Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.07.2011 10:00 - Кой е Бруно Грьонинг и какво е движението му. Нацисти под прикритие.
Автор: universalnoto Категория: Други   
Прочетен: 2912 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 17.07.2011 10:19


В след следвоенна Западна Германия победена, разрушена, бедна, отчаяна, в процес на възстановяване се завръща от съветски плен Бруно Грьонинг.
Той е работил в съветските уранови мини където получава заболяване на щитовидната жлеза. Но е получил и още нещо -станал е екстрасен.
Западните съюзници и местна германска буржоазия се боят бедността, отчаянието и разочароването да не засилят антикапиталистиските настроения сред населелието.
Те се нуждаят от продавач на надежда и го намират. Екстрасенсът лекува и пробюповядва любов и мир. каквото им трябва на тях. Ощевидно Бруно грьонинг сътрудничи на тайните служби и уротява и опива народа с този почти религиозен мистичен опиум на своето учение.
Но става фал. Едно дете умира след "лечението". На Грьонинг е забранено да лекува. Станал излишен за тайните служби, той скоро е ликвидиран(1959). Аутопсията показала, че вътрешностите му са като изгорени - той е една от жертвите на микровълновите душегубки на тайните служби.

С това "службата" на Грьонинг не свършва. Като се успокояват духовете. Германските илюминати империалисти от едрата буржоазия, онези които създадоха нацизма, започват нова типично илюминатска операция.
Проповядват и създават религиозно движение в което Бруно Грьонинг е представе едва ли не като новия Исус. Проповядват, че мъртвия Грьонин помага със силата си и лекува. Докато всъщност използват разпространената японска система Рей Ки.
Това учение типично илюминатско. Създава се нова религия с намерение да замести старите и да подчини света на тяхната власт.
В същото време тези немски илюминати са си останали нацисти, но се прикриват.
Не са доволни, че германските космонавти от бъдещето не са нацисти, ама никак.
Искат нацисти.( И не се зарадваха, когато писах ,че няма нацистки космонавти.)
В движението"Бруно Грьонинг" се крият агенти и има скрита неонацистка шпионска мрежа. Те са пряко свързани с нацистите. Любовта и мира, който проповядват е за заблуда на противника, покрай вярващите в измамата на учението се крият посветените нацисти. Те са си нацистки агенти и нямат нищо общо благозвучните басни, които разказват. Така движението "Бруно Грьонинг" освен за постигане на духовна власт и за набиране на финансов ресурс(като всяка секта събират пари от заблудените) служи за прикритие на дейността и създаването на агентурната им мрежа.
Разбира се едва ли това е единсвената им агентурна мрежа. Това си е основно учение за религиозен контрол. Има си отделно политически партии, други движения, учения и т.н.
Те се ръководят от кръгове прибърженици на нацизма, нацистки тайни общества оцелени след войната сред германската едра буржоазия.





Тагове:   нацисти,   Бруно,   грьонинг,


Гласувай:
2



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: universalnoto
Категория: Други
Прочетен: 701201
Постинги: 373
Коментари: 326
Гласове: 231
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930