Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.08.2011 15:00 - Какво е отказало тайното нацистко ядро в България от нацизма
Автор: universalnoto Категория: Други   
Прочетен: 1408 Коментари: 2 Гласове:
1



http://universalnoto.blog.bg/drugi/2011/08/16/roliata-na-tainite-nacistki-iadra-v-iztochna-evropa-petata-k.802636
Първо българските космонавти от дошли бъдещето на Тодор Живков са направили малка тайна база близо до ядрото и са сложили един от онези съветски психотронни предаватели, които въздействат върхо емоциите и настроенията на хорта чрез еректромагнитни вълни с определена честота.
Тези психотронни предаватели всъщност не са открити от руснаците, а са откраднати от американците. САЩ има мрежа от психотронни предаватели манипулиращи емоциите на населиението си.Те покриват цялата територия на САЩ и Запада. Това служи за модел на НФ повест "Обитаемия остров" на братя Стругацки.
Тази система е представяна като психотронна защита на Запада от разпространието на симпатии към комунизма и масова популярност  на комунистическите идеи.
Българските космонавти живковисти, обаче използват психотронния предавател за да излъчва позитивни емоции и да повишава комунистическите настроения.
Базата се намира някъде в Балкана около Радовене(село на радостта - а радостта е от излъчването на психотрония предавател)
Другия по-важен и решаващ фактор за промяната на нацисткото ядро в антифашистко е актуалната информация за бъдещето, която нацистите получават от тайното общество на Жълтия дракон, което е разпространено в Северозападна България. Когато разбрали, че Китай, китайския комунизъм ще завладее света и че няма да има нов нацистки Райх, те приели градивна позиция.
Това е прокитайско тайно общество. Всъщност е клон на китайското тайно общество на Жълтия дракон и е пренесено по нашите земи от хуните. То се бори за световно господство на жълтата раса. Обединение на света под егидата на Китай и настъпването на световен мир.
Разновидност на това общество е японското общество на Черния дракон. То е било движеща сила на японския империализъм и милитаризъм мотивирано с идеите са господство на жълтата раса, като висша раса.
Тъй като Тодор Живков бил от Жълтия дракон и Мао разбрал това, той го предложил за президент на световните социалистически щати.

Тодор Живков номиниран за премиер на света
Вече четири години Йосиф Висарионович Сталин не е между живите. Съветските лидери преди няколко месеца вече са го свалили и от пиедестала на неговото безсмъртие.

Шокът за всички соцстрани е толкова голям от новите ветрове, които веят от Кремъл, че на съвещанието официално не се поставя въпросът за сталинизма. В Москва БКП се представлява от Тодор Живков и шефа на кабинета му Милко Балев. Бай Тошо е толкова активен в дискусиите, че веднага прави впечатление на колегите си от соцлагера. Живков е едва 46-годишен, в разцвета на силите си - непрекъснато иска думата за изказвания и показва добър рефлекс на политик. В почивките между заседанията Тато не си губи времето - постоянно се среща с ръководителите на компартиите, равни на неговия ранг. Така утвърждава все още неукрепналия си авторитет на първи секретар на ЦК на БКП, току-що свалил от абсолютната власт предшественика си Вълко Червенков.

Председателят на най-многобройната комунистическа партия в света - китайската, Мао Дзе Дун харесва българският лидер от пръв поглед. На едно от заседанията всемогъщият лидер на социалистически Китай развива своята теза, че е време социалистическата система да обхване територията на целия свят, даже с цената на нова световна война. Председателят Мао не спира дотук -той предлага тези „световни социалистически щати" да се ръководят от планетарно правителство и предлага за негов пръв премиер да бъде избран ...Тодор Живков. Предложението остава в протоколите на съвещанието като куриоз. Но Живков дълго след това в тесен кръг си спомня как високо го е оценил самият Мао Дзе Дун.

http://www.bg-history.info/1029/Todor-Zhivkov-nominiran-za-premier-na-sveta.html

Разбира се Живков е не само най-добрия от събраните тогава социалистически лидери, но и политически удобна фигура, тъй като е в добри отношения с руснаците но и е приемлив за световен премиер от тяхна гледна точка.

Тайното нацисто ядро след отказа си от фашизма главно под влияние на прокитайския "Жълт Дракон" се преименува на "Ромел" по името на известния антифашист фелдмаршал Ервин Ромел от ВСВ участвал в заговор за премахването на Хитлер и сиране на.  Те стават антифашисти и комунисти.








Тагове:   НЛО,   нацисти,   нацизъм,   комунизъм,


Гласувай:
1



1. universalnoto - В обществото на Жълтия дракон е популярно пророчеството
18.08.2011 15:11
"В последните дни че настане всеобща война и всички ще войват.
Тогав на най високата планина че застане девойка(т.е.ККП - партията застанала на Тибет.Девойката е поетичен метафоричен образ на Партията, комунистическата партия.)
Тя ще каже: - Спрете войната! - и те ще спрат.
И жълтата раса ще завладее света."
цитирай
2. universalnoto - От друга страна е известно
18.08.2011 15:17
Крилатия Дракон се разбунтувал срещу Жълтия господар т.е. "Жълтия дракон" и не приел тяхното господство.
За това китайците го нападнали и Крилатия дракон бил принуден с космонавтите си да се изтегли от Земята.
Когато отлетели,те обещали да се върнат някои ден.
Може някой ден това да се случи.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: universalnoto
Категория: Други
Прочетен: 700570
Постинги: 373
Коментари: 326
Гласове: 231
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930