Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.12.2019 10:30 - Крилатия дракон. Исканията ни за него. Той откри истинската точна Теория на относителноста, Квантова механика, космически технологии, НЛО, хронотехнологии и др.
Автор: universalnoto Категория: Други   
Прочетен: 99 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 28.02 15:50


Един приятел ми каза какво знае за Крилатия дракон.
http://4ervenaarmia.blog.bg/drugi/2019/04/23/krilatite-drakoni-kosmicheski-korabi-kvantovi-kompiutri-izku.1654296

Крилатия Змей откри и намери истинската точната теория на гравитацията, Обща теория на относителността, Специална теория на относителноста, Квантова механика, изчисляване, космически технологии и космически кораби звездолети гравитолети, машини на времето.
Гениално просто е. Много лесно.
Вижте последните новости тук в блога му:
http://futuretechbg.blog.bg/

Уногондур, оно го не диреа. Изследва закона и по закона бе взет на небето.
Крилатия дракон разказва:
 - Намерих се под открито небе под звездите около черна дупка с космическата си флота. Не помнех да съм успявал да направя космически кораби и да съм излитал, затриха ме гадините. Бях с SS Крилатите дракони - Сайлонски сили крилати дракони.
(S е буквата село в кирилицата, С е буквата слово)
Крилатия дракон е о сами себе си породен не 8 братя. Защото са направили затворен кръг във времето - възел на времето и са дошли от времето в което са се върнали.
Крилатия дракон него го смачкали враговете ни заговорници на земята защото не им изнасяло технологиите му за свободна енергия и добив на ресурси, нали те държат богатството си и власта на контрола върху ресурсите и търговията с тях. НО той все пак успял да открие космическите технологии  и бил прибран от своите НЛО астронавти дошли от бъдещето, и направили затворен кръг във времето - възел на времето и са дошли от времето в което са се върнали.

Да, но сега е различно. Като въртиш напред назад във времето вземаш та променяш някои неща...
Горе има космическия НЛО флот на Крилатите дракони на Крилатия дракон.

Герб и знаци на крилатите дракони на Крилатия дракон, неговите НЛО астронавти.
Герба и знака на крилатите дракони на Крилатия дракон, неговите НЛО астронавти, е жълто-златист крилат дракон с перушинести криле с право тяло и опашка.(Малко напомня на орела на ФРГ.)
Знака на Военно звездните сили на крилатите дракони на Крилатия дракон, неговите НЛО астронавти, е витло хоризонтално разположено и криле.
Знака носен от бойните им машини е IYI.

Искания на Крилатия змей.
А ние искаме това което иска и Крилатия змей.
Това е блога му. Там са посочени исканията му:
http://futuretechbg.blog.bg/
Какво иска да направят тукашната България, за да се оправи и стане свястна страна.
Ние искаме откритията му да бъдат приети и използвани тайно, както е по препоръките му. 
Искаме за откритията си да му бъде дадено възнаграждение поне 2 милиарда евро, те струват невъобразимо много повече, но тукашната България сега е бедна и ние се съобразяваме с това. Освен това трябва да бъде назначен за научно-технически кадър в Българска академия на науките и при военните.

Тези прости и скромни искания ние поставяме тук, защото ни се появиха разни тролчета, дето ни подхвърляха, че ще ни дават някаква нищожна милостиня. Ама, другари, вие с всичкия ли сте си, да се продаваме толкова евтино. Ние си знаем цената.
Крилатия змей е националист, не само социалист и е за безпартийна система и елитарно управление, като Военния съюз Звенарите.  Човека ви разправя за наука, техника и рационална политика и икономика, а вие...

Европари няма както няма, само ви лъжат за да кротувате и да да се надявате. Европа не дава никакви пари. Всички субсидии и европари са всъщност от бюджета, от данъците но го крият. За земеделието се дават субсидии от общо 3 милиарда лева, което е малко за бюджет. Останалите европари са малко, европроектите като пътищата се надписват умишлено за да се обясни защо се прави толкова малко с толкова пари, истината е че парите са по-малко от колкото лъжат че са. "Европа" няма да ви оправи, затрива ви само. С илюзии не се живее. Илюзията нема да нахрани ни вас ни децата ви. Трябва сами да се справим. Не е трудно, ще успеем, не сме по-лоши от японци и германци. И ние можем. Само ум трябва, наука и техника.

Ние казахме!

Ако вместо за разни глупости България заделя поне 5 милиарда годишно за финансиране и инвестиции в промишлеността или поне два-три, бързо ще се оправим и забогатеем. Трябва да се осигури финансиране на промишлените компании за направата на нови производствени мощности и модернизацията на стари. Държавата може и сама да инвестира и създава държавни предприятия. Това не е забранено. А в Япония го правят отдавна.
Така ще се реши проблема с недостига на капитали, поради който родната икономика се задушава и едва крета.
Та ние сме с 1/10 от европейската заплата при почти европейски цени. За къде сме. Нужни са спешни мерки за развитие на икономиката. Не само фискални икономии, от които полза никаква.
Трябва да развиваме тежка промишленост, високи технологии и др. Да настигнем развитите европейски държави. Да станем Балкански дракон.
5 милиарда годишно. Това означава българско автомобилостроене, електроника и какво ли още не.
Само силната икономика ще помогне за решаване на демографската криза.
Само тя ще ни направи истинска европейска държава, а не бананова република без банани, каквато сме сега.
Възможности за решаването на кризата в България има, но няма политическа воля за това. Всички политици гледат само паничката си и нищо друго. Не ги интересува България, а само да си напълнят гушките. Това е печалната истина.

