Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.07.2011 16:31 - САЩ имат секретна космическа програма за звездни полети и експериментите на САЩ за пътуване във времето. НЛО на САЩ.
Автор: universalnoto Категория: Други   
Прочетен: 2263 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 12.07.2011 16:34


САЩ имат секретна космическа програма за овладяване на космоса.
Те вече имат авангардни космически технологии, тъй като са следили младия Зелински, който открива тези технически възможности за изкривяване на пространство-временния континиум.
http://universalnoto.blog.bg/drugi/2011/07/07/sreshtite-na-amerikancite-s-nlo-oshte-ot-razkritiiata-na-ame.778338
Така че щом той публикува своите разработки в интернет, те ги виждат и използват за нуждите на своята секретна космическа програма. Тъй като програмата е секретна, неудобните технологии не пречат на енергийните монополи.
Освен това САЩ смятат да запазят тази техника само за себе си и да не я споделят с други страни. Така те си осигуряват липса на конкуренция в космоса от страна на земни държави от настоящето и решаващо техническо предимство на Земята в случай на нужда, когато могат да прибегнат до секретната си техника.
Програмата се развива под покровителството на американската армия и включва изграждането на секретен звезден космически  флот.
Отказът от совалките и занемаряването на официалната космическа програма и полети са плод на това. Сега щатите строят тайно космически кораби от ново поколение, с които може да се прелита  по-бързо от светлината и да се лети до други звезди.
В същото време САЩ разпространяват дезинформация за да отклонят и заблудят другите страни и потенциални конкуренти в космоса в една бъдеща  космическа надпревара към звездите.

Американски НЛО  са едни от космонавтите дошли от бъдещето в древността чрез Черните дупки и създали космически цивилизации. Тъй като те са от много страни и между силите им има някакво равновесие, паритет, има споразумение, договореност за ненамеса на Земята и запазване нейната неутралност като спорна територия, защото някои от космонавтите се опитват да завладеят Земята.
НЛО космонавтите на САЩ дошли от бъдещето се опитали да заобиколят тази договореност като оставили в района на Бермудите действащи хрономашини(като част от разбили се космически кораби или друго) за да прехвърлят в миналото хора от бъдещето. Те се надявали че САЩ от нашето време на земята ще открие тези портали във времето и ще ги използва за да завладее Земята в древните времена, като изпрати хора и ВМС през Бермудския портал. Но този план се провалил по едни или други причини.(намеса на други земни и космически сили от бъдещето, износване на машините и свършване на мунициите и горивата на изпадналите от протала в миналото и други причини) Освен това СССР открили Бермудския портал и също започнали да го използват. Така САЩ се видели принудени да затворят портала.
Така програмата за Изпадналите във времето(падналите ангели) била прекратена и се оказала неуспешна.
Сега САЩ насочват усилията си за завладяване на планетата в настоящето и бъдещето.




Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: universalnoto
Категория: Други
Прочетен: 701501
Постинги: 373
Коментари: 326
Гласове: 231
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930