Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.08.2011 08:58 - военни комадири на космическите сили на космонавтите дошли от бъдешето.
Автор: universalnoto Категория: Други   
Прочетен: 2380 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 20.08.2011 10:18


От комунистическите държави.
  -  генерал Жуков - Жуков е считан за най-изявеният съветски военноначалник през Втората световна война, като заема най-високи военни длъжности - едновременно първи заместник на народния комисар на отбраната на СССР и заместник на върховния главнокомандващ. Командва и фронтовете: Резервен, Ленинградски, Западен (едновременно и главнокомандващ на Западното направление), 1 украински, 1 беларуски. Ръководи защитата на Ленинград, Сталинград и Москва през 1941 г.; започва първото контранастъпление след битката за Москва. Командва решаващите пробиви при Сталинград (1942), Курск (1943).
В бъдещето на СССР(алтернативно време) е възкресен с хрономашина и служи отново на Червената армия на СССР.
Той е от космическия СССР ръководен от Брежнев. Фракция Брежнев.

  -  маршал Ворошилов - известен революционер, военен и политичеки деец на СССР. Сталинист. Той е главнокомандващ въоръжените сили на космическия СССР на Сталин. Фракция Сталин.
Йосиф Сталин е възкресен в бъдещето на СССР(алтернативно време) и поема ръководството на СССР, на сталинистката фракция космонавти.
Сталин е възкъснал! и е космически ръководител. Имат си космонавти, космически кораби, хромомашини и всичко необходимо. Не чакайте милост...
image

  -  вицеадмирал Березин - роден през 1940г. През 1958 постъпва във флота. Службата му започва първо в Тихоокеанския, а после и в Черноморския флот.1985-88г командва военно-морската база на Северния флот при Нова Земя. Бил е всъстава на Държавната комисия за ядрени опити. При неочакван ядрен взрив, доброволно отива да разследва причините.
Той командва Червения астрофлот на космическия СССР на Хрушов. Фракция Хрушчов.

  -  генерал Круков  -това не е истинското му име, а псевдоним даден му от американците, тъй като знакът му е крилат дракон, те го наричат злобно крокодила.
Роден в България, той е един от великите физици на своето време. Открива начините за получване на свободна енергия и изкривяване на континиума, пространството-времето. Така полага основата на космическата  и хроно техниката на бъдещето. Става командир по научно-техническата част на военно-космическите сили(ВКС) на НРБ.
Усвоява особеностите на войната в космоса и става генерал командващ космическите кораби на ВКС на НРБ.

Българите в космоса се нареждат като една от четирите основни сили от комунистическия блок от Източна Европа.

Те се отличват например от комунистическия блок от Далечния Изток по това, че докато космическия Китай разчита на успеха и земния Китай  - икономическа експанзия(при Мао и на военна експанзи, но за щастие на всички се отказаха), космическите фракции на СССР и НРБ разчитат на освободитена оперция на космическата си армия и флот, тъй като земните им държави са победени и покорени от капиталистическия Запад.









Гласувай:
2



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: universalnoto
Категория: Други
Прочетен: 701377
Постинги: 373
Коментари: 326
Гласове: 231
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930