Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.08.2011 14:31 - Религиозно-окултни корени на нацизма.
Автор: universalnoto Категория: Други   
Прочетен: 2817 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 23.08.2011 08:53


Първата религиозна расова дискриминация е създадена от индийските арии. Тези завоеватели на Индия създали теорията са добрите светли (санскр. деви, сури) богове и лошите тъмни демони(санскр. асури). Всъщност в старите Веди боговете се делят на две раси светлокосите деви и тъмнокосите асури, но не се делят на добри и лоши по цвета на косите и кожата. така например някой от добрите богове, които по-късно са представени като деви първоначално са асури. Асурите са воински божества. Индра например е първоначално асур. Асури са  Варуна, бог на морето и Митра, бог на слунцето.
Арииците обявили свелокосите и светлокожи са добри и тъмнокожите и тъмнокоси в последствие, когато малобройните завоеватели на Индия започнали да се претопяват в масата на по-тъмното местно население. Тогава жреците се опитали да ограничат претопяването като въвели кастова система и строгото разделение между расите. Тогава и измислят теорията са лошите тъмни и добрите светли богове за да въведат това деление и сред хората. Те искали да опазет господството положение на ариите.

Идеолозите на расизма, а по-късно на националсоциализма се позовават на това расово учение на индийските арийци. Дори заимстват името на арийците за себе си.

Втората религиозна расова идеология е зороастизма. Тук обаче расото делене е в противоположната посока. За добри и богове на светлината са обявени тъмнокосите асури, за лоши и изчадия на мрака са обявени светлокосите деви. Зороастър обявява девите(дайви) за зли демони. От зороастизма са приети в юдаизма и християнството като дяволи(девил).
Тази расова дискриминация има следните причини.
Светлокосите средноазиатски северни ирански племена нападали и грабели южните средноазиатски по-тъмнокоси и мургави ирански племена. Светлите номадите от севера били диви и нецивилизовани варвари склонни към грабеж и насилие.
Земеделците от юга били с по-висока култура, по-цивилизовани и добри.
Така боговете на светлите северняци, девите, били обявени за дяволи, а самите северняци за служители на дяволите. Така в противовес на брамините зороастиците въвели противоположното разделение на расите.

Какви са били древногерманските богове и какви са първите, истинските германци.
Германските племена почитали на първо място Асурите -нем. Аси, Асер, Азер. Те са воинствени божества.
Почитани били и Ваните(германски еквивалент на девите?) В германската митология асури и вани не са делени на добри и лоши, макар че враждували помежду си. Дори вани са едни от най-почитаните богове на старите германци Ньорд с децата му Фрея и Фреир.
За лоши се смятали няколко типа великани  - планиски, ледени и огнени. Йотуни, труси и мюспели. Вериятно това са еквиваленът на световни трите религий и са се появили сравнително късно вмитологията. Езическите жреци обявили за зло чуждите религии, чийто ранни проповедници идвали да ги разпространяват сред германците.
Езическите жреци е боели да не им вземат хлява, както и станало, за това обявили трите големи монотеистично религии и представителите им за зли.
- Йотуните - са юдаизма с неговата свещена планина Сион. Планиски великани.
- Труси, (етруски)  - е древното име на племената от Северна Италия. Вероятно останало и за римляните и Римската империя, а в религиозен смисъл е Римската църква. Те са великани на леда от лед - исе, еис - Исус, тоест християните.
- мюспели - са мюсюлманите. Великаните от огнения, горещия Юг.

Какъв е бил расовия тип на автентичните германци, протогерманците?
Знаем че много от германците не са светлооки и светлокоси. (също и при скандинавците - там се срещат както светлите така и тъмните коси и очи  още в дълбока древност според описанията на съвремениците и имало много тъмнокоси и тъмнокожи)
Русите германци са предимно от източните части на Германия, които са присъедини към Германското кралсто по-късно, едва при Фридрих Брабароса известен със завоеванията си на изток. Така че те първоначно не са били германски племена, а вероятно славянски, които били асимилирани и понемчени. Когато нацистите търсят чистия арийски тим по антропологиски белези го откриват в ... Полша.
Тъй като Прусия става ядрото на по-късна Германия, за чисти германци са смятани прусаците, които обаче са със съмнителна чистота на германската кръв, а са със преобадяващи западнославянски гени.
Фактът че древните германци почитали като главни богове тъмните асури, аси показва недвусмислено расовия им тип.
Първите германски племена били брюнети, които завладявали и поробвали светлокосите негермански племена. Така асимилираните роби обогатили германската кръв и се появили русите германци.
В Индия става точно обратното светлите арии задладяват и поробват по-тъмните индийци. Така постепенно арийците потъмняват.
Произход на германските племена.
Смятало че Асгард(страната на асите, асури) е някъде в Азия. Тъй като главно място в нея заема Валхала, Това може да е древната Балхара. Балхара се намирала в Средна Азия. Възможно е древните германци за са били нейни съседи и да са имали връзка с нея преди да се преселят на Запад и Север.
Балхара се свързва с произхода на зороастизма. Очевидно там почитали асурите.
Вероятно това Средна Азия е първоначалното седалище на боговте аси, асури на древните германци и след преселение се запазили бегли спомени, че боговете живеели някъде там, където е първоначалното поселение на германците. Германския Олимп(Асгард) първоначално бил някъде в Средна Азия.

