е започната в началото на 50-те и продължава до края на 60-те години. За обществото е станала популярна през 1975. Въпреки тогавашните правителствени твърдения, че е прекратена, бивши агенти на ЦРУ предупреждавали в различни интервюта, че експериментите са все още активни.

Изследванията са правени най-често върху военни, затворници, но и цивилни граждани без тяхното знание и съгласие. Най-известният случай е смъртта на военния химик Франк Олсън, на който е дадена голяма доза ЛСД, без той да знае за това. В резултат на силна параноя той се самоубива скачайки през прозореца на тринадесет етажна сграда.

Основни цели на тези експерименти са предизвикване на нервни сривове и параноя сред политици на публични места (след поемане на дрога без тяхно знание), използването на наркотиците при разпити, като средство за безпрепятствено казване на истината, предизвикване на състояние на "не-съпротива" (хипноза, транс) и амнезия в лица, които да се изпозват за различни цели от агентите.

На президентите на САЩ (например е разкрито, че президенските лекари са давали на Джон и Жаклин Кенеди наркотици) и семействата им са давани психоактивни вещества под формата на "лекарства" за да бъдат напрактика контролирани от службите. Така президентите на САЩ до голяма степен са манипулирани от ЦРУ и другите секретни звена, които уж се грижат за сигурността им. Така под предлог, че се грижат за президента службите напрактика го управляват.
А тези служби и звена имат сериозни нацистки връзки.

Смята се че много от атентатите в САЩ са извършени от хора с промити мозъци от МК УЛТРА.

Например лудият неонацист, който стреля срещу Рейгън и за малко не го убива. Лекарите спасяват живота на Рейгън на косъм. Официално твърдение, че искал да впечатли любимата си кинозвезда е смехотворно. Очевино е бил обработен от МК УЛТРА.
Защо искали да убият Рейгън?
Ако за Кенеди е ясно че курсът на помиряване с СССР засяга много интересите на ЦРУ, финансовите кръгове  и радикалните антиконмунисти милиардери(главно петролните магнати от Тексас - тоест кръгът на Рокфелер   и "Череп и кости", в който е и фамилия Буш, а те са тайна нацистка организация), то при Рейгън подобно нещо няма. Рейгън притиска здраво СССР.
Рейгън обаче започва програмата "Звездни войни". Макар че е насочена срещу СССР, тя не се харесва на нацистите, защото космическото въоръжение и лазери могат да послужат за защита срещу нацистките "НЛО" космонавти, които искат да завладеят Земята, когато им се отвори възможност. Така че нацистите имат причина да се опитат да убият Кенеди за да спрат космическото въоръжаване на държавите на земята. Те се боят от всякаво развитие  на космическата технологии.

ЦРУ създава неонацитки движения по цял свят. То работи за нацистите.
Ето например как ЦРУ създава неонацистко мистично движение в Китай.

Фалун Гонг е калка от английското Fallen Angel - паднал ангел.
Нарича се още и Фалунг Дафа - което е алюзия с паднал дева (дева - арийски "светъл" бог - едни от най-почитаните в нацистката мистика). Ясно е , че се асоциират с нацистите и техните "НЛО" космонавти - паднали ангели.
Това е сатанинска секта разпространявана в Китай и е прикрита като будистка.
Това е сатанинско движение създадено и ръководено от западните тайни служби, като част от подривната им дейност срещу Китай.
Прикрития сатанизъм цели да разруши китайското  общество. Това ще доведе до срив на икономиката, държавността и всички до болка познати ни последици от "прехода" който всъщност е завладяване от западния капиталистичесли империализъм.
Фалун Гонг не се бори за свобода, а за поробване на Китай от Запада. А робите на Запада са подлагани на иконимически геноцид(който изпитваме на собсвения си гръб).
Фалун Гонг е прикрита фашистка партия. Техен основен символ не случайно е свастика, същата като нацистката свастика.
Това е техният основен, главен символ - емблемата им.
image
Фалун Гонг е диверсионна операция на ЦРУ, пета колона на империализма.
Фалун Гонг е сатаниско движение и се бори за победа на злото. За разрушаване на всичко добро. То подменя традиционния  будизъм с прикрита сатанинска религия.
Тревожно е и разпространението на тази сатаниска секта в другите страни по света. Докато в комунитически Китай, където се крижат са доброто на хората, забраняват тези сатанисти и западни агенти провокатори, в буржоазнодемократичните държави тези деструктивни елементи, тези разрушители на обществото са оставяни да тровят сънанието на хората и да ги увличат в пътя на разрухата и гибелта.




Гласувай:
2



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: universalnoto
Категория: Други
Прочетен: 701631
Постинги: 373
Коментари: 326
Гласове: 231
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930