Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.06.2011 08:49 - Дейвид Уингроув и кой кой е е в откровението на Посветения "Чун Куо". НЛО космонавти от бъдешето. Слънцето на Митра. Кръвната линия на нацистите.
Автор: universalnoto Категория: Други   
Прочетен: 2530 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 01.06.2011 10:06


Давид Ванков, както би трябвало да се нарича правилно. Името издава произход от Източна Европа. По всяка вероятност Д. Уингроув е от йоанитската кръвна линия. Това обяснява неговата посветеност.
Тайното послание в поредицата Чун Куо. http://universalnoto.blog.bg/drugi/2011/05/29/chun-kuo-otkrovenieto-na-edin-posveten-za-bydeshteto.755376
В този пост е разгледано, кой е Градът и кой командва парада.
Сега ще се занимаем по подробно с отделните герои в поредицата.
Дисперсионисти - политическа фракция, опозиция на господарите на Чун Куо на Китай и Новия Сион - Градът. Дисперсионистите искат овладяване на космоса, колонизация, свобода за хората. Става дума за междузвездни полети, истинско обладяване на космоса.
Сорен Бердичев е лидерът на Дисперсионистите. Той е алегоричен образ на Съветсрия съюз, съветския мечок. Компанията Сим Фик - фабриката за илюзии е СССР и съветския блок. Разбира се комунизмът не е илюзия, но Дейвид Уингроув работи за Запада и представя неговата гледна точка.
Едмънт Уайт - Едмунт или Адамант - стгр. Стомана. Това е Сталин. Очевидно Дейвид Уингроув споделя заблудата относно космонавта от бъдещето Никола Тесла, който е бъркан със Сталин заради мустаците си. Зад тази заблуда стоят китайските космонавти от бъдещето, които разпространяват дезинформация след прогонването на "драконите" от Земята в космоса.
Това потвърждава че Дейвид Уингроув е от Изпадналите, но е разбрал някои неща като за Китай, планът им за световно господство, агентурата им от масони и прочие.
Едмънт Уайт е жертван за да се спасят Диспесионистите. Това е официалното отричане на Сталин от СССР.
Леман - Ленин(?) Ленинизмът
Де Вор - това е  Крилатия дракон. На едно място Уингроув нарича новата раса воини създадена от Де Вор "зъбите на дракона".
Де Вор означава Воинът. Това е основният борец срещу Чун Куо, борец за свобода на хората. Крилатия дракон - Де Вор е и космонавт. Неговата основна база е в космоса.
Като Изпаднал обаче Уингроув смята, че базите им са в близкия космос - Марс. Не знае, че Крилатия дракон и Тесла не са от Изпадналите, а са истински астронавти дошли от бъдещето. Все пак Уингроув научва нещо и за това. но тук се заблуждава като смята Де Вор за извънземен.
Другите заблуди на Уингроув:
 - Уингроув като Изпаднал не знае за времевите технологии. Не знае, че безсмъртието и вечната младост не са фикция, а реалност. Не знае, че има възкресение. Това обяснява грехката му относно копията. Изпадналите посветени при срешите с НЛО виждали между космонавтите от бъдешето двойници на познати им личности. Те погрешно смятали че това са изкуствено създадени копия. Не знаят, че това са същите хора, но удвоени във времето.
С това се поставя въпросът и за заблудата относно новата раса. Няма Наследници, двойници на хората, това са самите хора. Което означава че Драконите не разчитат и не създават нова раса. Това са просто хора. Само че като астронавти използват технологии за сондиране на пространството и времето.
  - Образът на Ким също е рожба на подобна заблуда.
Преданията разказва че Крилатия дракон Кецалкоатъл облича генералската униформа с всичките й украшения след като е нападнат от събратята си (китайските дракони) които се опитвали да поробят него и останалите хора, да завладеят света. Преди това не е бил военен. Бил е учен. Като такъв е смятан за покровител на науките и познанието. Един учен при необходимост може да стане командир, обратното не винаги е възможно.
Не бива да забравяме, че като учен Кецалкоатъл се сблъскал с Декрета на танговете(китайците) ограничващ  науката и техниката. Така че напълно закономерно той става борец за Промяна.
