Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.07.2011 16:28 - Внимавайте: лъжецентърът в Колъмбъс Охайо разпространява дезинформация
Автор: universalnoto Категория: Други   
Прочетен: 1102 Коментари: 1 Гласове:
1



Това е само трик за заблуда на противника.
Това не е центъра американските илюминати. А и те са само изпълнители на плана на американските космонавти дошли от бъдещето.
Те разпространяват само дезиформация от най различен характер.
Например хванали са няколко български уфолози, водят ги за носа и ги карат да пишат какви ли не глупости в интернет, с които им пълнят главите.
Пълна дезинформация. От кръвни линии(Такова нещо няма, но истинските господари на Америка и света от началото на ХХв. до сен днешен са Рокфелер, а не Ротшилд, които губят водещото си място в световните финанси) до големи гущери маскирани като английската кралица...
Тази дезинформационна помия има една цел да отклони и скрие истината от хората, докато американските империалисти изпълнят плановете си за завладяване на света и играят мръсната си игра.
Колъмбъс е избран за заблуда на противника, тъй като името му напомня на Колоб - колапс(Черна дупка) в центъра на Галактиката, до която са базите на американските космонавти дошли от бъдещето(от същата тази Черна дупка).
Поради изтеклата информация САЩ създават фалшив център, за да отклонят вниманието от звездите и да заблудят противниците си.
Опитват се да скрият, че те(САЩ) стоят зад НЛО и плановете им са за завладяване на Земята. Е, не е тайна, че САЩ искат да завладеят Земята. Тайна са американските НЛО космонавти дошли от бъдещето, а сега вече си имат и секретни НЛО космонавти от настоящето. Искат да скрият, че имат бази в космоса и флоти космически звездни кораби.
Основната цел на САЩ е съперниците му - останалата част от земното население да не тръгне по космически път на развитие и да не тръгне към звездите. САЩ цели да отклони останалите страни от космичeските технологии и да остави САЩ като единствена космическа сила на Земята.
САЩ разпространяват дезинформация за да отклонят и заблудят другите страни и потенциални конкуренти в космоса в една бъдеща  космическа надпревара към звездите.
Това е част от плана на САЩ за завладяване на планетата.
Американски НЛО  са едни от космонавтите дошли от бъдещето в древността чрез Черните дупки и създали космически цивилизации. Тъй като те са от много страни и между силите им има някакво равновесие, паритет, има споразумение, договореност за ненамеса на Земята и запазване нейната неутралност като спорна територия, защото някои от космонавтите се опитват да завладеят Земята.
Сега САЩ насочват усилията си за завладяване на планетата в настоящето и бъдещето.


Тагове:   НЛО,   САЩ,


Гласувай:
1



1. анонимен - САЩ вече не свирят соловата партия.
31.07.2011 16:52
САЩ вече не свирят соловата партия.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: universalnoto
Категория: Други
Прочетен: 701965
Постинги: 373
Коментари: 326
Гласове: 231
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930