Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.07.2011 14:28 - Още от разкритията на американските военни за НЛО.
Автор: universalnoto Категория: Други   
Прочетен: 853 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 06.07.2011 08:59


C&C e ръководена от американските военни. Сещате се - ползват я с пропагандна цел.
Българската следа в Red Alert:
В Red Alert 2 в съветските мисии играча играе с българската армия като част от социалистическия лагер и съюзник на СССР.
Това показва българския произход на лейтенант София(играна от Aleksandra Kaniak) The Soviet Commander"s advisor of Bulgarian descent
Предполага се българската армия изпълнява мисиите като част от съюзната Червена армия.
Макар в играта да няма отделна съветска армия българи. Тук те са явно като част от съветската.
В Red Alert 3 се предполага, че от български произход е генерал Крюков. Тъй като играта започва след края на събитията в Red Alert 2 Yuri"s revenge, след победата на съюзниците. Премиерът на СССР Романов е паднал. Предполага се, че генерал Крюков е генералът, който беше играча в Red Alert 2 - българския генерал. Той се появява като команващ армията на СССР, какъвто е в Red Alert 2 Yuri"s revenge.
Предполага се, че след като се върна назад във времето в Red Alert 2 Yuri"s revenge за да разгроми Юри, той е срещнал самия себе си, но по-млад.
Това трябва да е д-р Григор Зелински, чието име се тълкува като Крюков Младши - Крюков(Григор) Зеления, младия.
Самото име Крюков идва от немското krieger - воин. Григор е производно от Крюков, но тъй като младия Крюков е учен, а не воин, името е леко изменено на Григор от Kригер - Крюков за да сочи връзката, че двамата са един и същи човек, но и разликата, че времето е направило единия учен, а други воин.
Поради промените предизвикани от връщането на генерала във времето, вероятно младия Крюков става учен. Докато стария е генерал.
Димирий Романов - съветския премиер в втората Ред Алерт е хипотеза на американските военни, които били озадачени от ролята на българите в Галактическия съюз (космическия съветски съюз) на космонавтите от бъдещето.
Тъй като Димитрий Романов е живял като белоемигрант в България, говори български и е приятел на българите, те отдават ролята на българите на него.
На този етап на САЩ не е известно, че космическите и хроно технологии са българско откритие(на Кукулкан)
В третата Ред Алерт това вече им става известно.
Има още нещо в третата Ред Алерт. Там пилотите от народните ВВС (респективно космонавтите) казваха, че са на Романов. Това намеква, че промяната на времето на Земята не засяга космоса и космонавтите.(Тъй като те са вече са материализирани от Черните дупки и няма значение дали техния вариант на времето/бъдещето се реализира или не/развива се по друг начин/) В Red Alert 2 Yuri"s revenge Романовския СССР овлада космоса. Американските военни признават и в двете версии на играта 2 и 3 че СССР(Галактическия съюз) има превъзходство в космоса.
Освен това заминаването, бягството на премиера в началото на Ред Алерт 3 вероятно е заминал в космоса. В играта по-късно и Черденко(Кадафи?) се опитваше да направи същото.
Това намеква, че космонавтите не са свързани със земния СССР и че Черденковците нямат космонавти, космонавтите са от Романовския, тоест българския СССР.






Гласувай:
1



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: universalnoto
Категория: Други
Прочетен: 698593
Постинги: 373
Коментари: 326
Гласове: 231
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031