Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.06.2011 11:34 - Галактическия Съюз
Автор: universalnoto Категория: Други   
Прочетен: 1215 Коментари: 0 Гласове:
1



Галактическия съюз се съдавава в бъдещето, когато Китай е завладял света. Той е зъдаден от европейците, които възстанали срещу расовата дискриминация от китайска страна. Китай смачкал Европейската цивилизация.
При създаването на системата на Съюза се използвали японски принципи за могат да станат равностойни на китайците. За съжаление разлаганата идеологически от китайската агентура европейска култура не е създала равностойни принципи на Изтока.
Така на белия човек му липсват градивни принципи като източнните.
Така за да устоят на китай Съюзът стъпил на на основата на японските принципи.
Комунистическа система.
Съюзът не можел да отговори на предизвикателствата на бъдещето и на китайската мощ със по-лошо организирана система и строй. За това се налага използването възможностите на комунистиската система. Самите китайци са оценили предимството и и я използват за да се развият, превърнат в най-великата държава световна сила и да завладеят света. Завладяват го с оръжията  на капиталистическия империализъм и неоколониализъм - икономически. Завладяват пазарите, завладяват икономиката и финансите. След време световната икономика и политика съответно няма се диктува от Ню Йорк и Вашингтон, а от Пекин и Шанхай.
Китай господствал над целия свят в бъдещето. Съюзът създал новата система за да се  не станат роби китайците. Както сега, някои са роби на САЩ.

Космосът.
Галактическия Съюз започнал овладяване космоса. Китаците също.
Те имали техника за полети до други звезди по-бързо от светлината.

Преходът в миналото.
Черните дупки били използвани за изпращане на космиски кораби и космонавти в миналото далеч назад във времето.
Целта на китайските космонавти била да завладеят Земята още в миналото и да ликвидират предварително Галактиския съюз, единствените непокорни, коиот не се преклонили пред тяхната власт и не се оставили да бъдат поробени от китайските деспоти.
Срещу деспотизма на китайските властници били и самите китайци - обикновения народ, който страдал под тиранията и игото на деспотите на китайската система. Точно за това и китайските деспоти се стремели всячески да унищожат системата на Галактическия съюз, която се харесвала на китайския народ повече от деспотичната китайска система и самите китайци такава.
Деспотите искали да изкоренят всяко непокорство.
Галактиския съюз разбрал намеренията на китайските деспоти и пратил в също кораби и хора в миналото.
Така земята била спасена от завладяване и китайците космонавти били принудени да се крият в базите си под земята и да сеотеглят в космиските си поселища. И да д Не успели обаче от Галактическия съюз да победят и освободят Земята от деспотите окончателно. Войната с китайските деспоти  ги принудила да се изтеглят в космоса.
Китайците са запазили бази и присътвие на Земята, макар в космоса да печели превъзходство Съюза.
Те живеят и днес в космоса и в подземните бази. Все още воюват. Това са космонавти, не като изпадналите американци  минали през портала отворен на земята от китайците космонавти с цел да се провалят другите си конкуренти като СССР. Срещу тях изобщо Китай не биха станали световен господар.
А след победата на Галактиския съюз над космическите сили на китайските деспоти те нямали друг шанс за завладяване света освен, като пазат статуквото дикато земния Китай от миналото стигне до върховете на световното господство и завладее сам света, те всячески се опитват да му помагат и да отстранят всички препятствия и съперници по пътя му. Тактиката разделяй и владей винаги е е била успешна за империалистите.

Бъдещето.
Разбира се, ще се реализира китайския вариант. Китайските деспоти ще завладеят света, ако преди това космонавтите на Галактиския съюз не дойдат да ни освободят от капана на империалистите. Разбира се войната с китайците космонавти от бъдешето е трудна и дали ще смогнат навреме не е ясно. Разбира се те ще ни освободят и после, но един господстващ на Земята Китай би имал повече сила и тогава освобождението ще бъде по-трудно.
Така че трябва да побързат. Иначе ще стане още по-трудно и Китай ще бъде по-силен.





Гласувай:
2



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: universalnoto
Категория: Други
Прочетен: 700898
Постинги: 373
Коментари: 326
Гласове: 231
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930