Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.08.2011 16:28 - Съдбата на база 211 на Третия Райх и произхода на космическите нацисти
Автор: universalnoto Категория: Други   
Прочетен: 9655 Коментари: 2 Гласове:
2

Последна промяна: 21.08.2011 08:35

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Преди Втората световна война нацистите изграждат секретна колония база на Антарктида.
Там има всичко необходимо за самостоятелното й съществуване, тъй като редовното снабдяване от метрополията е трудно, а и тя трябва да се запази в тайна. Предвидена е като секретна база за флота и като последно убежище4 в случай на загуба на войната.
Тя е от добре изградени подземни укрития и бункери за ЛС , подземни заводи и рудници - разработени са местни находища на суровини.
Изхранването е главно от риба ловена в Антарктическите боди, които са богати на риба и други морски животни за храна.
Нацистката колония има достатъчно население за самостоятелно развитие и съществуване.

В края на войната там се евакуират последните технически постижения на Райха. Реактивни самолети последна дума на техниката, ракети и др. оръжия.
В базата продължават тяхното разработване и усъвършенстване на нови оръжия, тъй като там има достатъчно добре подбрани инженери и учени.
Тя разполага с достатъчно военна мощ да отбие нападението на американски флот например като го атакува с реактивни самолети, срещу които САЩ не могат да се защитят, тъй като нямат толкова добри самолети.

След войната САЩ пращат боен флот да търси секретната база, за която разбират от пленени подвоничари. От база 211 разбиват флота и америка сключва договор с колонията останала като самостоятелна държавица след падането на Райха.
Съюзът със САЩ е насочен срещу СССР.
САЩ започват да изпращат нацисти в миналото през порталите във време-пространството при Бермудите, Ню Мексико и др. Те трябва да се борят срещу СССР и да помогнат на САЩ да завладеят света.

Това създава проблеми на комунизма и на СССР. За това комунистическите и съветските космонавти дошли от бъдещето предприемат мерки срещу това.

1957г. решават да унищожат тренировъчния лагер в американската пустиня, където са събрани и подготвяни нацистите на американска служба.
Тъй като една бомбардировка от космическия флот би предизвикала излишно внимания и напрежение, решават да се проведе сухопътна десантна операция, маскирана като операция на земния  СССР. Десантчиците командоси се обличат и въоръжават със съветски униформи и оръжие от епохата(50те години на ХХв.)
Десантът се ръководи от генерал Жуков и маршал Ворошилов(дошли от бъдещето, когато са възкресени с хрономашини). Генерал Круков (ВКС - военно-космически сили на България) и вицеадмирал Березин(КАФ - Красньi АстроФлот на СССР) осигуряват прикритие от космоса и им пазят тила от неприятелски НЛО с космическите си ескадрили.

Десантчиците превземат лагера и пленяват нацистите, които не са убити в битката, но американците са бдителни и реагират бързо. Американската армия напада десантчиците и те са принудени да се оттеглят бързо с бой. Нямат възможност да вземат пленници и за това избиват плените нацисти. След това се оттеглят с бой в пустинята като се прикриват взаимно. От тук космическия флот ги прибира.

Генерал Круков и вицеадмирал Березин отиват да огледат района на база 211 под прикритие като съветска научноизследователска експедиция. Те обмислят операция срещу нацистката колония.
Вече неколкократно нацистките патрули са се сблъсквали с патрулите на подземните секретни бази на генерал Круков и вицеадмирал Березин, които се намирали немного далеч от нацистката база 211. Влизали са в престрелки с тях и са губили, защото оръжия им са били по-далекобойни от нацистките.

