Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.09.2017 08:07 - Председателя на общ.съвет на Септември от ГЕРБ Лазар Влайков лично и предумишлено застрелял кръчмар от с.Виноградец, Пазарджишко. Долен заговор.
Автор: universalnoto Категория: Други   
Прочетен: 508 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 02.09.2017 14:16

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Лазар Влайков от ГЕРБ, председател на общинския съвет на община Септември, заедно с банда съмишленици нахлува късно вечерта на 31.08.2017г в кръчмата в с. Виноградец, заплашва собственика й Атанас Тонкев и иска да му дадат "рязаната пушка" на последния туРски цар от рода "Романови". http://universalnoto.blog.bg/drugi/2017/08/24/imaniari-tyrsiat-izgubenata-pushka-na-posledniia-turski-car.1563613
тарашат навсякъде после Лазар Влайков убива лично кръчмарина, за да не ги издаде какво са искали и търсели. съчиняват набързо историята с детето и случайния изстрел за да се отърват. А полицията ги прикрива и крие истината.

Герберите са искали да скрият позора на илюминатите юди и техния долен заговор насочен срещу нас. По-точно заговора с техния рязан турчин Айвън Пелтека  "руски цар" от "Романови" от турски произход и с турско самосъзнание...

България се управлява от предатели, народниврагове и изедници. Те слугуват на подлите американци, еврейските им господари и турските им слуги. Целта им е да затрият България, да ни смачкат и направят послушни роби. ГЕРБ и Бойко Борисов са едни от тях, долни предатели, народни врагове и изедници.
Те служат на юдите илюминати и техния долен заговор.

                                     Заговорът на илюминатите и евреите
Илюминатите и ламите, будистите, но не и дзен(и сон)будистите, които вярват в рая на Буда Амида(Западния Буда - т.е. българския - или Безмъртния Буда), са създадени от евреите, руснаците, индийците и китайците НЛО астронавти, защото те искат да завладеят и владеят земята със силата на парите, ресурсите, суровините и богатството. Те изневериха не само на комунизма, но и поискаха да смачкат Крилатия дракон заради космическите му технологии, защото те ще премахнат контрола и властта на парите, ресурсите и суровините над човечеството. За това, за да накарат хората и елита да се откажат от космическите технологиите, които включват и машини на времето, с които се гарантира възкресение, подмладяване и вечен живот, измислиха лъжата с прераждането на душата, духовното и духовния свят. За това принуждават физиците да лъжат, че има паралелни вселени(глупости, има само една Вселена) и тинтири минтири. Тези заблудителни сатанински учения бяха пуснати на земята от техните НЛО астронавти агенти. Те пуснаха мухата на глупаците будали дето вярват в духове и духовното.
За това сега патим на земята.
А ционистът Айнщайн стана Ай сатейн(аз съм сатана), когато чу от Хитлер тайната на космическите технологии и като юдейски империалист(с илюминатите) веднага махна примера с въртенето и изкривяването на диск от своята Обща теория на относителноста във второто издание.
Колкото до Хитлер, той беше за космическите технологии, но много му порасте носа и рече, че българите не са висша раса като неговата. За това и той си го получи понеже се обърна срещу нас.
Така, илюминатите начело с евреите, които владеят светоните финанси, защото най-богатите хора в света са евреи, понеже печелят с подлост, измами и коварство, искаха да завладеят земята с богатсвото си, защото не можеха със сила, НЛО на  Крилатите дракони са най-силните и те не могат да се справят с тях. Та те искаха да завладеят земята с богатсво са в космоса техните НЛО да си стоят и така да завладеят и планетата. Само че планът им се проваля, защото НЛО на Крилатите дракони унищожиха всичките си противници в космоса.
Смърт на ламята!


                          Световния заговор на юдите е изгърмял.
Така че както виждате заговора на евреите илюминати е провален. Те се опитват да завладеят земята с подлост и коварство. но вече нямат никакви НЛО астронавти, които да я владеят. Те са унищожени в космоса и няма да владеят вечно и планетата...

 
Я покажу вам кузькину мать!!!

Крилатите дракони НЛО космически командири на нашите НЛО астронавти и нашето НЛО командване Орион трябва да извадят катаните и да пуснат "кометите"- ракетите с по 100Мт заряд и малките ракети с по 10-20Мт заряд да унищожат САЩ, Израел и Турция дето искат да владеят земята и погубват нас, България!!!

Юдите и илюминатите са голямо зло, което съсипва всичко, погубват България, нас и светлото бъдеще. Те трябва да бъдат унищожени без милост. Тяхната крепост е САЩ където владеят с парите си, там те са най-богатите магнати. Тяхна крепост е и Израел, който е тяхната държава. Те трябва да бъдат унищожени.

Забележка:
Както виждаме Крилатия дракон и неговите НЛО са голяма, най-великата космическа суперсила. Разгромиха всички врагове в космоса. Сега космоса е очистен от неприятели. Остава земята. НЛО силите на Крилатия дракон са тук и могат да помогнат и сега на нас стига да искаме.
Така че оставете всички глупости и заблуди и направете нещо полезно и разумно, нещо за полза народу.
А Българите са заблудени и измамени от враговете, които ги водят към гибел.
И е крайно време българите да разберат, че ги лъжат и заблуждават.
Българите са заблудени, водят се по акъла на Запада и на различни измамници, които ги заблуждават ги и ги съсипват.
За това оставете глупостите и заблудите и се хванете да правите полезни и разумни неща.
България трябва да бъде спасена, да развие модерна индустрия, технологии и икономика с помощта на планиране, държавна собственост, държавно участие и помощ. Трябва да развие и космическите технологии и да овладеем космоса. Друг път няма. Само така ще има бъдеще за България.
Ето препоръките ни тук:
http://futuretechbg.blog.bg













Тагове:   НЛО,


Гласувай:
1



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: universalnoto
Категория: Други
Прочетен: 698002
Постинги: 373
Коментари: 326
Гласове: 231
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031