Кецалкоатъл е Ким.
Впрочем името Ким показва че информацията за него Посветените като Уингроув са намерили от Китай, тъй като името е китайско произношение на името на Кецалкоатъл. Разузнаването им е ровило, но не достатъчно надълбоко.
Описанието на Ким в книгата обаче показва, че подобно на много други Уингроув и неговите Изпаднали Посветени са измамени от фалишивия Ким - агентът Чукундур на кръвните линии изпратен за заблуда на дисперсионистите. Целта на тази измама е дисперсионистите да не получат технологии за звездни полети и други, онова което китайците не искат да се случи за да завладеят спокойно планетата. След падането на СССР - съветските диспесионисти, Ким -Чукундура е пратен в Америка при американски дисперсионисти за да заблуждава и тях.
 - Файлът "Аристотел" - всъщност файлът е "Демокрит". Демокрит се счита за родоначалник на съвременната наука. Митра е митологогичното му название умалително от Демокрит.
Непобедимото Слънце е науката.(Напред, науката е слънце) Това издава българската следа в митраизма, Религиозно-философска система и тайно учение от Средна Азия - прародината на българите.
Идеята е че науката ще победи китайския заговор и ще освободи човечеството. Науката ще възкреси мъртвите и ще спаси хората, ще създаде истинския рай.
Митраизмът е религиозно-филосовска система противопоставена на мистицизма на будизма. Основава се на филосовията на Демокрит, че с помощтта на философията човек постига освобоздаване от страстите и страховете.
Победата на Митра(Демокрит) над бика, символ на желанията и страстите, става с помощта на мъдростта и познанието(символизирани от змията), на верността(символизирана от кучето) и на себеотрицането, презрението към живота(символизирани от скорпиона).
image
Линията на Митра е науката. Тя е надеждата на човечеството. Непобедимото слънце е самата наука.
Науката ще победи заблудителните религиозни и окултни учения разпостранявани от киайските агенти с цел да объркат човечеството и да спрат развитието му за да може Китай да го завладее.
С Митра няма нищо общо нацистката кръвна линия ""Деца на Слънцето", която се опитват да ни пробутат. Те са изпаднали от портала на Бермудския триъгълник преди китайците предвидливо да го затворят. САЩ пратили пленените през Втората световна нацистки "Деца на Слънцето" ,вероятно с още нацисти минали на американска служба, в миналото за да се борят срещу бъдещето на комунизма, на СССР. Те изграждат мрежа и кръвни линии. Тези кръвни линии са вербувани и ръководени от китайците.
Всъщност и САЩ се управлява от китайски агенти каквито са масоните и ционстите, но повечето дори не знаят дори, за кого работят, тъй като не знаят кои са истинските им ръководители. Това е известно само на високопоставените в йерархията им.
Колкото до самата кръвна линия на нацистите, тя внедрена да осъщесвява всъшност китайска политика. Генетичния анализ показва, че майките им са били от Полша. За програмата "Деца на Слънцето" нацистите събират полякини с "арийски расови белези" и ги принуждават да раждат деца от СС офицери. Децата са вземани от майките и отглеждани като бъдеща "чиста арийска раса".
Особените зелени очи на дявола, на вещиците според поверието всъщност за очите на кръвната линия, на нефилимите - потомците на Изпадналите. Това обаче е срещан в Полша рецесивен белег, а не германски. Близкородствените бракове в кръвната линия за да пазят чистотата на кръвта й изкарват рецесивните белези наяве.
Тяхната цел е заблудят всички за да могат китайците да завладеят света. Те заблуждават дори другите нацисти, които им вярват и не знаят, че осъществяват големия империалистически план на китайците.





Гласувай:
1



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: universalnoto
Категория: Други
Прочетен: 701216
Постинги: 373
Коментари: 326
Гласове: 231
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930