Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.05.2011 11:26 - ЦРУ е зад атентата срещу папата. Агджа е бил техен агент.
Автор: universalnoto Категория: Други   
Прочетен: 1404 Коментари: 0 Гласове:
2



http://universalnoto.blog.bg/drugi/2011/05/14/vatikanski-kiuchek-papa-ioan-pavel-ali-agdja-i-40-sledi.747006
Освен това има и друга следа водеща към ЦРУ.
Агджа наистина е бил обучаван за терорист в сирийски терористичен лагер от български инструктури.
После обаче членува в Сивите вълци - крайнодясна и антикомунистическа националистическа турска организация. Тя е подържана от ЦРУ като част от глобалната му политика за сдържане на комунизма.
Пак по тази политика ЦРУ помага на муджахидините в Афганистан и на Осама, когото обучават за терорист срещу съветската армия.
Агджа убива турски журналист защитаващ правата на кюрдското малцинство. А именно кюрдите са поддържани от България и съветския лагер. Кюрдската работническа партия и  кюрдите получават помощ от България и българските служби. Получават оръжие и обучение за да се борят срещу Турция. Това е част от Студената война.
Очевидно Агджа не работи за българите, я срещу тях.
След бягството си от затвовора, вероятно организирано от ЦРУ и турските служби за да го превърнат и използват като свои агент, Агджа с фалшиви документи на индиец посещава многократно България. Индия е приятелска страна на България по това време, така че не е привличал подозрения.
Какво прави Агджа в България. Шпионира. Това е обичайно за студената война. Те пращаха шпиони при нас, ние при тях.
По това време се мъди Възродителния процес. Имената, републики, нелегални турски организации за съпротива и терористични групи. Горяни и взривени влакове. Турски бойни кораби пред нашия бряг.
ЦРУ и турските служби активно подпомагат турската съпротива срещу Възродителния процес. Подбуждат и организират революция и тероризъм. Помагат на нелегалните движения. Това си е част от Студената война.
Чудно ли е тогава присътвието на агент и опитен терорист като Агджа. Неговите посещения вероятно са част от операции на ЦРУ.
Тази връзка на Агджа с ЦРУ, обаче доказва, че атентатът е дело на ЦРУ като част от план за предизвикване на революция и бунтове в Полша срещу Съветския съюз. Планирано е, че за атентата ще бъде заподозрени СССР и съветския лагер. Тъй като папата помага на полската опозиция.
Планираният взрив на недоволство, обаче не става. Набедена обаче е България, която е дясната ръка на СССР. Удобството идва от самия Агджа с българските си връзки, които се оказват удобни да се прехвърли вината върху българите.
И така от вероломния заговор на ЦРУ да бъде принесен папата в жертва за полска антисъветска революция страдаме единствено ние. Защото дори 30 години по-късно българската следа се раздухва отново и отново, само от страх да не се разкрие ролята на ЦРУ и САЩ в това. Да се разкрият непочтените методи на Студената война, което пък би поставило под въпрос етичното превъзходство на САЩ над СССР, империята на злото. Та какво ще кажат тогава за добрата демократична Америка, която убива папи само за да осъществи политическите си амбиции.






Гласувай:
2



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: universalnoto
Категория: Други
Прочетен: 698633
Постинги: 373
Коментари: 326
Гласове: 231
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031