Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.12.2011 14:29 - Операция "Месия"
Автор: universalnoto Категория: Други   
Прочетен: 1420 Коментари: 0 Гласове:
-1

Последна промяна: 20.12.2011 08:19


Използвайки времевите портали(Бермудския триъгълник, Долината на Мълчанието, Ню Мексико) за изпращане на хора в миналото, САЩ, СССР и други страни провеждали секретни операции в миналото за определяне хода на историята.
Така например много голям интерес и намеса от страна на КГБ и ЦРУ има при създаването на християнството.
Били пратени екипи с цел не сами изследване на миналото и времето, но и да намерят историческия Исус, да го препратят в бъдещето, а те са представаят негов заместник който да създаде алтернативно учение. Целта на препращането в бъдещето била:
1) Да се разобличи официалното християнство като се покаже, че Исус не е бог, а човек. Тази цел преследват СССР.
2) Да се осъществи "второ пришествие" - като вариант на плановете на САЩ, но в САЩ имали и план за разобличаване обожествяването на човека Исус подобно на СССР.
Тук обаче останали изненадани.
Оказва че историческия "оригинален" Исус Назаретски - Лечителя на болестите бил А. Кашпировски пратен от разпадащия се СССР като последен опит за промяна на историята и спасение на СССР и социализма, като се създаде социалистическо учение в древността. Този "Исус" - Кашпировски бил разпнат не без американска помощ, тъй като ЦРУ хванало измамата.
След това е появили още двама "месии" от които единия бил повторно иденетифициран с Исус.
Това били Ернесто Че Гевара и Джулиъс(Юлиус) Опенхаймер, който става известен като Исус - също Исус, който бил интегриран с първия Исус(Лечителя) - Кашпировски в по-късното християнство.
-  Ернесто Че Гевара - известен в като Йоан(Кръстител) бил пратен в миналото по времето на Хрушчов,който бил представян от християните после като Христос - наследилия Праведния Йосиф(Сталин). Ернесто Че Гевара (наречен още Закланото Агне - алюзия на Ернесто с гръцкото арни - агне) имал задачата да създаде социалистическо, но нехристиянско учение в древността. Но пристигнал малко след Кашпировски и започнал дейност след разпването му.
Физиците социалисти предприемат самостоятелно действия.
В амерканския екип в древността попаднали Айнщайн(Петър - камък - нем. айнщайн), Опенхаймер(Юлиус - Исус) и др. Най-младият(последно изпратен) от американците бил папа Йоан Павел ІІ (Йоан Богослова) пратен с мисия от САЩ тайно в древността. Той също е бил симпатизант на социализма.
В съветския екип бил Андрей Сахаров(ап.Андрей)
След разпването на Кашпировски и провала на първоначалния план за социалистическо движение, социалистът Опенхаймер отишъл при Че Гевара
Ернесто разпознал Опенхаймер и го посочил на последователите си като създателя на атомата бомба - човекът, който щял да изгори света с огън. Първоначално отказвал да го приеме, но после се съгласил. Поради възникнали разногласия после обаче напуснал чегеваристите заедно с Андрей Сахаров, който последвал колегата си.
Опенхаймер събрал доброволци последователи от американския лагер симпатизанти на социализма - Айнщайн,папа Йоан Павел ІІ и др.  и създава социалистическо движение. Той проповядва и учението на "Бхагават Гита" - любимата му книга.Тъй като то е кришнаистко и се споменава Кришна, по-късно го свързват с Кашпировски - първия "Исус".
По-късно Опенхаймер заминава за любимата си Индия, където доживава страините си в Кашмир в пустинята(той обичал пустинята).
Християнското движение оглавил Айнщайн, който е един от най-великите умове на всички времена.
Чегеваристите оказват влияние върху християнството по-късно. Налагат като иконография на Исус Христос лика на Че Гевара отпечатан на плат от тениска или знаме("неръкотворния образ").
С Че Гевара бил свързан и друг план на СССР - за осъществяване на "второ пришествие" на Че Гевара от древността в бъдещето през портала в Долината на Мълчанието.(хопите например говорят за него и го очакват - Ечана Ечана) Планът се провалил, тъй като Ернесто Че Гевара бил убит и обезглавен, а американците завардили Долината на Мълчанието, така че да не могат да минават от там съветски агенти.





Тагове:   операция,   Месия,


Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: universalnoto
Категория: Други
Прочетен: 701869
Постинги: 373
Коментари: 326
Гласове: 231
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930