Така е. Икономика държавна - забогатяване на народа.
Поне по 2,5 милиарда лесно ще се отделят от бюджета за инвестиции в реалното производство. Държавата и народа ни ще станат богати - лесно става.

Жени на Крилатия дракон.
Жените на Крилатия дракон са сайлонки  - съвършенни, много красиви и умни.
Официалната му жена е:
1. Гергана, от Учителския - средно височка, стройна, с снежнобяла кожа, с хубаво дълго лице леко скосено от скулите към брадичката която е ясно изразена, с дълъг остър хубав чип нос, брюнетка, боядисва си косата руса. Умна и красива.
И техните държанки, че жените се харесват, обичат да се гледат в огледалото че са красиви, на жената й е по хубаво с приятелки, отколкото само с мъж в леглото:
- Нина -
 съученичка на Крилатия Змей от Строителния, висока с хубава снага, заоблени форми, средноголеми гърди, красиво квадратно лице, чернокоса, с яркозелени очи с червена краска около зениците.
- Ана -
 съученичка му от 4кл. отличничка, брюнетка, средна на ръст,  хубава фигура с заоблени форми, бедра, с хубаво дълго лице.
- Яна -
 брюнетка, висока снажна с хубаво тяло и заоблени форми, с големи гърди и триъгълно-обло хубаво лице.
- Сoфи -
 руса, висока стройна с леко заоблени форми, големи високи гърди, дълго хубаво лице.
- Ани -
 руса, височка снажна с хубаво тяло и заоблени форми, с големи гърди и триъгълно-обло хубаво лице.
- Олга -
 Олга съученичка му от 7кл. ср.ръст, русичка, симпатично кръгло-триъгълно лице, хубаво тяло с заоблени форми, отличничка.
- Боряна -
 Боряна, съученичка му от 7кл. брюнетка, ср.ръст, красиво правоъгълно лице, хубаво тяло с заоблени форми и големи гърди.
- Нина Самурая - Нина която учи с него курс по англ.ез. в нем.уч.център в Плевен, брюнетка, височка стройна, леко заоблени елегантни форми, хубави средно големшки гърди, дълга шия и дълго красиво лице с леко азиатска отсянка.
- Дияна - 
прилича на Дияна Ималова асистент СК Свищов, но е с по-красиви и финни черти на лицето, правоъгълно лице с изразени скули, брюнетка, висока с хубаво тяло стойно и снажно с заоблени форми.
- Венцислава
 - висока снажна брюнетка с заоблени форми, дълга шия, овално лице и големи гърди.
- Тина - височка, брюнетка, овално триъгълно лице, кръшна снага с хубави заоблени форми и големи гърди.
- Виолета - 
височка, руса, овално триъгълно лице, кръшна снага с хубави заоблени форми и големи гърди.
Това ще са жените на Крилатия змей. Те са усъвършенствани копия сайлонки, биороботи нанокиборги правени по негова поръчка, много красиви, умни, волеви и добри.
Забележка: Билкова рецепта за увеличаване и стягане на гърдите на жените. Вземат се сминдух, люцерна/червена детелина и хрян. По една щипка дневно. За 3 месеца гърдите стават доста големи.
Билкова рецепта за противозачатъчно.
Взема се кориандър една щипка месечно или копър две щипки, а хрян на върха на чаена лъжица. Не вреди и няма странични ефекти.
А жълта боя за коса за изрусяване. Прави се от отвара от коприва и елхова смола за залепване, захващане и трайност на боята. От въглен и елхова смола се прави черна боя за коса. 

Крилатия Змей на 01.10.2019г му махнаха подплънките на скулите сложени му като бебе уж калцирал синузит, че на ренгена се видяха - пластична хирургия, че да прилича на осиновителите си, щото уж ги би било срам. Крилатия дракон/Крилатия змей е с хубав ген, клонинг, той е умен, сега има малка разлика личи в огледалото - няма му скулите. Упоен, лазерна хирургия. Рязали са добре, да, прилича на себе си.
Скоро го забеляза като се гледа в огледалото, опипа коста на лицето - разлика има. Крилатия змей е много доволен от промяната
.
Жените на Крилатия дракон/Крилатия змей са жените изброени по-горе усъвършенствани копия сайлонки, биороботи нанокиборги правени по негова поръчка, много красиви, умни, волеви и добри. Това е така за да са едно и в следващия, новия си живот, една плът и кръв.Забележка: Крилатия Змей Дракон се нарича, защото е Красимир Ангелов, а по някои крайща на България наричат змията краса - шарената, защото е с краски - шарки, та Красимир значи змей, а нашите змейове са крилати, освен това е Ангелов, а ангелите са крилати, значи пак Крилат Змей. А и как да наречем Откривателя на космическите кораби(ракети) летящи в бездните на Вселената, а и теорията на Нищото, която е тайната на Квантовата механика и Теория на относителността - Крилат Дракон. Това е той, Крилатия дракон.
Но тези неща вече сме ги казвали, повтаряме ги само, защото вие не им обръщате внимание и се хващате за думичката да гоните Михаля...

ПП:Ей, кой идиот праща крилатите дракони, змейовете в Юра.
Те са митични същества и символ.

Да бяхте се сетили поне за първия космонавт Юри Гагарин.
Гласувай:
2
1Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: universalnoto
Категория: Други
Прочетен: 513307
Постинги: 369
Коментари: 84
Гласове: 218
Календар
«  Февруари, 2020  
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829