Германците от база 211 забелязват експедицията и пращат две жени да ги проучат и заблудят. Пращат жени за да приспят бдителността на съветските изследователи. Те се представят като членки на западно-германска полярна експедиция.
Разузнавателния отряд е наясно, какви за гостенките им, но продължават да играят ролята на съветско-българска полярна експедиция. Те не искат да будят подозренията на нацистите за планираното нападение.
Те са гостоприемни и посрещат гостенките както подобава. Отварят провизиите и спретват обяд.
Вицеадмиралът носи черна флотска униформа, а генералът е с камуфлажна.
Обаче едната от германките не обича нацизма и решава, че сега е време да се измъкне от база 211. Тя успява да се дръпне настрана и да каже на вицеадмирал Березин за нацистката базата и иска политическо убежище.
Другата е пламенна патриотка и не би предала своите. Изненадват и я хващат. Слагат и серум на истината, когато я разпитват, защото отказва да отговаря.
През нощта тя се събужда и вижда, че е заключена с белезници за ръката на един старшина. Като наплюнчва китката си тя успява да измъкне ръката си и да избяга. Не била стегната много здраво за да не наранят ръката й. Нашите били внимателни с нея.
Тя бяга, но се уплашва да се върне в база 211, защото се бои да не я разстрелят като предателка.
Така бяга от своите и от нашите докато се натъква на един друг наш патрул. Тъй като недалеч от нацистката база 211 имало подземна база на генерал Круков, за която немците дори не подозирали.
Тя вече отчаяна разказва всичко на патрула, те се смиляват и я завеждат в базата.
Там й дават храна и я настаняват. Тук тя вижда неща, от които разбира че това не е обикновена база и има непознати напреднали технологии.
За вечеря я водят в столовата и там тя вижда отново генерал Круков. Тя пита и той й обяснява, че е учен и че е открил някои неща. Обяснява й технологиите.
Тя остава в базата докато научва всичко необходимо за космическата техника - две години. Тогава й разрешават да се върне при своите. Тя се връща и научава събратята си на космонавтските технологии. Нацистите от база 211 успяват да построят космически кораби да отлетят в космоса.

Разбира се даването на космически и хроно технологии на нацистите  бил политически ход. Така нацистите от база 211 стават независими и не са принудени да служат на САЩ. В космоса те били по-малко опасни отколкото пратени в миналото. каквато политика води САЩ. В космоса има паритет на силите и нацистите не могат да превземат Земята, a един потенциален враг повече или по-малко не е от значение.
Освен това нацистите в космоса са съперници на САЩ за завладяване на планетата и така се явяват още една пречка за космонавтите американци да завладеят Земята.
От друга страна Израел бил съюзник на САЩ в космоса и обявил нашите за свой врагове - за враг номер едно, тъй като били комунисти. Така че нашите не били длъжни да враждуват с враговете му и да го пазят от тях.
Космическите нацисти благоразумно не се показват много на Земята и прд американските земни военни, които са срещали германски космонавти от бъдещето от съвременна Германия, но не и нацистите от база 211, които нашите пратиха в космоса за да не пакостят на земята.










Гласувай:
2



1. universalnoto - Istoriqta na poqwata na nacistite w kosmosa e razkrita pri
19.08.2011 17:47
e razkrita ot tehniq im arhiv poradi za`estilite sporowe po wyprosa za kosmiskite nacisti i problema s tqhnata poqwa.
Po tozi wypros ima6e golqma neqsnota.
Naprimer v Kitai e razprostranena Versiqta, 4e nacistite sa bili wyzkreseni i prarteni w kosmosa ot Kitajckite kosmonavti za da progonqt s tqhna pomo6t na6ite kosmonavti ot zemqta.
No svedeniqta ot samite nacisti razkazwat drugo.
Te kazwat i 4e nqkoi den kosmonavtite na kosmi4eskiq general Krukov e vazmojno da se wyrnat na Zemqta oficialno.
цитирай
2. universalnoto - nqkoi den kosmonavtite na kosmi4eskiq general Krukov e vazmojno da se wyrnat na Zemqta oficialno.
19.08.2011 17:51
http://www.youtube.com/watch?v=dr-4X7Bf-zA&feature=related

цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: universalnoto
Категория: Други
Прочетен: 701014
Постинги: 373
Коментари: 326
Гласове: 231
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930