Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.09.2011 10:19 - Основните космически сили сред космонавтите дошли от бъдещето са НРБ и Нова Швабия. Солари срещу Утопианци.
Автор: universalnoto Категория: Други   
Прочетен: 1868 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 08.09.2011 10:26


Двете основни космически сили се формират в паралелни реалности на нашата, в паралелни линии на времето. Те усвояват космическите полети и се заселват в космоса. Така материализирайки се в друго време(миналото)идват в древността и населяват космоса още докато земните жители живеят в пещери.
Едните са Нова Швабия. Нацистите от нацистката база 211(Нова Швабия) в Антарктида. Тъй като след падането на Третия Райх, те остават в изолация и са притиснати отвсякъде на Земята. За това след откиването на космическата техника за звездолетни полети в параленото им време те отлитат в космоса, като заселвайки се там намират свободно пространство и изход изолацията си на Земята.
Подобна е съдбата на българските космонавти от бъдещето. В тяхното паралелно време след  падането на СССР комунизмът в България остава. НРБ обаче се оказва в изолация и притисната отвсякъде. За това, когато откриват техниката за звездолетни полети, те отлитат в космоса, като заселвайки се там намират свободно пространство и изход изолацията си на Земята.
За това и двете страни стават водещи космически сили.

Моделите на обществото на космическите Нова Швабия и НРБ са различни.
Те са представени в двете основни произведения предлагащи нов модел обществен строй. Тези произведения са ползвали различни източници и предания от древните космонавти.
"Утопия" на Томас Мор изобщо не е утопична и ни изглежда странно позната.
Да видим някои неща от нея. Там е предствена НРБ.
Първо Утопия както показва и името й не се намира на Земята. Това е колония на друга планета някъде там сред звездите.
Например вратите на къщите, които се отвалрят само с докосване . Това са автоматични врати - висока технология от бъдещето, но не и от времето на Мор.
Моделът на селските стопанства на Мор опитва да опише българските ТКЗС. Тъй като няма достатъчно информация за тях Мор ги допълва с елементи от българските(и сръбски) задруги съществували по негово време. Очевидно Мор знае националната принадлежност на космонавтите, но не я посочва конкретно в книгата си.
Че става дума обаче за България(а не за Югославия например) Мор потвърждава със сведенията за управлението, политическата система на Утопия. Предишният управител на Утопия бил Барзан -тоест Брежнев.(България е в Съветския лагер при Брежнев ) Настоящия управител Мор нарича Адем, което всъщност означава социализъм с човешко лице. Адам се използва като синоним на човек. Че не става дума за сталинизъм(защото на гръцки Адам може да се тълкува и като буквален превод на прякора Сталин(Стоманен) на Й. В. Джугашвили), ясно и от наказателната система на Утопия, където обичайното наказание е трудов лагер(Мор го нарича робство), а не разстрел.
Така че в онзи вариант на времето след падането на СССР в НРБ очевидно са построили социализъм с човешко лице, вместо да събарят комунизма като в настоящия вариант на времето.
Познати елементи от Утопианската обществена система са и заведенията за обществено хранене - столове и др. в които утопианците се хранят или си вземат храна за вкъщи.
Сифограндите са (партийни)секретари.
Описана е и отличната образователна система на НРБ и високата обща култура на населението.
Управляващите са мъдри, а законите са такива че: Всичкото това е прокарано като закон там, за да не може никой било то принц или транибор да създаде заговор, целящ да промени управлението и да пороби народа.
Отличаната система за здравеопазването, също е описана от Т.Мор.
Религия в истинската Утопия(НРБ) разбира се няма. Там са атеисти Култът към Митра, споменат от Мор всъщност е сбъркан с Димитров, който се тачи като създател на НРБ, а вероятно и с Димитър Благоев тачен като основател на комунистическата партия.
Семейството на Утопианците(НРБ) е основна клетка на обществото. За разлика от соларите (Нова Швабия) описани от Кампанела в Градът на слънцето, в космическата НРБ семейната институция е основа на обшеството. Извънбраните връзки са забранени и наказват с пращане в трудов лагер нарушителите на обществения морал. (Навремето беше същото. За късите поли и тесните панталони пращаха в Белене.)
За ордените и медалите. По времето на Мор златни украшения носели само богатите. В НРБ ордени и медали се дават за заслуги, на държавни служители, военни, работници и т.н. общо взето на обществените служители - служещите на обществото.
На английските крале и принцове окичени с украшения например в НРБ не гледали с добро око например и ги презирали като "шутове".
Системата на космическата Нова Швабия се описва от Томазо Кампанела в "Градът на Слънцето".
В космическа Нова Швабия(Град на слънцето, Солари) също обществения строй е без частна собственост. Нацистите от Нова са се отказали от нея в полза на обшествената собсвеност поради нейните предимства.
В нея няма семейства, а се прилага система на чифтосване и размножаване като в програмата "Деца на Слънцето" на Третия Райх, от където е наследена. Освен това има обществени проститутки/публични домове/ като в Райха. Както и проститутки за управляващите.
Томазо Кампанела ползва арийски източници и за това намесва традиционнта индийска астрология в размножаването, нещо което в Райха и Нова Швабия не правят.
В Нова Швабия има добра образователна система, здравеопазване и т.н.
Освен това Кампанела бърка евреите (Juden)  с японците (Japan), като основен народ смятан за враг от соларите(нацистите). Разбира се грешката може да е умишена за да не се издава нацисткия характер на Нова Швабия - Градът на Слънцето.
Общо взето Кампанела прикрива истините за нацизма и го представя в благоприятна светлина за да заблуди последователите на соларите на Земята и да вербува нови последователи. Или него са го заблудили, тъй като не знаем, кои са информаторите и източниците му.

Тъй като космическа България е основния противник на космическия Райх(Нова Швабия), земните агенти на нацизма (между които са и Рокфелер, Буш, Горбачов и Путин) се опитват да унищожат България на Земята и са ни подлагат на икономически и политически холокост. Те са истинските врагове на България.




Тагове:   НЛО,   нацизъм,   комунизъм,


Гласувай:
1



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: universalnoto
Категория: Други
Прочетен: 700903
Постинги: 373
Коментари: 326
Гласове: 231
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930