Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.08.2017 09:34 - Защо търпяхме Сталин толкова време
Автор: universalnoto Категория: Други   
Прочетен: 729 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 30.12.2017 08:18

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
България беше бедна изостанала селска страна и такава щеше да си остане, Ако не беше комунизма. Единственият ни шанс за превръщане в Индустриална техническа и космическа държава беше комунизма.
Тъй като идиотите управляващи България по царстко време се хванаха с Хитлер, Сталин, който не е много благ по характер, за отмъщение призна македонската нация измислена и създадена от сърбите,
но той го направи едва 1934 когато  българите се хванаха с Хитлер. А сърбите и тяхната македонистка измама бяха поддържани от Запада, още от Първата световна война и от руския цар през Балканските войни.
Нашите хора можеха да ликвидират Сталин, но тогава без неговата здрава ръка комунизма и СССР просто щяха да паднат. Сталин беше ликвидиран по-късно но тогава Съветският Съюз и комунизма вече бяха стабилизирани и Имаше достойни хора които да го управляват.
Колкото до Хитлер той въобще не ни върна нито една от Изгубените ни територии. Даде ги само за временно управление което значи недвусмислено че след войната щеше да ги даде на марионетните сръбски и гръцки държави създадени от нацистите. Хитростта с временното управление е направена само за измама на българския народ да не се бори срещу хитлеристките окупатори. Така че ако комунизмът не беше победил България щеше много да го закъса.

Крилатите дракони могат да помогнат много на България, стига самите българи да поискат. Те могат да ни превърнат в просперираща и модерна държава. Да станем Велика сила. Да овладеем космоса и да се радваме на постиженията на космическите и времеви технологии.
http://4ervenaarmia.blog.bg/drugi/2017/10/02/nlo-kosmicheski-korab-na-krilatiia-drakon-na-milion-mili-ot-.1570302

Но България сега се управлява от долни предатели, непрителски шпиони, народни врагове и изедници, които слугуват на подлите илюминати и юди. Те са наши кръвни врагове и са изключително подли коварни, прости и тъпи. Предателите служат на подлия долен заговор на илюминатите юди, които искат да завладеят света и да ни смачкат и да ликвидират нашата родина.
Предателите напълно заслужават нашите НЛО астронавти на Крилатите дракони да им спретнат гражданска война. Мръсни предатели и долни врагове на народа.

Крилатия дракон и неговите НЛО са голяма, най-великата космическа суперсила. Разгромиха всички врагове в космоса. Сега космоса е очистен от неприятели. Остава земята. НЛО силите на Крилатия дракон са тук и могат да помогнат и сега на нас стига да искаме.
Така че оставете всички глупости и заблуди и направете нещо полезно и разумно, нещо за полза народу.
А Българите са заблудени и измамени от враговете, които ги водят към гибел.
И е крайно време българите да разберат, че ги лъжат и заблуждават.
Българите са заблудени, водят се по акъла на Запада и на различни измамници, които ги заблуждават ги и ги съсипват.
За това оставете глупостите и заблудите и се хванете да правите полезни и разумни неща.
България трябва да бъде спасена, да развие модерна индустрия, технологии и икономика с помощта на планиране, държавна собственост, държавно участие и помощ. Трябва да развие и космическите технологии и да овладеем космоса. Друг път няма. Само така ще има бъдеще за България.
Ето препоръките ни тук:
http://futuretechbg.blog.bg











Тагове:   НЛО,


Гласувай:
2



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: universalnoto
Категория: Други
Прочетен: 701037
Постинги: 373
Коментари: 326
Гласове: 231
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930