Нацистите правят следното.
Те смесват старогерманските митове за Аси, Асури с противоположните арийски митове за девите.
Те обявяват за чисти германци, асимилираните  роби славяни.
Всъщност думата славянин е прозвосна на думата роб. Самите славяни е се наричали иначе, венети, венди, а това име им било дадено от византийците.Вероятно защото те служили като източник на роби за по-напредналите във военното дело народи и били поробвани масово от тях.
Така бившите роби на древните германци са обявени от расисти и нацисти за чисти германци и за висша раса .

Расизмът на марксизма.
Карл Маркс е не само комунист, той е и националсоциалист.
„В Централна Европа само германците, унгарците и поляците се броят за носители на прогреса. Останалите трябва да бъдат премахнати. Главната мисия на всички други раси и народи, големи и малки, е да загинат в тази революция.” - Карл Маркс
А сега къде е Хитлер с неговата теза, че славяните са тор за германската раса.
Карл Маркс по отношение на еверите смятал, че те тряба да се еманципират от евреиството и следователно да се интегрират с германците. Самият той е интегриран германец по този начин, тъй като произхожда от покръстени евреи. Юдаизма отрича като атеист. А за евреите смята. че те ще се еманципират(освободят) от еврейството като се еманципират от капитала. С други думи вместо холокост за окончателно решение на еврейския въпрос Маркс предвижда национализация на капитала.
“Да разгледаме действителния, земния евреин – не религиозния евреин, както Бауер – а обикновения евреин. Нека не търсим тайната на евреите в тяхната религия, а да потърсим тайната на религията им в истинския евреин. Каква е светската основа на юдеизма? …Практическа нужда, личен интерес. Каква е светската религия на евреина? Пазарлъкът. Кой е светският му бог? Парите. Много добре! Еманципацията на търгашеството и парите, а следователно и на практическото, действително еврейство, ще бъде еманципацията на нашето време… в края на краищата, еманципацията на евреите е еманципация на човечеството от еврейството.” - Карл Маркс
Пролетарския интернационализъм и Световна комунистическа революция Маркс всъщност наистина смятал да използва за завладяване на света, но не от евреите, както погрешно смятат протовниците му, а от германците - висшата раса. Тук заговор има, но е германски, а не ционистки.
Добре че Хитлер не е познавал добре творчеството на Маркс, щеше да го обяви за велик пророк на националсоциализма.
„Всичко, което знам е, че не съм марксист.”- Карл Маркс 
Хитлер ряпа да яде. Кой е казал, че комунизма пречи на империзлизма, нациомализма и расизма. Та руснаците десетилетия наред прорарваха руския национализъм и империализъм под прикритието на интернационализма. А руснаците бяха винаги най-най и господстваща нация в комунистичския блок. С други думи те успяха да направят това което Маркс не успя, Използваха комунизма да завладяват света.
Това и стана една от причините за разпадането и провала на съветската система и съветския военно-политически лагер. Защото народите от Източна Европа се бореха не срещу комунизма, а срещу руския империализъм. Понеже рунаците ползваха комунизма, те събориха комунизма, което определено беше грешка.

С други думи, ако някой иска да завладява и покорява, не му е нужна мистично-религиозна, расова или друга идеология. Тези работи за са наивници. Хитрите могат да използват всяка добра идея за своя полза. Както руснаците използваха комунизма за покоряване на света. Както САЩ ползват "демокрацията" за да завладяват света.
Официалното обяване на империалистически намерения, расистки планове и други, както правят нацистите, е чиста глупост. Така само мобилизират съпротивата на планираните жертви. Истинските империалисти приспиват съзнанието на поробваните с благи думи и оправдават завладяването с благовидни предлози.
Ние идваме с мир. - Това е редовната фраза на хитрите поробители. Те не са наивници като нацистите да издават с приказки за световно господство, раси  и т.н. - истинските си намерения.




Гласувай:
1



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: universalnoto
Категория: Други
Прочетен: 701498
Постинги: 373
Коментари: 326
Гласове: 231
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930