Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.07.2011 14:55 - НЛО, кои са плеядинците, орионците, атлантите и други. Дешифриране на древногръцката митология,
Автор: universalnoto Категория: Други   
Прочетен: 9631 Коментари: 1 Гласове:
2

Последна промяна: 23.07.2011 15:07

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Тъй като мита за плеядинците е взет от древната гръцка митология нека си изясним кои точно са те и какво ни разказва мита.
Те са смятани за дъщери на Атлас(Атлант)
Атлант(Атлас) е древногръцкото име на САЩ, на американските космонавти дошли от бъдещето. Атлас/Атлант е неправилна транскрипция от Юнайтед Стейтс(Съединени Щати).
Те били принудени да държат разделени небето и земята, тоест да не допуснат Земята да достигне космическо ниво на развитие и да се съедини с небето - космоса за да могат да я завладеят(планът им техните предшественици - земните САЩ да завладеят планетата, но май земните САЩ ще станат владение на Китай заедно с цялата планета).

Плеядите.
Западна Германия e дъщерна на САЩ, макар Америка да е по-скоро мащеха, а не майка.
Космическа Германия от бедещето се управлява или е създадена от жена - от Ангела Меркел според сведенията на американската армия.(Бъдещето е сега!) Това потвърждава мита, където плеядите са дъщери, а не например синове.
Назването Плеяди идва от гръцкото плейон - повече, по-голям. Германците са по-високи на ръст, но може в Древна Гърция да са чували от космонавтите теорията за висшата раса. Разбира се, космическите германци от бъдещето не са нацисти и расисти. Те са създени като космическа държава от Меркел.
Техните звездни селения са на Плеядите(древните гърци го наричат на тях, защото вероятно знаели от космонавтите, че там живеят германците) - звезден куп в съзвездието Бик на около 440 светлинни години.
Германците(плеядинците) избягали от Орион според мита.
Орион - зад това име се крие Европейския Съюз - EuroUnion/European Union.
Германците избягали от ЕС защото работите му куцат и не отива
на добре. Постъпили са умно като са го напуснали в тяхното бъдеще.

Митът нарежда и Орион(ЕС) сред космическите сили от бъдещето. Но явно този ЕС е без Германия, която го е напуснала. Според легендата Орион бил прогонен от Земята в космоса от Артемида(мечата богиня) - Русия(Съветска). Орион(ЕС) нападнал мечката на Артемида и тя го подгонила на свой ред.
Артемида - е богиня на лова.Орион също бил ловец. Ловът очевидно е присъединяване към съюза - съответно - Съветския и Европейския.
Животното на Артемида била мечката - мечката е символ на Русия.
Артемида била богиня-девица, а девица на древногръцки е партенос - тоест държава на Партията(КПСС). Това показва, че Артемида е олицетворение на Съветска Русия.

Зевс(Зеус) е древногръцка транскрипция на Цин, Чайна - Китай. Китайците имат водещо положение сред космонавтите от бъдещето. Това не ни изненадва.

Аполон е олицетворение на Япония. Слънчевият бог Аполон  е отново древногръцка транскрипция на Япония - страната на Изгряващото слънце.






Гласувай:
3



1. balgarski7vinarki - da.i
23.07.2011 17:54
Harpiite sa v predskazanieto za HARP.
Haritite-tanzuvashtite bogini na krasotata i graziata /na gr.Hara e radost/ sa zvukovo sachetanie za vrazka s muzikalnata mantra Hare Krishna i bog Hara-/Shiva-tanzuvashtiat Bog/
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: universalnoto
Категория: Други
Прочетен: 701121
Постинги: 373
Коментари: 326
Гласове: 231
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930