Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.10.2011 15:37 - Тибериумът е намерен. Кaйн го няма.
Автор: universalnoto Категория: Други   
Прочетен: 675 Коментари: 0 Гласове:
-1



Тибериумът е намерен.

Кейн (Кадафи) го няма. Кадафи беше най-богатия лидер от групата на илюминатите със своите над 200 милиарда долара инвестирани в различни части на света без да броим парите му в Либия. До него Путин изглежда бедняк със своите 40 милиарда.
За това и Кадафи бе смятан за най-влиятелния илюминат е света. А и беше един от най-богатите в света. Но само пари не стигат и Кадафи свърши зле.
Доколкото е известно Кадафи е бил попаднал в миналото заедно с Живков като пришълец от бъдещето. Той обаче го е убил в Египет. И за това гробницата на Живков в Египет известна на илюминатите и пазена в тайна е била ползвана за доказателство в техните среди (Братството на изгнаниците).

От друга страна нацистите - хората-птици - орнитос-арийци, "орлите" са били също унищожени във войните за завладяване на Земята(за разлика от коболгите/космически българи/ - неправилно бъркани с киборги).
Така че привържениците на нацистите от древността, които разчитат нацистите да се върнат, се надяват напразно на тях. Нацистки НЛО космонавти в сега няма. Те са били унищожени в битките за Земята още в древността.
Киборгите роботи били сравняване с насекоми от древните хора. НО всъщност легендата разказва за коболгите - космическите българи.
Коболгите са спасявали част от хората при тези войни евакуирайки ги на своите космически кораби. Така вероятно са били спасени хората от замърсените с радиация от атомните бомби хора. Желаещите били връщани обратно на Земята вероятно в нови земи, тъй като радиацията в старите не била спаднала.
Те са спасявали хора след първата, втората и третата война на пришълците от бъдещето за Земята.
Докато първата и втората война се водели на Земята и не е ясно дали пришълците са били космонавти или само изпаднали от порталите
Третата война била между космонавти. Имало големи цунами предизвикани от падането на свалените космически кораби. В нея участвали САЩ, СССР и Китай. След нея доминацията на американските космонавти на Земята била временно заменена от китайско-съветска.
Четвъртата война върнала статуквото и се установил паритет на силите. "Неутралната земя". Такова е положението и до днес.
Има обаче относителна американска доминация поне към времето след Втората световна, когато са водени космически войни над САЩ между китайско-корейските космически кораби и американските. Вероятно САЩ вече е "излишен" след победата над Германия през войната и те са се опитвали тайно да го "извадят от строя". Не са рискували преди това за да не се окаже СССР на земята сам срещу Германия и да се стигне до победа на Хитлер. Възможно точно от такова паралелно време да са дошли нацистите в древността.





Тагове:   тибериум,


Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: universalnoto
Категория: Други
Прочетен: 698798
Постинги: 373
Коментари: 326
Гласове: 231
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031