Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.08.2011 14:23 - Ролята на тайните нацистки ядра в Източна Европа - петата колона на Новия Райх
Автор: universalnoto Категория: Други   
Прочетен: 1383 Коментари: 0 Гласове:
1



За тайната мрежа от нацистки ядра внеднедрени в много  страни стана дума тук:
http://universalnoto.blog.bg/drugi/2011/08/12/izpadnalite-v-minaloto-nacisti-sa-syzdali-mreja-ot-centrove-.800498
Тази мрежа например има голямо влияние в америка където "Череп и Кости"(сред тях са хора като Буш, Рокфелер и др.) осигурявата подкрепа за Райха пред ІІ световна война, с днес се опитва да превърни САШ в Четвъртия Райх.
Нацистката мрежа, пета колона, в Русия и бившите съветски република е изиграла решаваща роля за превземането и разрушаването на СССР отвътре. Те разрушват Русия и България. България и българския народ са  осъдени на изтребление - холокостът над българите, планиран и провеждан от нацистките тайни ядра в САЩ и тяхната мрежа в Русия, която използва ресурците на КГБ за този план. Причината за холокоста над българите е спасяването на българсите евреи. За това тайните нацисти като Рокфелер и Ротшилд(не са чай толкова тайни - не е тайна, че са помагали на Хитлер и нацистите), които са внедрени сред елита на евреите, осъждат на смърт пречилите на Холокоста.
Русия е просто предвидена за завладяване от Новия Райх с център САЩ.
Исус Христос предупреждава евреите да се покръстятза да спасят от холокоста, защото все някое от ядрата - зърната, семената на нацизма ще даде плод и това ще Бъде новия Райх.
Притчата за житните зърна.
Mарк 4:3-8
3. слушайте: ето, излезе сеяч да сее;
4. и случи се, когато сееше, едни зърна паднаха край пътя, и долетяха небесните птици и ги изкълваха.
5. Други паднаха на каменисто място, дето нямаше много пръст, и скоро поникнаха, понеже пръстта не беше дълбока;
6. а когато изгря слънце, бидоха попарени и, понеже нямаха корен, изсъхнаха.
7. Други паднаха в тръни, и израснаха тръните, заглушиха семето, и то не даде плод.
8. И други паднаха на добра земя и почнаха да дават плод, който поникна и порасна; и принесоха: едно трийсет, друго шейсет, а трето сто.

Небесните птици(букв.-космическа авиация /лат. авия - птица) са НЛО космонавтите дошли от бъдещето. Те са унижавали нацитките ядра, които откривали.
Тръните са комунизма, хуманизма и др. които задушавали ядрата и ги "превземали" Такова е българското ядро, което е отрекло нацизма и странало комунистическо.
Успешните ядра са в САЩ, Германия и др. ТЕ дали богат плод и все още принасят плодове.

Основното оръжие на нацистките тайни ядра е информацията, Тъй като идвали от бъдещето, те разполагат с информация за него поне до определено време напред.
така например това им осигурява водещо полжение сред руските окултни и тайни общества. С което се обяснява завладяването на Русия отвътре.
Това им осигурява и финансови печалби и успехи(Рокфелер, Ротшилд и др.). Я също и други успехи.

Едно от притесненията на нацистката мрежа е изгубеното българско ядро - Карна - Валкирия. ( от керн ядро или корн - семе, житно зърно). Това е единственото изгубено ядро на нацистите. Така например руският клон на нацистите се притеснява от това и търси причината за неуспеха на първоначалното ядро в България. Притесняват се за лоялността на своята мрежа и ядра, за това те искат да разберат, как българското ядро се е осъзнало и отказало от нацима. Какви са причините. ("Съкровищата на Валкирия."от Сергей Алексеев показва, че има търсения около изгубеното нацистко ядро в България от страна на нацистите от руските ядра.)

Те имат план за възраждане Новия Райх и не искат нещо да им попречи.
Нещо непредвидено.







Тагове:   НЛО,   нацисти,


Гласувай:
1



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: universalnoto
Категория: Други
Прочетен: 700873
Постинги: 373
Коментари: 326
Гласове: 231
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930