Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.06.2011 10:27 - Илюминатите са създадени от китайските агенти за саботиране на Европейската цивилизация
Автор: universalnoto Категория: Други   
Прочетен: 1711 Коментари: 0 Гласове:
1



Китайските НЛО космонавти от бъдещето са създали илюминатите и масоните за да деморализират европейската цивилизация.
Те са създадени с цел да разлоложат Европейската цивилизация. Разложението е с цел европейците и Запада да се са самоизядат и саморазрушат.(И Китай да завладее света)
Покварата, която те носят, засяга предимно управлявящите кръгове и  постепенно подкопаване и самоунищожение на европейската цивилизация.
Целта е да се обърнат управляващите против собствените си народи, срещу собствените си държави, срещу техния интерес като се подклажда техния хиперегоизъм.
Така те се превръщат в зверове, които изяждат и разрушават собствените си страни.
Илюминатите поквариха не само капитализма, но и комунизма в СССР, където илюминатите се намешаха в Октомврийската революция и поквариха комунизма от самото начало. Точно тяхната поквара съсипа и унищожи комунизма.
Илюминатите разпространяват потивонародни и противодържавни идеи, които са хитро облечени в камуфлажа на идеи за господство, но крайния резултат от това е разруха на обществото държавата и цялата система.

Ционизмът също е разновидност на илюминатите. Той също са създаден и направляван хитро от китайските агенти. Дори им е било известно, че накрая Китай (Цин, Чайна) ще завладее света, но китайските агенти хитроумно кръстили хълм край Йерусалим Цион и ги заблудили, че става дума за тях. Но защо ще се казва, че Цион ще завладее света, а не Йерусалим или Израел(Юдея). Все едно да кажем Витоша вместо София или България, българите. Това заместване на столицата или станата/народа с хълма Цион (Цион дори не хълма на храма) не е логично и определено става дума за измама. За прикриване  на стари предания, които разкривали бъдещето - господството на Китай-Цин и заблуда на ционистите.
Така ционистите също като илюминатите се превръщат в оръжие на китайския империализъм, което разрушава Европейската цивилизация отвътре. Ционистите не разбират, че режат клона на който седят. Те се изтигат благодарение на европейската цивилизация. Ако искат могат да идат да си опитат късмета при китайците. Там не могат да прогресират. Като рушат европейската цивилизация, като е деморализират и покваряват, като водят своята разрушителна политика те разрушват основите на собсвеното си благополучие . А и китайските агенти хитро са подлъгали евреите, защото те са малък и слаб народ, разпръснат. Така че те на могат реално да се превърнат в световна сила, която да конкурира и заплашва Китай, като Америка, Русия, Франция, Германия, Англия и т.н.
Ционистите могат само да разяждат Европейската цивилизация отвътре, но сами не могат да станат сила, която да застраши китайското предстоящо господство.
Те намат собствена голяма държава, Велика сила, която да се наложи като истински лидер. Те могат само да подкопават държавите в които са намерили прием и убежище, свобода  и възможности на реализация и издигане в обществото.
Така че китайските агенти са били много хитри при съждаването на Ционизма именно сред евреите, а не сред друга нация. Ционистите обаще не са достатъчно хитри и сами рушат основата на собственото си благополучие, както хитро са ги потикнали китайските агенти.
Така те - илюминатите, масоните, ционистите и др. строят пътя на Китай към световното господство.
image


Тагове:   Китай,   НЛО,   масони,   Илюминати,


Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: universalnoto
Категория: Други
Прочетен: 702181
Постинги: 373
Коментари: 326
Гласове: 231
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930