Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.08.2011 09:21 - Проект Син лъч - що е то?
Автор: universalnoto Категория: Други   
Прочетен: 2763 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 22.08.2011 11:49


"Син лъч" е проект за установяване на Нов световен ред, световна диктатура от фашистки тип като се използват два различни метода. Така има два проеката Син лъч - извънземен и религиозен.
Извънземния - проект включва измислена мнима заплаха от извънземни нашественици, които завладяват Земята. Тогава представящите се като спасители или защитници  заговорници вземат властта и установяват диктатура под предлог на сигурността и борба с "нашественика". Тази схема се използва от крайнодесни фашистки групи. В нея расовия враг(например евреите при нацизма) са заменени от измислени извънземни. Докато нацистите установиха диктатура под предлог, че се борят с евреиския заговор, те ще установят диктат под предлог борба с извънземния заговор.
Този проект "Син лъч" работи активно в момента като се водят активни мероприятия по дезинформация, пропаганда и обработка на масовото сънание. Разпростаняват се измислици за разни несъществуващи извънземни - плеядинци, извънземни гущери и други, които завладяват Земята. Разпространяват се измислени слущай на отвличания, срещи с НЛО. Ползват и халюцинации на психично болни за раздухване на пропагандата за отвличанията и пр.
Също така прикриват реални отвличания от секретни групи на военните и тайните служби като отвличания от извънземни - инсценирани отвличания от извънземни. Те подготвят осъществяването на "Син лъч".
Правят се фалшиви НЛО и се показват на публиката за да убедят обществото в извънземната заплаха.
Този проект Син лъч е в ход. Активно прокарват дезинформазията си по него.

Религиозния "Син лъч" е проект по предстяването на фалшиви месии и божества.
Всъщност те не се решават да предстяват фалшив Исус Христос, тъй като е твърде трудно. Затова се концентрират върхо по-нисшите и лесни за имитация езически божества и месиите на някои религии. 
Така те ще наложат диктатура на база религиозната вяра. Теократична диктатура в името на бога.
Така например този "Син лъч" представя фалшивия Тор-пророк Илия и съотвено фалшив юдейски месия.
Кирил Чуканов е фалшивият Тор, а се предствя за пророк Илия пред евреите. Твърди че бог му говорел(Спокойно, не е шизофреник, а само измамник). Той проповядваше, че Буш е месията на юдеите, който спасява света от ислямската заплаха. Когато Буш загуби изборите почна да говори, че бог е избрал Обама и той е неговия избранник.
Връзките на Чуканов с компании като Лукойл, зад която стои бившето КГБ, не са тайна.
Когато говори от името на бога, говори така, като че ли престола на този "бог"е на Уолстрийт и е Рокфелер или Ротшилд.
Кирил Чуканов. Представя се като свободен енергетик, но неговата  новоизмислена квантова механика се оказа чисто псевдонаучно съчинение.
Връзка на семейството му с Лукойл са налице.
Сергей Чуканов е автомобилен състезател на Лукойл и е финансиран от тази петролна компания.
Това е съмнителна връзка за свободен енергетик, но Кирил Чуканов не е истински свободен енергетик. Той очевидно разпространява измамни теории за свободната енергия с цел да заблуди изтинските свободни енергетици и да насочи търсенията им в погрешна посока. Задачата му е възложена от петролните компании, които му се отплащат за добре свършената работа.

Кирил Чуканов и илюминатите.
В поредното си псевдонаучно съчинение"Великото бедствие" Кирил Чуканов се прави на пророк. В неговите лъжепророчества правят впечатление следните моменти:
1) Исус Христос не е възкръснал и не е истинския Месия. Подобни твърдения са разпорстранени, но Чуканов не спира до тук. Той твърди, че ще се появи Месия от еврейски произход.
2)Ще бъде установен Нов световен ред - буквално това са думите му - Нов Световен Ред. В него няма да има пари и частна собсвеност, но няма да е комунизъм. Естествено че няма да е. Това е НСР на илюминатите, както са го планирали отдавна. Те ще управляват всичко и всичко ще бъде тяхна собственост.
3)Великото Бедствие ще унищожи човеството през 2068г. Дали това е поредната спекулация или пък е част от плана за съкръщаване на "излишното" население "Златния милиард" на комитета 300. Населението на земята ще остане сами 1 милиард.
Изтреблението ще бъде от глад, болести, войни и "огън". Чуканов ги заимства от Библията, но същото се предвижда и в плана за "Златния милиард". Дали просто не се опитва да прикрие и узакони планираното от някои тайни общества масово изтребление.

Чуканов и нацистите.
Сред неонацистите се разпространява мита, че Чуканов е въплъщение на германския бог Тор. Чувал съм нацисти да го твърдят сериозно и са убедени в това.
Чуканов прави опити с кълбовидна мълния уж в опити да получи свободна енергия.
От България е. Валхала. Живял е дълго в Русия.
Още от от отдавна съществува мнението, че Асгард, крепостта на германските богове е някъде в Азия. Вярно че Източна Европа не е Азия, но западноевропейците не правят разлика. Ние сме Близкия Изток по техниите стандарти.
Очевидно някой старателно се е опитал да изгради легендата и да създаде "древногемански бог". Тор е най-могъщия в германската митология.

Прероден бог не е нещо необичайно за идеологията на илюминатите, но е нещо ново за ортодоксалните нацисти.
Обединението на нацисти и илюминати не е изненада. Хитлер се е съюзил със Сталин навремето за да постигне целите си.
Подобен съюз, обаче не вещае нищо добро. Знаем, какво с донесе пактът Рибентроп-Молотов.
Новия Световен Ред иде.
Оста Рим, Вашингтон и Москва Нов Световен Ред ще построи.
Фашизмът иде, не се бойте деца.

Както виждаме и по този проект "Син лъч" се работи активно. Имат си "бог Тор" и "месия Буш".





Тагове:   НЛО,   Илюминати,   фашисти,   син лъч,   нср,


Гласувай:
3



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: universalnoto
Категория: Други
Прочетен: 701042
Постинги: 373
Коментари: 326
Гласове: 231
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930