Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.09.2011 14:17 - Врил. Преданията на НЛО космонавтите. Мормоните - Пета колона на Райха в САЩ
Автор: universalnoto Категория: Други   
Прочетен: 5644 Коментари: 0 Гласове:
1



Обществото Врил съчетава политическите възгледи на Ордена на Илюминатите с индийския мистицизъм, теософията и Кабала. Името си получава от утопичния роман на англичанина сър Едуард Булър Литън (Edward Bulwer Lytton) “Врил – силата на идващата раса” (Vril – The Power of The Coming Race), публикуван за първи път през 1871 г. В него Литън описва подземна човешка цивилизация, технологично напреднала много повече от нас. Подземните свръхчовеци са овладели мощната енергия врил.
Те могат да лекуват, да променят и унищожават същества и обекти. Енергията врил може да бъде трансформирана така, че да въздейства върху всички видове материя, одушевена и неодушевена. Тя може да унищожава като светкавица, но и да вдъхва живот и да изцелява. Използва се за прокарване на пътища през твърда материя. Може да дава живот на различните механизми...
Тази енергия се излъчва от Черното слънце – голямо кълбо от “първична материя”, което се намира в центъра на света. То става емблема на новото общество и може да бъде видяно на много асирийски и вавилонски свещени места.
Символът на врил е свастиката.
Обществото Врил има тесни връзки с нацистката партия. По късно в СС създават групата "Черно слънце"
При мормоните(секта близка с илюминатите) Черното слънце е наречено Колоб. Там живеел техния върховен бог наречен Адам. Мормоните споделят расистки възгледи в "Книга на Мормон". Там се опиват в Америка преди Колумб нефитите(нефилимите)потомци на падналите ангели, които били бели и руси, като висша раса превъзхождаща по-черните ламанити(индианците). Прототип на мормонските нефити(нефилими) са инките от Перу.(Предполага се, че мормоните са част от нацистката агентура - пета колона на нацистите НЛО космонавти дошли от бъдещето. В този аспект вероятно техния Адам е Адолф Хитлер.)
Черното слънце Колоб всъщност е Черна дупка - колапсар. Тя е в центъра на Галактиката, където според астрономите има голяма Черна дупка.
Силата "врил" всъщност е гравитомагнитното поле. Това е вихрово гравитационно поле създавано от въртящи се маси. То се създава и от въртящите се Черни дупки.
Космонавтите от бъдещето използвали Черните дупки за да дойдат в миналото, в древността. (Тъй като времето и пространството са изкривени от Черната дупка.)
Думата врил има древен индоевропейски произход и идва от думата въртене(вихър). В Библията е наречена Галгал - вихър. И се използва в описанието на НЛО космическите кораби от Йезекил. Там са описани колелата от оптични призми("очи"), които се ползват за създаване на гравитомагнитно поле("вихър"). С такъв КК "вихър" се възнесъл на небето и св. Илия Тествитец.
Гравитомагнитното поле се използва за преминаване през пространството като го изкривява. Така летят звездолетите на космонавтите от бъдещето.
Гравитомагнитното поле служи и за лечение, възкресение и възстановяване на тела като се използва изкривяването на времето за да се върнат към старото си състояние.
Гравитомагнитното поле се използва в различни машини.
Служи и за още много неща.
Древните предания могат да бъдат разгадани от съвременната физика.

Какво обаче става с обществото "Врил". Те се опитват да строят летателни апарати, космически кораби и машини на времето използващи силата врил. Разбира се без успех. Добре че не са се сетили да потърсят истината за врил в Теория на относителността.
Все пак гравитомагнитната технология е недостъпна за техниката през 40те и 50те години преди откриването на лазерите.
Доколкото е известно "Врил" ползвали и информация от японското Общество на Зеления дракон.
"Врил" знаели, че съществували космонавти, които поради война с други космонавти се скрили в подземни бази. (Поради войната между космонавтите за Земята на планетата е наложено "замразено" положение - тя е неутрална зона, тъй като е спорна зона) Освен това космонавтите оставили нелегални агенти ъндърграунд, които са например ръководители и създатели на илюминатите и други тайни общества за да завладеят Земята отвътре.
"Врил" знаели, че един ден тези космонавти могат да излязат/дойдат и тогава тези, които не са овладели силата врил - т.е. космическите технологии, ще станат роби на господарите космонавти дошли от бъдещето и имащи решително техническо превъзходство.
Така че и ние днес трябва да развиваме и ползваме космическите технологии, ако не искаме един ден да бъдем поробени от враждебни космонавти дошли от бъдещето.




Тагове:   хитлер,   НЛО,   нацисти,   мормони,   САЩ,   врил,   райха,


Гласувай:
1



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: universalnoto
Категория: Други
Прочетен: 701569
Постинги: 373
Коментари: 326
Гласове: 231
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930